کد خبر: ۳۱۵۸۱
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۷

عضو شورای شهر تهران: امسال هم آلودگی هوا را تحمل کنید

آلودگی هوا تهران کماکان در وضعیت بغرنجی ادامه دارد و از مسئولان شهری و حکومتی به جز آرزو برای بهبود هوا و وزیدن باد و هدف‌گذاری برای آینده اقدام مشخصی دیده نشده است. آلودگی هوا هر روز جان شهروندان بیشتر به خطر نزدیک می‌کند که به مرور زمان نتایج بحرانی آن دیده خواهد شد.
عضو شورای شهر تهران: امسال هم آلودگی هوا را تحمل کنید

مخاطب 24- مهدی بابایی، عضو شورای شهر تهران، درباره آلودگی هوا تهران و اقدامات شورای شهر گفت: کم و بیش علت آلودگی را تمام مردم می‌دانند. به غیر از تردد خودروها بحث مازوت سوزی نیز مطرح می‌شود که آن هم موثر است، اما در شهرهای دیگر که مازوت سوزی شاخص نیست باز هم آلودگی وجود دارد. موضوع اصلی آلودگی تردد خودرو و موتور است که در زمستان چنین وضعیتی به وجود می‌آورد. بهترین کار توسعه حمل‌ونقل عمومی پاک و خودروهای برقی است. ما در بودجه ۱۴۰۲ شورا این موضوع را دیدیم و یش از ۴۰ درصد بودجه شهرداری متعلق به حمل‌ونقل عمومی است. این کار باید با همراهی دولت انجام شود و موضوعی نیست که فقط شورای شهر تهران آن را پیگیری کند. دولت با همراهی شورای شهر و شهرداری باید این موضوع را اجرا کند. در بحث اسقاط خودروهای فرسوده، کمک به تولید موتور برقی و حمل‌ونقل پاک همکاری دولت واجب است. این کار نشدنی نیست و یک عزم ملی می‌خواهد.

او در ادامه در رابطه با ما یک سری عقب ماندگی قدیمی داریم که بروز و ظهور آن را شاهد هستیم. آلودگی کاری نیست که با یک برنامه کوتاه مدت آن را رفع کرد. وقتی سیاست‌گذاری خرید اتوبوس مدنظر قرار می‌گیرد و به کارخانه اتوبوس‌سازی مراجعه می‌کنیم، با یان پاسخ مواجه می‌شویم که می‌گویند خط تولید تعطیل شده است. با تلاش فراوان پیگیری شد که این خط تولید دوباره راه‌اندازی شده است. من خیلی برنامه کوتاه مدتی را نمی‌توانم برای آلودگی هوا متصور باشم. به هر حال باید امسال هم این مشکل را تحمل کرد تا قسمتی از ورق توسعه حمل‌ونقل عمومی را عملیاتی کنیم.


بیشتر بخوانید


بابایی درباره توصیه برخی مسئولان مبنی بر انتظار برای وزیدن باد گفت: من چنین توصیه‌ای ندارم، من می‌گویم برنامه کوتاه مدت قابل تصور نیست و این موضوع آنقدرعمیق است که باید با یک اقدامات بلندمدت به آن پرداخت. خطرات آلودگی هوا بسیار جدیست که کسی تاثیر آن بر روی سلامت شهروندان را نمی‌تواند انکار کند. باید تمام تلاش‌ها را جمع کنیم و با تجربه‌های روز جهان بتوانیم قسمتی از مشکل حل شود.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه! کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه!
میلیاردر سوئدی ۷۶ میلیون دلار برای ساخت ۴۰۰ مدرسه و یک پرورشگاه در غزه اختصاص داد
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.