کد خبر: ۳۲۳۸۷
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۹
پیام یک ماه قبل رهبر ایران به امیر جدید کویت چه بود؟

امیر جدید کویت ضد ایرانی است؟

در حالی که برخی رسانه‌ها مدعی رویکرد ضدایرانی امیر جدید کویت هستند اظهارات صریح شیخ مشعل احمد الصباح از رویکرد تعامل و همکاری او نسبت به ایران حکایت دارد.
امیر جدید کویت ضد ایرانی است؟

مخاطب 24- برخی رسانه‌ها با اشاره به سمت شیخ مشعل در زمان فعالیت در ریاست گارد ملی کویت که منجر به یک ادعای ضدایرانی و کاهش روابط شد آن قضیه را به رویکرد آتی کویت در دوران امیری شیخ مشعل منتسب می‌کنند این در حالی است که اظهارات یک ماه قبل شیخ مشعل این ادعا را رد می‌کند.

ماه قبل شیخ مشعل الاحمد الصباح ولیعهد وقت کویت با سفیر جدید ایران گفته بود: ایران را به عنوان همسایه خود در منطقه می‌دانیم و به توسعه و گسترش همکاری سودمند با تهران علاقه‌مند هستیم.

سفیر کشورمان در کویت هم پس از تقدیم استوارنامه خود ضمن ابلاغ سلام گرم و صمیمانه مقام معظم رهبری و ابراهیم رئیسی ریاست جمهوری کشورمان به شیخ مشعل الاحمد، روابط دو کشور را دوستانه، برادرانه و برخوردار از احترام و اعتماد متقابل توصیف کرد.


بیشتر بخوانید


در بخشی دیگر از این دیدار جانشین امیر کویت با تاکید بر ضرورت برقراری آرامش در منطقه ابراز امیدواری کرد تا در چارچوب گفتگو‌ها مشکلات منطقه حل و فصل شود.

 

منبع: همشهری آنلاین

برچسب ها: کویت
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.