کد خبر: ۳۱۷۶۷
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۳

بلیط رایگان بازی های پرسپولیس، پیراهن و جوایز ویژه دیگر فقط با پرسپولیس کارت بانک شهر

دارندگان کارت هواداری پرسپولیس از این پس به صورت هفتگی، در قرعه‌کشی دریافت رایگان بلیت بازی‌های پرسپولیس و هدایای پرسپولیسی شرکت داده خواهند شد.
بلیط رایگان بازی های پرسپولیس، پیراهن و جوایز ویژه دیگر فقط با پرسپولیس کارت بانک شهر

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک شهر:  هوادارانی که کارت هواداری پرسپولیس را دریافت کرده‌اند یا برای دریافت آن اقدام می‌کنند از این پس در قرعه‌کشی هفتگی شرکت داده خواهند شد. برندگان در این قرعه‌کشی‌ها، هدایایی چون بلیت بازی‌های خانگی، پیراهن و دیگر یادبودها را از باشگاه پرسپولیس دریافت خواهند کرد.


دارندگان کارت هواداری پرسپولیس همچنین بدون قرعه‌کشی از مزایای درنظر گرفته شده بهره‌مند خواهند شد.استفاده از تخفیف ویژه برای خرید بلیت بازی‌های خانگی پرسپولیس که به زودی اجرایی خواهد شد از مزایای در نظر گرفته شده برای دارندگان این کارت است.


استفاده از خدمات شرکت دیجی‌شهر برای خرید اقساطی انواع کالاها و خدمات تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان، تخفیف‌های ویژه و متنوع برای استفاده از خدمات بیمه‌ای، بازگشت یک درصد از مبلغ خرید به عنوان تخفیف و در قالب اعتبار خرید مجدد در کیف پول درون برنامه‌ای هوادارانی که حایز امتیازهای لازم شده باشند، اعطای تسهیلات از محل میانگین سپرده‌های هواداری، ارایه لوح تقدیر، البسه ورزشی تیم، توپ امضا شده و امکان حضور در محل تمرینات به هواداران وفادار برتر از دیگر مزایای در نظر گرفته شده در این طرح است.


گفتنی است؛ در حال حاضر بانک شهر، مجری انحصاری کارت هواداری پرسپولیس در قالب کارت‌های بانکی هواداری است.

برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر