کد خبر: ۳۲۶۸
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۴۰۰ - ۲۰:۴۳

حذف پایگاه داده سامانه هوشمند سوخت صحت ندارد

رضایی گفت: پس از حمله سایبری نیز بیش از ۲۰۰ هزار درخواست جدید در دفاتر پلیس + ۱۰ برای صدور کارت سوخت به ثبت رسیده است. از نظر امنیتی همه دستگاه‌های سوخت پس از حمله سایبری، دقت خود را بالاتر برده اند به همین دلیل زمان بیشتری یعنی حدود ۴۸ ساعت طول می‌کشد تا مراحل کار انجام شود، اما هیچ اطلاعاتی از بین نرفته است.
حذف پایگاه داده سامانه هوشمند سوخت صحت ندارد

رضایی گفت: پس از حمله سایبری نیز بیش از ۲۰۰ هزار درخواست جدید در دفاتر پلیس + ۱۰ برای صدور کارت سوخت به ثبت رسیده است. از نظر امنیتی همه دستگاه‌های سوخت پس از حمله سایبری، دقت خود را بالاتر برده اند به همین دلیل زمان بیشتری یعنی حدود ۴۸ ساعت طول می‌کشد تا مراحل کار انجام شود، اما هیچ اطلاعاتی از بین نرفته است.


حذف پایگاه داده سامانه هوشمند سوخت صحت ندارد


مخاطب ۲۴ به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان: مسعود رضایی مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران درباره شایعه حذف پایگاه داده (data base) سامانه هوشمند سوخت پس از حمله سایبری اخیر و ایجاد اختلال در صدور کارت‌های هوشمند سوخت المثنی توضیح داد: حذف پایگاه داده سامانه هوشمند سوخت صحت ندارد، پس از حمله سایبری نیز بیش از ۲۰۰ هزار درخواست جدید در دفاتر پلیس + ۱۰ برای صدور کارت سوخت به ثبت رسیده است که در حال انجام فرآیند‌های آن هستیم.

او افزود: همین میزان کارت نیز در چرخه تولید قرار دارد، زیرا درخواست‌ها به صورت مستمر است و وقتی به حدود ۵۰ تا ۶۰ هزار برسد، نیروی انتظامی اطلاعات آن‌ها را جمع آوری می‌کند و به مرکز مدیریت سامانه هوشمند سوخت تحویل می‌دهد. پس از انجام کنترل‌های لازم در این مرکز، کارت تولید و به شرکت پست تحویل می‌شود.

مدیر سامانه هوشمند سوخت ادامه داد: این یک روند مستمر است که پس از حمله سایبری، حدود ۱۰ روز به دلیل احتیاط‌هایی که با پلیس داشتیم، متوقف شد، اما پس از آن، از سر گرفته شد و اکنون مشکلی در این فرآیند وجود ندارد. کنترل‌های بعد از حمله سایبری نیز خیلی سختگیرانه‌تر از قبل شده در حالی که قبل از آن، خیلی ساده‌تر اطلاعات را تبادل می‌کردیم، اما اکنون تمام پایگاه‌های اطلاعاتی کشور، داده‌های جدید خود را به مراکز خاصی می‌برند تا بررسی شود که آلودگی نداشته باشند.

او گفت: از نظر امنیتی همه دستگاه‌ها پس از حمله سایبری، دقت خود را بالاتر برده اند به همین دلیل زمان بیشتری یعنی حدود ۴۸ ساعت طول می‌کشد تا مراحل کار انجام شود، اما هیچ اطلاعاتی از بین نرفته، تا ۹۵ درصد هیچ آسیب جدی ندیده ایم و پس از حمله، سامانه هوشمند سوخت به دلیل لایه‌های امنیتی که دارد، خودش را از سرویس خارج کرده بود تا اطلاعات و کارت‌های سوخت دچار مشکل نشود.

رضایی گفت: بنابراین در سهمیه‌ها مشکلی ایجاد نشده، جایگاه‌ها به طور عادی فعالیت می‌کنند و درخواست‌های جدید برای دریافت کارت‌های سوخت المثنی نیز مانند گذشته به ثبت می‌رسد. درست است که شرایط به وضعیت ۶ ماه قبل بر نگشته است، اما تمام سرویس‌هایی که به مردم خدمت رسانی می‌کند، ظرف یک هفته ابتدایی، پس از کنترل توسط مرکز مدیریت سامانه و تایید نهاد‌های امنیتی، عملیاتی شدند.

برچسب ها: سوخت کارت سوخت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات
پاپ لئون به سکونتگاه سنتی پاپ برای تعطیلات تابستانی می‌رود. سنت قدیمی سفر به کاستل گاندولفو گویا دوباره برقرار شده است.
دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی
زردچوبه جزو ادویه‌های پر مصرف است و برخی مطالعه‌ها نشان می‌دهد تاثیر بسیار بالایی در کاهش افسردگی دارد.
رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ
تحقیق جدید توسط تیمی از محققان در آمریکا انجام شده و در آن داده‌های چهار مطالعه بلندمدت روی بیش از ۴۰۰۰ نفر بین ۲۶ تا ۷۴ سال بررسی شده است. شرکت‌کنندگان میزان کابوس‌های شبانه خود را گزارش کرده‌اند و سپس در بازه‌ای ۱۸ ساله، آمار مرگ‌ومیر آنها ثبت شده است. در این مدت، ۲۲۷ نفر به‌صورت زودرس جان خود را از دست دادند
ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟ ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟
طبق اعلام مرکز آمار ایران، در زمستان سال گذشته میانگین سنی فوت‌شدگان بر حسب جنس و به تفکیک مناطق جغرافیایی به صورت کلی ۶۷.۷ سال اعلام شده است که معادل ۰.۹ سال افزایش یافته و در این بازه زمانی میانگین سنی فوت‌شدگان در زنان بیشتر از مردان بوده است.
اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان! اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان!
رییس پلیس راه البرز از اجرای محدودیت تردد درآزادراه تهران - شمال و جاده کرج - چالوس از صبح فردا یکشنبه ۱۵ تیرماه در محدوده این استان خبر داد.
طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟ طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟
مهاجم ایرانی اینترمیلان که فصل گذشته عملکرد قابل قبولی در ایتالیا نداشت، اکنون در لیست خرید تیم‌های عربستانی و ترکیه‌ای قرار دارد.
تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش! تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش!
تصویر منتشر شده از همسر دیوگو ژوتا، نشانگر ناراحتی و شوک شدید وارد شده به او است.
برگزیده
آواکس ایران، برای عربستان پرواز می‌کند! آواکس ایران، برای عربستان پرواز می‌کند!
سامانه کنترل و هشدار زودهنگام هوابرد، با نام اختصاری آواکس، هواپیمایی است که با قابلیت دیده‌وری راداریِ است که به عنوان یک ایستگاه رادار نیرومند و متحرک برای انجام عملیات فرماندهی و کنترل و مدیریت جنگ (C۲BM) طراحی شده‌است.
توافق در راه است یا انتقام؟ توافق در راه است یا انتقام؟
بی‌تردید واقعیت عریان تجاوز اسرائیل باید برای همان قدرت‌هایی که تجاوز روسیه به اوکراین را محکوم کردند، آشکار می‌شد، تا یک جنگ دیگر، بار دیگر منطقه ما را درگیر نکند، اما این مهم رخ نداد.
هشدار جدید سازمان هواپیمایی / محدودیت جدید پرواز‌ها اعلام شد هشدار جدید سازمان هواپیمایی / محدودیت جدید پرواز‌ها اعلام شد
ساعت فعالیت فرودگاه‌ها برای خدمات‌رسانی و انجام پرواز‌ها از ساعت ۵ صبح تا ۱۸ عصر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر