کد خبر: ۳۲۱۲
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۷

آغاز پیش‌فروش جدید سایپا از روز پنج‌شنبه

پیش‌فروش محصولات گروه خودروسازی سایپا، ویژه دی ماه ۱۴۰۰ از روز پنجشنبه دوم دی‌ماه آغاز می‌شود.
آغاز پیش‌فروش جدید سایپا از روز پنج‌شنبه

پیش‌فروش محصولات گروه خودروسازی سایپا، ویژه دی ماه ۱۴۰۰ از روز پنجشنبه دوم دی‌ماه آغاز می‌شود.

آغاز پیش‌فروش جدید سایپا از روز پنج‌شنبه
 
 
مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا: طرح جدید فروش محصولات گروه خودروسازی سایپا از ساعت هشت صبح روز پنجشنبه آغاز می‌شود و تا ساعت هشت صبح روز دوشنبه ششم دی‌ماه ادامه خواهد داشت.
لازم به ذکر است فرصت مشارکت در پیش فروش‌های یکساله و مشارکت در تولید محصولات سایپا براساس آیین نامه‌های ابلاغی دو روز کاری است، اما گروه خودروسازی سایپا برای افزایش رضایت مشتریان و تسهیل جهت مشارکت بیشتر در این طرح ها، امکان ثبت نام در روز‌های پنجشنبه و جمعه را نیز فراهم کرده است.

به گزارش گروه خودروسازی سایپا، در این طرح‌های پیش فروش، گروه خودروسازی سایپا ۶ محصول شاهین. جی، کوییک. اس، کوییک. آر با گیربکس معمولی، کوییک با گیربکس معمولی، ساینا. اس و وانت ۱۵۱ اس.‌ای با موتور ام.۱۳ را عرضه می‌کند.

متقاضیان خرید این محصولات می‌توانند از طریق سایت https://saipa.iranecar.com/ در یکی از روش‌های پیش فروش یکساله و پیش فروش مشارکت در تولید و یا هر دو روش ثبت نام کنند.

بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته، در روز قرعه کشی، ابتدا منتخبین روش پیش فروش یکساله مشخص می‌شوند و در صورت انتخاب برای این طرح، متقاضی در قرعه کشی پیش فروش مشارکت تولید، شرکت داده نخواهند شد.

براساس برنامه ریزی صورت گرفته برندگان قرعه کشی دو روش پیش فروش یکساله و پیش فروش مشارکت در تولید ۷۲ ساعت فرصت دارند که نسبت به واریز وجه اقدام کنند.

برچسب ها: سایپا
captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس
سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، درباره اختلالات جی‌پی‌اس گفت: گزارشی را آماده کرده‌ایم، چون فقط حوزه ارتباطات متاثر از اختلالات جی‌پی‌اس نیست، در حوزه صنعت هوانوردی با این چالش به‌صورت جدی مواجه هستیم. اختلالات جی‌پی‌اس را احصا کرده‌ایم و به شورای عالی امنیت ملی منعکس کرده‌ایم و این موضوع در دستورکار قرار گرفته است
پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم! پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم!
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس پیشنهاد رقیب دیرینه این تیم را نپذیرفت.
پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد! پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد!
همان‌طور که طی ساعات گذشته و پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شایعاتی پیرامون آینده ریکاردو ساپینتو منتشر شده بود، اکنون از این باشگاه خبر می‌رسد که سرانجام مدیران برای برکناری سرمربی پرتغالی به اجماع رسیده‌اند و او قرار است از سمت خود کنار گذاشته شود
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
برگزیده
میوه و تره بار کالابرگی میشود! میوه و تره بار کالابرگی میشود!
وزیر کار، رفاه و امور اجتماعی از اضافه شدن اقلام میوه و تره‌بار به کالابرگ از ۱۵ اسفند سال جاری خبر داد
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.