کد خبر: ۳۱۶۴
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۸

جوان ۳۵ ساله، رئیس‌جمهور شیلی شد

"گابریل بوریک" در جریان مبارزات انتخاباتی خود، وعده بهبود نظام آموزش و بهداشت عمومی و توجه به حقوق اقلیت‌های بومی ومهاجر در شیلی را داده است.
جوان ۳۵ ساله، رئیس‌جمهور شیلی شد
 

"گابریل بوریک" در جریان مبارزات انتخاباتی خود، وعده بهبود نظام آموزش و بهداشت عمومی و توجه به حقوق اقلیت‌های بومی ومهاجر در شیلی را داده است.

جوان ۳۵ ساله، رئیس‌جمهور شیلی شد

مخاطب ۲۴ به نقل از فرارو: «گابریل بوریک» نامزد ائتلاف چپ پس از شمارش ٥٠ درصد آرا در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری شیلی پیروز شد.

"گابریل بوریک" ۳۵ ساله توانست با کسب آرای ۵۶ درصد از شرکت کنندگان در انتخابات ریاست جمهوری شیلی، عنوان جوان‌ترین رییس جمهوری حال حاضر دنیا و جوان‌ترین رییس جمهوری تاریخ شیلی را از آن خود کند.

از ریاست جمهوری بوریک به عنوان آغاز مرحله‌ای جدید در تاریخ شیلی یاد می‌شود؛ مرحله‌ای که قرار است مردم شیلی به طور کامل با میراث بر جای مانده از "آگوستو پینوشه" دیکتاتور سابق شیلی، خداحافظی کرده و برگ جدیدی در تاریخ این کشور بگشایند.

بوریک در جریان مبارزات انتخاباتی خود، وعده بهبود نظام آموزش و بهداشت عمومی و توجه به حقوق اقلیت‌های بومی ومهاجر در شیلی را داده است.

کشور شیلی با ۱۹ میلیون نفر جمعیت بالاترین درآمد سرانه را در میان کشور‌های آمریکای لاتین دارد. هیچ یک از دو کاندیدای راه یافته به مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری، از جریان اصلی سیاسی این کشور نبودند.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
حمید علیدوستی درگذشت! حمید علیدوستی درگذشت!
مرحوم علیدوستی مدت‌ها با بیماری سرطان پروستات و استخوان دست و پنجه نرم کرد و در نهایت دقایقی پیش در بیمارستان عرفان نیایش تهران به علت ایست قلبی درگذشت.
معوقات تعرفه پرستاری از ۱ سال به ۶ ماه رسید معوقات تعرفه پرستاری از ۱ سال به ۶ ماه رسید
معاون پرستاری وزارت بهداشت از کاهش میانگین پرداختی معوقات پرستاری خبر داد و گفت: معوقات تعرفه پرستاری از یک سال به ۶ ماه رسیده و تاخیر بیش از ۳ ماه در زمینه پرداخت تعرفه‌ها تخلف بیمه‌هاست.
بیت‌کوین با افزایش ۴۸۱ دلاری مواجه شد! بیت‌کوین با افزایش ۴۸۱ دلاری مواجه شد!
قیمت بیت‌کوین در معاملات امروز یکشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۵ با افزایش ۴۸۱ دلاری نسبت به روز گذشته، به‌طور متوسط به ۷۷ هزار و ۹۱۰ دلار رسید.
فیلم + کادو آرش یوشیدا به حسن یزدانی و کشتی گیران ایران، با ابراز محبت! فیلم + کادو آرش یوشیدا به حسن یزدانی و کشتی گیران ایران، با ابراز محبت!
آرش یوشیدا، کشتی‌گیر ژاپنی، در آستانه رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی جهان ۲۰۲۶ در قزاقستان، هدایایی به ملی‌پوشان ایران اهدا کرد.
ایران از اهداف جدید در درگیری احتمالی خبر داد! ایران از اهداف جدید در درگیری احتمالی خبر داد!
یک مقام امنیتی ارشد ایران با اشاره به احتمال ازسرگیری درگیری‌ها با آمریکا و اسرائیل، هشدار داد که پاسخ تهران در چنین شرایطی تنها به حوزه انرژی یا تنگه هرمز محدود نخواهد ماند و ممکن است زیرساخت‌های هوش مصنوعی در منطقه را نیز دربر بگیرد.
شارژ مجدد حکمت کارت برای بازنشستگان شارژ مجدد حکمت کارت برای بازنشستگان
اقتصادی رکنا، امیر رهبر فعال صندوق نیروهای مسلح از واریز شارژ حکمت آبان ماه بازنشستگان نیروهای مسلح با مبلغ جدید خبر داد.
سوریه در آستانه پیوستن به پیمان مکه! سوریه در آستانه پیوستن به پیمان مکه!
به گفته وزیر امور خارجه سوریه، در حال حاضر مذاکراتی برای بررسی پیوستن دمشق به جمع سه کشور عربستان، ترکیه و پاکستان در چارچوب پیمان مکه در جریان است.
برگزیده
هاآرتص: جنگ جدید علیه ایران خطای راهبردی است هاآرتص: جنگ جدید علیه ایران خطای راهبردی است
این روزنامه هشدار داد چنین جنگی می‌تواند به نفع بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، تمام شود؛ زیرا تشکیل دولت جایگزین را به تعویق می‌اندازد و رقبای سیاسی وی را به پیوستن به دولت وحدت سوق می‌دهد.
انبار نفت شهران به بیرون از تهران انتقال خواهد یافت! انبار نفت شهران به بیرون از تهران انتقال خواهد یافت!
انبار نفت به زودی از شهر تهران خارج شود، شهردار منطقه ۵ گفت که تا زمان خروج کامل این مکان فعال خواهد بود.
سرلشکر عبداللهی: پیاده‌سازی الزامات پدافند غیرعامل در نیرو‌های مسلح ضرورتی حیاتی است سرلشکر عبداللهی: پیاده‌سازی الزامات پدافند غیرعامل در نیرو‌های مسلح ضرورتی حیاتی است
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح و فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص) به مناسبت هفته پدافند غیرعامل در پیامی، پیاده‌سازی الزامات پدافند غیرعامل در نیرو‌های مسلح را ضرورتی حیاتی و قطعی دانست.