کد خبر: ۳۲۶۱۰
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۰

آغاز اجرای طرح جزیره آشوراده با حضور رئیس جمهور

ساعتی پیش، «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور از چگونگی ادامه روند عملیات لایروبی و علاج بخشی خلیج گرگان بازدید و دستور آغاز اجرای طرح گردشگری آشوراده را صادر کرد.
آغاز اجرای طرح جزیره آشوراده با حضور رئیس جمهور

مخاطب 24- آیت الله رئیسی رئیس جمهور اسلامی ایران در همان دقایق اولیه ورود به استان گلستان در فرودگاه بین‌المللی شهدای گرگان مورد استقبال «آیت الله سیدکاظم نورمفیدی» نماینده، ولی فقیه در استان و «علی محمد زنگانه» استاندار این استان قرار گرفت و سپس با بالگرد رهسپار جزیره آشوراده شد و فاز اول پروژه علاج بخشی و احیای خلیج گرگان را افتتاح و دستور آغاز اجرای طرح گردشگری آشوراده را به عنوان تنها جزیره ایرانی دریای خزر صادر کرد.

عملیات لایروبی خلیج گرگان با برداشت بالغ بر یک میلیون و ۴۲۰ هزار مترمکعب گل و لای اجرا شده است. قبل از اجرای عملیات علاج بخشی، شوری آب خلیج به ۴۸ میلی گرم در هزار افزایش یافته بود که بعد از احیا و بازگشایی کانال آشور، شوری آب به ۲۷ میلی گرم در هزار رسیده و ۲۱ میلی گرم در هزار از آن کاسته شده است.

علاوه بر افتتاح فاز نخست پروژه علاج بخشی خلیج گرگان و افتتاح لایروبی کانال ارتباطی دریا و خلیج «آشوراده» و اسکله بندرترکمن، سایر پروژه‌های مرتبط با طرح جامع علاج بخشی خلیج گرگان شامل پروژه‌های آبخیزداری و آبخوانداری «هفت سازه به ارزش ۷۵ میلیارد ریال، زهکشی اراضی کشاورزی در ۲ هزار هکتار اراضی حوزه قره سو به ارزش ۴۲۰ میلیارد ریال و لایروبی رودخانه‌های حوزه قره سو به طول ۴۵ کیلومتر به ارزش ۱۲۵ میلیارد ریال» نیز همزمان با این پروژه مهم به بهره برداری رسید.


بیشتر بخوانید


در سفر نخست رئیس جمهور به استان گلستان که در اسفند ماه ۱۴۰۰ محقق شد، دستور شروع فوری عملیات اجرایی احیای خلیج گرگان صادر و دو هفته پس از دستور ویژه «سید ابراهیم رئیسی» عملیات لایروبی کانال‌های ارتباطی دریا و خلیج گرگان و پیشرفت فیزیکی ۱۰۰ درصدی لایروبی کانال آشوراده، اسکله بندر ترکمن و مسیر اسکله تا جزیره با هزینه کرد اعتبار هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال محقق شد.

در راستای اجرای عملیاتی پروژه لایروبی و احیای خلیج گرگان، پس از لایروبی کانال آشوراده به طول ۱۱ کیلومتر و آبگیری خلیج به عمق آب موجود در خلیج گرگان ۴۰ سانتی متر افزایش یافت و با پیشروی حدود ۴۰۰ متری آب به سمت ساحل به پهنه آبی خلیج گرگان ۳ هزار هکتار اضافه شده و این اقدام خطر تولید ریزگرد و شوره زار را کاهش داده است.

با بازگشایی کانال آشوراده و ورود آب دریا به خلیج گرگان، مسیر منتهی به اسکله‌های تجاری و تفریحی مرتفع شد و شناور‌های سبک می‌توانند به راحتی از اسکله‌ها در مسیر جزیره آشوراده تردد داشته باشند.

 

منبع: ایسنا

برچسب ها: اشوراده گردشگری
آخرین اخبار
اخبار داغ
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد
افزایش حقوق شاغلان و بازنشستگان را به صورت پلکانی معکوس و در بازه ۲۱ تا ۴۳ درصد به همراه اجرای مرحله سوم متناسب‌سازی برای بازنشستگان، تصویب کردند.
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
برگزیده
کاخ گلستان تعطیل شد! کاخ گلستان تعطیل شد!
به گزارش مخاطب ۲۴، بنابر اعلام مجموعه کاخ گلستان، تعطیلی این میراث جهانی در تهران تا اطلاع ثانوی ادامه خواهد داشت.
پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟ پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟
پیش‌بینی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از شاخص پرتو فرابنفش تا ۱۰ مرداد ماه حاکی از میزان شدید تابش پرتو فرابنفش در ساعات صبح و ظهر است که در بعضی مناطق مانند استان‌های شرقی و جنوبی کشور و نیمه شرقی استان‌های سمنان، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب مازندران، گلستان و ارتفاعات شمال تهران و البرز اغلب زودتر از سایر استان‌ها افزایش خواهد یافت.
سواحل مدیترانه‌ایِ ترکیه در محاصره آتش سواحل مدیترانه‌ایِ ترکیه در محاصره آتش
درحالی دولت ترکیه دو استان غربی را مناطق فاجعه‌زده اعلام کرده، آتش‌سوزی‌های جنگلی جدیدی در سواحل مدیترانه‌ای این کشور آغاز شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر