کد خبر: ۳۲۴۲۸
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۱

دولت سیزدهم ۲۵۰ هزار میلیارد تومان از بدهی بیمه‌ای دولت‌های قبل را پرداخت کرده است

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در چهل‌ونهمین سفر استانی پس از بازدید از درمانگاه و شعبه تأمین‌اجتماعی گلپایگان در استان اصفهان، رویکرد محوری این سازمان را توسعه خدمات به ویژه خدمات درمانی اعلام کرد و از آمادگی سازمان تأمین‌اجتماعی برای فراهم کردن بستر‌های توسعه خدمات درمان تخصصی در درمانگاه تأمین‌اجتماعی گلپایگان تأکید کرد و خواستار مساعدت و همراهی دانشگاه علوم پزشکی در زمینه تأمین نیروی انسانی متخصص موردنیاز این درمانگاه شد.
دولت سیزدهم ۲۵۰ هزار میلیارد تومان از بدهی بیمه‌ای دولت‌های قبل را پرداخت کرده است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛ میرهاشم موسوی که با همراهی معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌های این سازمان بعدازظهر پنجنشبه دوم آذر ماه برای بررسی میدانی شرایط ارائه خدمات بیمه‌ای و درمانی به بیمه‌شدگان و بازنشستگان وارد شهر گلپایگان شد، بعد از بازدید از درمانگاه و شعبه تأمین‌اجتماعی این شهرستان که با حضور سید مسعود خاتمی نماینده حوزه انتخابیه گلپایگان و خوانسار و نیز فرماندار و جمعی از مسئولان این منطقه انجام شد، در جلسه شورای اداری فرمانداری گلپایگان، ضمن تبریک هفته بسیج و ابراز خرسندی از حضور در شهر گلپایگان به‌عنوان شهری تاریخی و معروف به دیانت و خاستگاه علمای بزرگ شیعه، گفت: بسیج به‌عنوان یادگار ارزشمند امام راحل، در تاریخ جمهوری اسلامی در همه صحنه‌ها حضوری تأثیرگذار داشته و دارد و دولت سیزدهم نیز با همین روحیه بسیجی و جهادی، در مسیر حل مشکلات کشور در حال حرکت است و تاکنون هم دستاوردهای ارزشمندی در این زمینه داشته است.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی افزود:  مأموریت و رسالت سازمان تأمین‌اجتماعی؛ تأمین آرامش و آسایش برای مخاطبان و ذی‌نفعان هم در دوران اشتغال و هم در آینده فراغت از اشتغال آنان است. اگر امروز گرفتار روزمرگی‌ها شویم و از تدبیر و برنامه‌ریزی هدفمند برای آینده غفلت کنیم، نمی‌توانیم برای آینده اقشار تحت پوشش، استمرار خدمات را تضمین کنیم.
وی همچنین گفت: سازمان تأمین‌اجتماعی در این دولت، از ریل آینده‌سوزی و آینده‌خواری خارج شده و وارد ریل آینده‌سازی شده ا‌ست؛ البته حرکت در این مسیر بسیار سخت و دشوار است اما با ادامه رویکرد تحولی سازمان تأمین‌اجتماعی و حمایت و همراهی مثال‌زدنی همه ارکان نظام، به آینده بسیار خوشبین هستیم.
موسوی تسویه 106 هزار میلیارد تومان بدهی بانکی سازمان تأمین‌اجتماعی را دستاوردی بسیار بزرگ توصیف کرد و گفت: در ابتدای این دولت در سازمان تأمین‌اجتماعی برای پرداخت 26 تا 27 هزار میلیارد تومان حقوق ماهانه ذی‌نفعان، هر ماه 4 تا 5 هزار میلیارد تومان کسری داشتیم اما مجلس مردمی و نیز دولت انقلابی کاری کم‌نظیر انجام دادند و با تأدیه بی‌سابقه 250 هزار میلیارد تومان از بدهی‌های دولت به سازمان که در دولت‌های قبلی سابقه نداشته است، این امکان فراهم شد که سازمان تأمین‌اجتماعی بدهی بانکی عظیمی را که سبب شده بود این سازمان به‌عنوان ابربدهکار بانکی معرفی شود، تسویه کند که اگر این تسویه بدهی انجام نمی‌شد هزینه مالی سالانه آن برای سازمان در حدود 25 هزار میلیارد تومان می‌بود.
