کد خبر: ۳۱۷۶۳
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۱

بانک شهر از یک پروژه ملی دیگر حمایت می کند

طی مراسمی و با حضور دکترسیدمحمدمهدی احمدی مدیرعامل بانک شهر، جلیل سالاری معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی و عبدالرضا عابد فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) تفاهمنامه مشترک سه جانبه برای به سرانجام رسیدن یک پروژه ملی با حمایت بانک شهر به امضاء رسید.
بانک شهر از یک پروژه ملی دیگر حمایت می کند

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک شهر:  قرارداد خط انتقال فرآورده های نفتی به طول ۹۸۰ کیلومتر از رفسنجان به شهر مقدس مشهد، با همکاری بانک شهر به عنوان تامین کننده مالی و با مدل قراردادی EPCF اجرایی خواهد شد. با اجرای این پروژه هزینه های حاصل از حمل و نقل جاده ای صرفه جویی گردیده و باعث کاهش حوادث جاده ای نیز خواهد شد.


مدیرعامل بانک شهر در این مراسم با بیان اینکه پروژه خط انتقال فرآورده های نفتی از رفسنجان به شهر مشهد از ادوار گذشته یکی از پروژه های اولویت دار در کشور بوده است، گفت: خوشبختانه در دولت سیزدهم، با همت انقلابی این دولت و با مدل ابتکاری که از طرف بانک شهر و با تاکید بر استفاده از ظرفیت های سرمایه گذار داخلی مطرح شد؛ این پروژه به مرحله اجرا درآمده است.


دکتر احمدی با اشاره به ظرفیت های بانک شهر در حمایت و کمک به صنایع بزرگ داخلی و حمایت از پروژه های ملی، تصریح کرد: تامین مالی این پروژه نیز از سوی بانک شهر و به صورت مرحله به مرحله انجام خواهد شد.


سالاری معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی نیز در این مراسم با بیان اینکه این پروژه به امنیت تامین انرژی در شرق کشور کمک خواهد کرد، افزود: اتمام این پروژه با حضور بانک شهر به عنوان تامین کننده مالی قوی در کنار قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) می تواند ثمرات مهمی برای کشور داشته باشد.


عبدالرضا عابد فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) هم در مراسم امضای قرارداد عنوان کرد که این پروژه از سالیان گذشته روی زمین باقی مانده بود که با همت و تلاش دولت انقلابی به مرحله اجرایی رسیده است و قرارگاه با توان خود و استفاده از توان و تخصص شرکت‌های خصوصی ‌ پیمانکاری این پروژه را اجرا خواهد کرد.

برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲! میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲!
میانگین سنی تیم ملی ایران در وضعیت نگران‌کننده در آستانه جام جهانی ۲۰۲۶ قرار گرفته است؛ وضعیتی که زنگ خطر را برای تکرار سناریوی تلخ جام جهانی گذشته به صدا درآورده است
آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا
کریم انصاری‌فرد، ستاره سابق تیم ملی ایران، با پیوستن به پروژه مدیریتی یوفا (UEFA MIP) گام بزرگی برای ورود به عرصه مدیریت حرفه‌ای فوتبال برداشت.
سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران
سالواتوره فوتی، دستیار سابق ژوزه مورینیو، در آستانه پیوستن به کادرفنی امیر قلعه‌نویی است.
ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم
ثابتی، نماینده مجلس، مدعی شد که دولت قصد دارد نرخ سوم بنزین را با ۵۰۰ درصد افزایش اعلام کند؛ خبری که هنوز از سوی منابع رسمی تأیید نشده است.
افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم
رئیس اسبق بانک مرکزی گفت هشدار داده بود؛ فروش نامحدود سکه باعث خالی شدن خزانه می‌شود، اما رئیس‌جمهور وقت، روحانی، به هشدار توجه نکرد.
خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز چهارشنبه ۲۳ مهر با ۴۱ هزار واحد افت، کانال ۳ میلیونی را از دست داد و به ۲ میلیون و ۹۷۴ هزار واحد رسید.
یارانه ۱۸ میلیون نفر تا پایان سال حذف می‌شود یارانه ۱۸ میلیون نفر تا پایان سال حذف می‌شود
رئیس مرکز رفاه ایرانیان اعلام کرد یارانه ۸ میلیون نفر از ابتدای سال قطع شده و تا ۵ ماه آینده یارانه ۱۰ میلیون نفر دیگر نیز حذف خواهد شد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر