کد خبر: ۳۲۵۶۶
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۸
گسترش بارش‌ها تا یکشنبه به اغلب مناطق؛

تشدید آلودگی هوا تا جمعه در شهر‌های صنعتی

سازمان هواشناسی ضمن تاکید بر تشدید آلودگی هوای شهر‌های صنعتی تا پایان هفته، از ورود سامانه بارشی به غرب کشور در روز جمعه و گسترش بارش‌ها به نوار شمالی، مرکز و بخش‌هایی از جنوب خبر داد.
تشدید آلودگی هوا تا جمعه در شهر‌های صنعتی

مخاطب 24- طی دو روز آینده در غالب مناطق کشور جوی پایدار حاکم است و با توجه به پایداری و سکون هوا غلظت آلاینده‌های جوی در شهر‌های صنعتی بویژه در کرج تهران اراک و اصفهان افزایش می‌یابد که موجب کاهش کیفیت هوای این مناطق می‌شود.

هواشناسی همچنین اعلام کرد: جمعه به تدریج با ورود سامانه بارشی از غرب کشور در برخی نقاط شمال غرب، غرب و ارتفاعات البرز مرکزی ابرناکی بارش باران و برف و وزش باد پیش بینی می‌شود.

طبق اعلام سازمان هواشناسی، شنبه در شمال غرب، غرب، جنوب غرب ارتفاعات و دامنه‌های البرز مرکزی، بخش‌هایی از مرکز و برخی نقاط بوشهر و فارس بارش باران و وزش باد شدید در مناطق جنوبی رعد و برق و در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش برف پیش بینی می‌شود.

هواشناسی همچنین اعلام کرد: یکشنبه علاوه بر این مناطق در استان‌های ساحلی دریای خزر و به صورت پراکنده در بخش‌هایی از شمال شرق کشور بارش انتظار می‌رود.

هواشناسی اعلام کرد: روز‌های شنبه و یکشنبه در شمال غرب، غرب، شمال شرق، بخش‌هایی از مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز، وزش باد شدید و در مناطق مستعد با احتمال خیزش گرد و خاک پیش بینی می‌شود.

سازمان هواشناسی هوای امروز چهارشنبه ۲۹ آذر پایتخت را صاف همراه با غبار محلی پیش‌بینی کرد. بیشینه دمای تهران امروز ۱۲ و کمینه دما ۴ درجه سانتی‌گراد خواهد بود.

 

منبع: ایرنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جنگ گذشته قابل پیشگیری بوده و جنگ آینده قابل پیشگیری است جنگ گذشته قابل پیشگیری بوده و جنگ آینده قابل پیشگیری است
حشمت الله فلاحت پیشه گفت: واقعیت میدانی نشان می‌دهد ۹۰ درصد امکان جنگ ایران و اسرائیل وجود دارد، دراین مسیر، اگر ساز و کار‌های دیپلماتیک تقویت شوند، باعث می‌شود درصد دیپلماسی افزایش پیدا کند.
آلو باعث مرگ شد آلو باعث مرگ شد
صاحب یک باغ در مشهد به خاطر چیده شدن چند دانه آلو، سر مرد رهگذر را مقابل چشمان وحشت زده خانواده او با شلیک گلوله متلاشی کرد.
شروع قریب الوقوع مذاکرات ایران و آمریکا شروع قریب الوقوع مذاکرات ایران و آمریکا
«وال استریت ژورنال» مدعی شد: عراقچی و ویتکاف مجددا بر سر میز برگشته و مذاکرات ایران و آمریکا به صورت غیر مستقیم احتمالا طی روز‌های آینده شروع خواهد شد.
رویکرد دولت تعامل سازنده است رویکرد دولت تعامل سازنده است
نادره رضایی معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم بزرگداشت انتشار یکصدمین شماره فصلنامه تئاتر: استمرار نشریات تخصصی نشانه همت جمعی هنرمندان است و دولت چهاردهم بر تعامل، اعتمادسازی و حمایت عملی از تئاتر تاکید دارد.
علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
علی لاریجانی با حکم مسعود پزشکیان رییس جمهور ، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد.
ماجرای جنگ با شعام هماهنگ بود ماجرای جنگ با شعام هماهنگ بود
جواد موگویی میزبان مصاحبه عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در برنامه ماجرای جنگ با پاسخی به اطلاعیه معاونت سیما توضیح داد که پخش این قسمت نیز با هماهنگی و تایید «دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی» بود.
اختلال در خواب؛ عوارض در کمین است اختلال در خواب؛ عوارض در کمین است
نه تنها مدت زمان خواب، بلکه نظم در خوابیدن، کلید سلامتی است. پژوهشی گسترده نشان می‌دهد خواب ناپایدار خطر ده‌ها بیماری را تا چند برابر افزایش می‌دهد
برگزیده
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
معده درد یکی از ۵ ناراحتی آزاردهنده جهان معده درد یکی از ۵ ناراحتی آزاردهنده جهان
معده‌درد یکی از شای‌ترین بیماری‌های دستگاه گوارش است که عوامل بسیاری از مسمومیت غذایی تا وجود باکتری در بروز آن اثرگذار هستند. در اغلب موارد سایر بیماری‌ها مانند سکته قلبی یا استرس و اضطراب می‌توانند باعث ایجاد علائم معده درد شدید و ناگهانی شوند.
صفحه خبر بالای تصاویر