وی افزود: سازمان تأمین‌اجتماعی 50 درصد جامعه را تحت پوشش دارد و باید با اصلاحاتی که در مجلس شورای اسلامی در برنامه هفتم توسعه آغاز شده و با همراهی دولت تلاش کنیم پایداری سازمان را برمبنای محاسبات بیمه‌ای تضمین کنیم تا این سازمان که متعلق به شاغلان، بازنشستگان و فعالان حوزه کسب و کار و نهادی بین‌النسلی است بتواند در آینده نیز به خدمات ارزشمند خود به نسل‌های آتی ادامه دهد.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در این جلسه که نمایندگان بازنشستگان، بیمه‌شدگان و کارفرمایان گلپایگان نیز در آن حضور داشتند، هدف از سفرهای استانی را بررسی میدانی شرایط ارائه خدمات به شرکای اجتماعی اعلام کرد و گفت: برخلاف آنچه که گاهی برخی می‌گویند در این دولت نه تنها هیچ دارویی از فهرست تعهدات بیمه‌های پایه خارج نشده بلکه با اجرای طرح دارویار بالغ بر 400 قلم داروی جدید و پرهزینه نیز به فهرست تعهدات دارویی بیمه‌ها افزوده شده است. در این دولت همچنین صندوق بیماران صعب‌العلاج برای حمایت مؤثر از این بیماران تأسیس شده که در سال جاری اعتباری 5 هزار میلیارد تومانی برای آن اختصاص یافته است. پوشش بیمه‌ای درمان‌های ناباروری نیز اقدام دیگری است که در این دولت در مسیر توسعه خدمات و صیانت از مردم انجام شده است.
براساس گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی موسوی همچنین در حاشیه این جلسه و درگفت‌وگو با خبرنگاران محلی افزود: در دو و نیم سال گذشته، نزدیک به 250 هزار میلیارد تومان از بدهی دولت‌ها به صندوق تأمین‌اجتماعی عمدتاً از محل واگذاری سهام و نیز ردیف بودجه‌ای که در سال جاری برای اولین بار در بودجه پیش‌بینی شده، پرداخت شده است که هم از لحاظ عدد و رقم و هم از حیث کیفیت دارایی‌هایی که به سازمان تأمین‌اجتماعی واگذار شده، کم‌نظیر و بی‌سابقه است.
وی هوشمندسازی و شفاف‌سازی و مبارزه با فساد را از اولویت‌های موردتوجه سازمان تأمین‌اجتماعی اعلام کرد و گفت: در این دولت تعداد خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی به 62 خدمت رسیده و در بحث نسخه الکترونیک نیز که گام بسیار بزرگی در مسیر هوشمندسازی بوده است، هم اکنون بالغ بر 97 درصد نسخه‌نویسی و 99 درصد نسخه‌پیچی در قالب سامانه نسخه الکترونیک انجام می‌شود و در کنار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سایر سازمان‌های بیمه‌ درمان در حال ورود به فاز تشکیل پرونده الکترونیک سلامت ایرانیان هستیم.
وی افزود:  در حوزه ارتقای شفافیت، با راه‌اندازی سامانه "تأمین‌نما"  همه اطلاعات و اعداد و ارقام عملکردی سازمان تأمین‌اجتماعی در معرض قضاوت و ارزیابی همگان قرار گرفته و در حوزه مبارزه با فساد و با هدف بهره‌گیری از ظرفیت نظارت مردمی در ارتقای سلامت سازمان، درگاه  نظارت مردمی سازمان را راه‌اندازی کرده‌ایم.

