کد خبر: ۳۲۴۸۳
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۵

در بحث بنزینی دوباره غافلگیر شدیم؛ بهبود شرایط یک هفته زمان می‌برد

مصطفی نخعی سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در خصوص مدت زمان لازم برای بازگشت سامانه سوخت ایران به حالت عادی گفت: بازگشت سامانه به حالت عادی احتمالا یک هفته تا ۱۰ روز زمان می‌برد.
در بحث بنزینی دوباره غافلگیر شدیم؛ بهبود شرایط یک هفته زمان می‌برد

مخاطب 24- در پی اختلال ایجاد شده در سیستم سوخت رسانی کشور، مردم نگران از جا ماندن از دریافت سهمیه بنزین، در پمپ بنزین‌های شهر سرگردان مانده‌اند. درحال‌حاضر گروه‌های مختلفی در حال رسیدگی به حل این چالش مهم هستند و راهکار کنونی، عرضه سوخت به صورت دستی و با نرخ آزاد است.

در آبان ماه سال ۱۴۰۰ نیز شاهد بروز اختلالات جدی در روند سوختگیری در سراسر کشور در نتیجه یک حمله سایبری بودیم. حال این سوال مطرح می‌شود که وضعیت سیستم امنیتی سامانه سوخت در چه شرایطی است که پس از دو سال باز هم مسئولان با چنین حمله سایبری غافلگیر شدند.

مصطفی نخعی سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در مصاحبه با تیتر کوتاه در خصوص اختلال در سیستم سوخت رسانی کشور و ضعف سیستم امنیتی سامانه سوخت توضیح داد: علت اصلی این اختلال هنوز مشخص نیست و منتظر هستیم تا نهاد‌های مربوطه دلیل اصلی این ناهنجاری را اعلام کنند، اما ظواهر امر نشان می‌دهد که به احتمال خیلی زیاد ما با یک حمله سایبری مواجه هستیم و علی رغم اینکه آبان ماه سال ۱۴۰۰ هم این اتفاق افتاد، واقعا جای تعجب است که سامانه سوخت باز هم در این مورد دچار چالش شد. البته اکنون وقت آن است که همه بخش‌ها و نهاد‌های مربوطه به حل این موضوع کمک کنند.


بیشتر بخوانید


او در ادامه افزود: مسئولان مربوطه باید با توجه به حمله سایبری که دو سال قبل منجر به اختلال در سیستم سوخت رسانی شد، در بحث ایمن‌سازی و ارتقای امنیت سامانه سوخت بیشتر تلاش می‌کردند. به روز رسانی و نوسازی سامانه سوخت می‌بایست به شکلی بهتر صورت می‌گرفت.

نخعی در رابطه با نقش مجلس در حل اختلال ایجاد شده در سیستم سوخت رسانی گفت: بر اساس بررسی‌های انجام شده از سوی مجلس و کمیسیون انرژی، جایگاه‌های سوخت درحال‌حاضر توسط تیم‌های متخصص به صورت دستی راه‌اندازی شده‌اند و عرضه سوخت بدون سامانه هوشمند و با نرخ دوم (آزاد) انجام می‌گیرد، تا اختلالی در روند سوخت گیری برای مردم پیش نیاید، تا به مرور زمان بتوانند سامانه هوشمند را به مدار بازگردانند و مردم بتوانند از سهمیه‌های ۱۵۰۰ تومانی خود استفاده کنند.
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس در پاسخ به سوال خبرنگار تیتر کوتاه مبنی بر مدت زمان لازم برای رفع این چالش، بیان کرد: بازگشت سامانه به حالت عادی احتمالا یک هفته تا ۱۰ روز زمان می‌برد و بازگشت همه جایگاه‌های سوخت به حالت عادی سرویس دهی به مرور انجام خواهد شد.

 

منبع: تیتر کوتاه

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
وحید هاشمیان با امضای قراردادی رسمی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد.
برگزیده
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟ آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟
محمدجواد آذری جهرمی در واکنش به حمله اسرائیل به میدان تجریش توییتی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.
سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران
وب‌سایت آکسیوس و شبکه فاکس‌نیوز آمریکا از سفر محرمانه «خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان سعودی به آمریکا و رایزنی با مقامات این کشور درباره ایران و جنگ غزه خبر دادند.
صفحه خبر بالای تصاویر