کد خبر: ۳۲۶۱۷
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۵
معاون حقوقی رئیس‌جمهور با پذیرش حکم دیوان عدالت اعلام کرد؛

پاداش جدید رییسی به تیم ملی جایگزین ابطال امتیاز واردات خودرو!

مشخص نیست متن و مصوبه جدید، سود چند ده میلیاردی پاداش قبلی را به جیب بازیکنان متمول فوتبال سرازیر کند، یا خیر! به نظر می‌رسد بازیکنان تیم ملی با هر امتیاز دیگری، به این سود سرشار و رانت عجیب دست پیدا نکنند و در آستانه جام ملت‌های آسیا معترض شوند.
پاداش جدید رییسی به تیم ملی جایگزین ابطال امتیاز واردات خودرو!

مخاطب 24- معاون حقوقی رئیس جمهور در واکنش به رای دیوان عدالت، مبنی بر ابطال مصوبه دولت برای اعطای امتیاز واردات خودرو، آن هم با حجم موتور آزاد که منجر به حقوق آزاد گمرکی برای خودرو‌های لوکس و چند ده میلیاردی می‌شود، گفت: مصوبه هیات دولت برای واردات خودرو توسط بازیکنان تیم ملی و کادر فنی فوتبال کاملا قانونی است؛ اما در عین حال به رای دیوان عدالت اداری احترام می‌گذاریم و متن جایگزین مشخص خواهیم کرد!

این جمله به معنای عدم اعتراض نهاد ریاست جمهوری به حکم مذکور است و فوتبالیست‌ها باید با رویای واردات خودرو‌های خاص و صد میلیاردی خداحافظی کنند. این موضوع قطعا نارضایتی بزرگی در اردوی تیم ملی به همراه خواهد داشت و بهانه تازه‌ای به دست کادر فنی تیم ملی و فدراسیون فوتبال برای ناکامی احتمالی و تکراری در جام ملت‌های قطر ۲۰۲۳ در ماه آینده خواهد داد.

پاداش جدید رییسی به تیم‌ملی جایگزین ابطال امتیاز واردات خودرو! / عواقب حذف رانت تیم ملی در آستانه جام ملت‌های آسیا / تکلیف ماشین‌های لاکچری ترخیص و فروخته‌شده چیست؟

معاون حقوقی رئیس جمهور درباره ابطال مصوبه هیات دولت درباره واردات خودرو‌های لاکچری توسط بازیکنان و کادر فنی تیم ملی فوتبال گفت: به زودی متن جدیدی در این باره آماده می‌کنیم.

همین‌جا مشخص نیست متن و مصوبه جدید، سود چند ده میلیاردی پاداش قبلی را به جیب بازیکنان متمول فوتبال سرازیر کند، یا خیر! به نظر می‌رسد بازیکنان تیم ملی با هر امتیاز دیگری، به این سود سرشار و رانت عجیب دست پیدا نکنند و معترض شوند.

کارشناسان می‌گویند، هیچ مصوبه دیگری نمی‌تواند بدون نقض قانون، چنین امتیاز نجومی و سنگینی را یکجا نصیب گروهی خاص بکند و با توجه به اوضاع فعلی جامعه و تنگنای معیشتی اغلب مردم، در صورت اعطای امتیاز تازه و موازی به ملی‌پوشان، آستانه تحمل قشر‌های مختلف و افکارعمومی هم گنجایش پذیرش نخواهد داشت.

به این ترتیب با امضای محمد مخبر، معاون اول رئیس‌جمهور، دردسر بزرگی برای دولت ایجاد شده که باید راه چاره‌ای برای آن اندیشیده شود.

روز چهارشنبه «محمد دهقان» در حاشیه نشست هیات دولت درباره ابطال مصوبه هیات دولت در واردات خودرو توسط بازیکنان ملی و کادر فنی فوتبال به خبرنگار‌ها گفت: این مصوبه کاملا قانونی است؛ اما در عین حال به رای دیوان عدالت اداری احترام می‌گذاریم. همچنین از ما و وزارت ورزش در این جلسه دعوتی نشده تا از مصوبه دولت دفاع شود. برای اینکه مشکلی برای ورزشکاران و کسانی که صاحب حق هستند، ایجاد نشود، بلافاصله متن جدیدی را آماده و در دولت تصویب می‌کنیم.

در نخستین واکنش به ابطال پاداش مصوب و ابلاغ شده دولت، که حتی چند دستگاه خودروی لاکچری بر اساس آن وارد کشور نیز شده است، پیام نیازمند دروازه‌بان ذخیره تیم ملی که هیچ نقش خاصی در صعود تیم ملی به جام‌جهانی قبلی نداشت، جملات کنایه آمیز و حتی تهدیدگونه به زبان آورد که از اینجا می‌توان واکنش احتمالی همبازیانش را هم فهمید: فکر می‌کنم این مسائل خیلی زود برطرف می‌شود. بالاخره مجوز داده شده و خیلی‌ها از جیب‌شان هزینه کرده‌اند. این مجوز بابت پاداش صعود به جام جهانی بود و مراحل اداری آن نیز طی شده است. نمی‌دانم بحث ابطال آن از کجا آمده؟! امیدوارم این مشکل برطرف شود.

نکته و ابهام دقیقا همینجاست که دولت و دستگاه‌های نظارتی چگونه می‌خواهند این حکم مقامات قضایی را اجرا کنند؟ به طور مثال ماشین حدودا یک میلیون یورویی که با پرداخت از جیب بازیکن تیم ملی و عبور از گمرک به صورت قانونی در زمان خود وارد کشور شده است، چگونه می‌خواهد پس گرفته و به خارج کشور مسترد شود؟ این موضوع خود شامل زیانی سنگین به ستاره‌های تیم ملی می‌شود... گزینه اسقاط این خودرو‌ها هم اصلا مطرح نیست و هیچ عقلی آن را نمی‌پذیرد.

یک گام جلوتر گذاشته و به این فکر کنیم، بازیکنی که خودروی لاکچری وارد کرده، اگر آن را فروخته باشد، چطور می‌تواند آن ماشین را بازگرداند؟

پاداش جدید رییسی به تیم‌ملی جایگزین ابطال امتیاز واردات خودرو! / عواقب حذف رانت تیم ملی در آستانه جام ملت‌های آسیا / تکلیف ماشین‌های لاکچری ترخیص و فروخته‌شده چیست؟

ماشین‌هایی که بر اساس گفته سردار هادیانفر حالا دیگر پلاک هم نخواهند شد! یک گره کور که کسی نمی‌داند چطور می‌خواهند آن را باز کنند و چه عواقبی برای ورزش و فوتبال ایران در آستانه یک تورنمنت مهم خواهد داشت! آیا این رای قضایی، روی بازی و نمایش ملی‌پوشان در بازی‌های پیش روی تاثیری ایفا خواهد کرد؟

 

منبع: تابناک

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو
رونالدو با امتناع از حضور در مسابقات، زنگ خطر را برای فوتبال عربستان به صدا درآورد؛ اقدامی که مستقیماً سیاست‌های نقل و انتقالاتی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را نشانه گرفته و واکنش تند لیگ را در پی داشته است.
یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود
حسن یزدانی پس از ۱۸ ماه دوری، دو عمل جراحی و تغییر وزن اجباری، در زاگرب دوباره روی تشک رفت و با وجود شرایط سخت، نایب‌قهرمان شد.
عجیب، اما واقعی: پرسپولییس با ۹ پدیده تازه عجیب، اما واقعی: پرسپولییس با ۹ پدیده تازه
پرسپولیس با اضافه شدن ۹ بازیکن جوان از آکادمی، نسل تازه‌ای از استعداد‌ها را وارد تمرینات کرده؛ نفراتی که امید می‌رود آینده تیم را بسازند و به ستاره‌های بعدی سرخ‌ها تبدیل شوند.
صفحه خبر بالای تصاویر