 
 
 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آسمان کشور همچنان بسته ماند آسمان کشور همچنان بسته ماند
سازمان هواپیمایی کشوری از تمدید لغو پرواز‌های کشور تا ساعت ۱۴ امروز خبر داد.
سانسور گسترده رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی در اسرائیل سانسور گسترده رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی در اسرائیل
ضربات مهلک موشکی و پهپادی ایران به اراضی اشغالی باعث شده دولت اسرائیل پخش زنده آسمان این رژیم توسط رسانه‌ها و پلتفرم‌های اجتماعی را ممنوع کند.
کاخ سفید: در حملات اسرائیل به ایران مشارکت نداریم کاخ سفید: در حملات اسرائیل به ایران مشارکت نداریم
واشنگتن گزارش رسانه عبری درباره حمله آمریکا به ایران را تکذیب کرد.
ایران از چه موشک‌هایی در وعده صادق ۳ استفاده کرد؟ ایران از چه موشک‌هایی در وعده صادق ۳ استفاده کرد؟
در پی تهاجمات اخیر رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان، نیرو‌های مسلح با اجرای عملیات موشکی «وعده صادق ۳»، با شلیک صد‌ها موشک بالستیک و هایپرسونیک، اقتدار نظامی خود را به نمایش گذاشت.
اسرائیلی‌ها با قایق به سمت قبرس فرار می‌کنند اسرائیلی‌ها با قایق به سمت قبرس فرار می‌کنند
رسانه اسرائیلی خبر داده ساکنان سرزمین‌های اشغالی حاضر هستند با پرداخت هزاران دلار به قبرس فرار کنند.
پهپاد ایرانی سامانه پدافندی برد بلند اسرائیل را منهدم کرد پهپاد ایرانی سامانه پدافندی برد بلند اسرائیل را منهدم کرد
یک منبع آگاه در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس اظهار کرد: در این حمله پهپادی یک سامانه برد بلند اسرائیلی به وسیله پهپاد‌های رادارگریز ایران منهدم شد.
ایران برای یک ضربه بسیار بزرگ پس از اولین شرارت اسرائیل آماده شده است ایران برای یک ضربه بسیار بزرگ پس از اولین شرارت اسرائیل آماده شده است
یک مقام ارشد امنیتی اعلام کرد: ایران برای یک ضربه بسیار بزرگ پس از اولین شرارت اسرائیل آماده شده است.
برگزیده
اتحادیه طلا فعلا نرخ اعلام نمی‌کند اتحادیه طلا فعلا نرخ اعلام نمی‌کند
از آنجا که کشف قیمت در بازار طلا بر اساس معاملاتی است که فعالان صنعت طلا روزانه انجام می‌دهند، وقتی معامله‌ای انجام نمی‌شود و یا حداقلی است، نرخ‌ها دقیق نیست و به همین دلیل اعلام نرخ برای هر گرم طلا سندیت ندارد.
عرضه سوخت در تهران قطع نمی‌شود عرضه سوخت در تهران قطع نمی‌شود
سخنگوی جایگاه‌داران سوخت با تاکید بر اینکه مردم تردد‌های غیرضروری را در سطح شهر مدیریت کنند، گفت: قطع عرضه سوخت به هیچ وجه اتفاق نیفتاده و نخواهد افتاد و در اقصی نقاط کشورمان مردم سوخت گیری را انجام می‌دهند.
ساختمان‌های وزارت نفت آسیب ندیده‌اند ساختمان‌های وزارت نفت آسیب ندیده‌اند
وزارت نفت شایعات و اخبار نادرست در فضای مجازی مبنی بر اصابت موشک یا وقوع حادثه در ساختمان‌های وزارت نفت را تکذیب کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر