کد خبر: ۵۴۷۷۸
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۴
طرح پیش فروش ۳ محصول سایپا آذر ۱۴۰۳

پیش فروش ۳ محصول سایپا ویژه متقضیان عادی، مادران و خودرو‌های فرسوده

شرایط طرح پیش فروش ۳ محصول سایپا آذر ۱۴۰۳ ویژه متقاضیان عادی، مادران و خودرو‌های فرسوده اعلام شد.
پیش فروش ۳ محصول سایپا ویژه متقضیان عادی، مادران و خودرو‌های فرسوده

مخاطب ۲۴- گروه خودروسازی سایپا از ۱۰ صبح امروز (یکشنبه) پیش‌فروش یک مدل از محصول ساینا و دو مدل خودروی کوییک را با هدف تنظیم بازار برای هر سه گروه متقاضیان عادی، مادران و دارندگان خودروی فرسوده آغاز کرد؛ این طرح تا زمان تکمیل ظرفیت ادامه خواهد داشت.

گروه خودروسازی سایپا برنامه عرضه سه محصولی که مقرر بود ۱۷ آذر ماه، اجرایی شود، اما لغو شد را از امروز (یکشنبه ۲۵ آذر ماه) برای هر سه گروه متقاضیان اجرایی می‌کند.

این گروه صنعتی، در راستای افزایش عرضه محصولات و همچنین تنظیم قیمت بازار، شرایط پیش‌فروش ساینا GX-L دوگانه سوز، کوییک GX-L و کوییک GX R-L را ویژه متقاضیان عادی، طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده و جایگزینی خودرو‌های فرسوده از ساعت ۱۰ امروز (یکشنبه ٢۵ آذر ماه) از طریق سایت فروش اینترنتی این گروه خودروسازی فعال کرده است.

ثبت‌نام از طریق سایت فروش اینترنتی این شرکت به نشانی saipa.iranecar.com انجام می‌گیرد؛ فلذا مسئولیت مراجعه و استفاده متقاضیان از سایر آدرس‌ها، بر عهده خودِ متقاضی خواهد بود.

همانطور که اشاره شد، امکان ثبت‌نام در این از ساعت ۱۰ صبح فراهم خواهد بود و تا زمان تکمیل ظرفیت ادامه خواهد داشت.

گفتنی است که متقاضیان طرح جایگزینی خودرو‌های فرسوده می‌بایست حداکثر تا روز گذشته (شنبه) نسبت به ثبت اطلاعات خودرو فرسوده خود در سایت ستاد نوسازی خودرو‌های فرسوده اقدام می‌کردند.  

همچنین شایان ذکر است که در این طرح، محدودیت‌های حداقل سن ۱۸ سال متقاضی، هر کد ملی برای ثبت‌نام یک دستگاه خودرو، عدم پلاک انتظامی فعال (جز دارندگان خودرو با سن بیش از پنج سال) و عدم خرید خودرو طی ۴۸ ماه گذشته نزد شرکت‌های سایپا و ایران خودرو و طی ۲۴ ماه گذشته از سایر خودروسازان اعمال می‌شود.

شرایط طرح پیش فروش ۳ محصول سایپا آذر ۱۴۰۳

پیش فروش ۳ محصول سایپا ویژه متقضیان عادی، مادران و خودرو‌های فرسوده

 

 

 
 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر