کد خبر: ۳۲۴۸۳
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۵

در بحث بنزینی دوباره غافلگیر شدیم؛ بهبود شرایط یک هفته زمان می‌برد

مصطفی نخعی سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در خصوص مدت زمان لازم برای بازگشت سامانه سوخت ایران به حالت عادی گفت: بازگشت سامانه به حالت عادی احتمالا یک هفته تا ۱۰ روز زمان می‌برد.
در بحث بنزینی دوباره غافلگیر شدیم؛ بهبود شرایط یک هفته زمان می‌برد

مخاطب 24- در پی اختلال ایجاد شده در سیستم سوخت رسانی کشور، مردم نگران از جا ماندن از دریافت سهمیه بنزین، در پمپ بنزین‌های شهر سرگردان مانده‌اند. درحال‌حاضر گروه‌های مختلفی در حال رسیدگی به حل این چالش مهم هستند و راهکار کنونی، عرضه سوخت به صورت دستی و با نرخ آزاد است.

در آبان ماه سال ۱۴۰۰ نیز شاهد بروز اختلالات جدی در روند سوختگیری در سراسر کشور در نتیجه یک حمله سایبری بودیم. حال این سوال مطرح می‌شود که وضعیت سیستم امنیتی سامانه سوخت در چه شرایطی است که پس از دو سال باز هم مسئولان با چنین حمله سایبری غافلگیر شدند.

مصطفی نخعی سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در مصاحبه با تیتر کوتاه در خصوص اختلال در سیستم سوخت رسانی کشور و ضعف سیستم امنیتی سامانه سوخت توضیح داد: علت اصلی این اختلال هنوز مشخص نیست و منتظر هستیم تا نهاد‌های مربوطه دلیل اصلی این ناهنجاری را اعلام کنند، اما ظواهر امر نشان می‌دهد که به احتمال خیلی زیاد ما با یک حمله سایبری مواجه هستیم و علی رغم اینکه آبان ماه سال ۱۴۰۰ هم این اتفاق افتاد، واقعا جای تعجب است که سامانه سوخت باز هم در این مورد دچار چالش شد. البته اکنون وقت آن است که همه بخش‌ها و نهاد‌های مربوطه به حل این موضوع کمک کنند.


بیشتر بخوانید


او در ادامه افزود: مسئولان مربوطه باید با توجه به حمله سایبری که دو سال قبل منجر به اختلال در سیستم سوخت رسانی شد، در بحث ایمن‌سازی و ارتقای امنیت سامانه سوخت بیشتر تلاش می‌کردند. به روز رسانی و نوسازی سامانه سوخت می‌بایست به شکلی بهتر صورت می‌گرفت.

نخعی در رابطه با نقش مجلس در حل اختلال ایجاد شده در سیستم سوخت رسانی گفت: بر اساس بررسی‌های انجام شده از سوی مجلس و کمیسیون انرژی، جایگاه‌های سوخت درحال‌حاضر توسط تیم‌های متخصص به صورت دستی راه‌اندازی شده‌اند و عرضه سوخت بدون سامانه هوشمند و با نرخ دوم (آزاد) انجام می‌گیرد، تا اختلالی در روند سوخت گیری برای مردم پیش نیاید، تا به مرور زمان بتوانند سامانه هوشمند را به مدار بازگردانند و مردم بتوانند از سهمیه‌های ۱۵۰۰ تومانی خود استفاده کنند.
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس در پاسخ به سوال خبرنگار تیتر کوتاه مبنی بر مدت زمان لازم برای رفع این چالش، بیان کرد: بازگشت سامانه به حالت عادی احتمالا یک هفته تا ۱۰ روز زمان می‌برد و بازگشت همه جایگاه‌های سوخت به حالت عادی سرویس دهی به مرور انجام خواهد شد.

 

منبع: تیتر کوتاه

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر