کد خبر: ۳۱۴۷۱
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۷
دبیر دومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی:

بانک شهر پیوندی مستحکم با خانواده میراث فرهنگی دارد

دبیر دومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی با اشاره به حمایت های همه جانبه بانک شهر از این دوره جشنواره، گفت: این بانک پیوندی مستحکم با خانواده میراث فرهنگی دارد.
بانک شهر پیوندی مستحکم با خانواده میراث فرهنگی دارد

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک شهر: علیرضا تابش با تاکید بر توجه ویژه بانک شهر به حوزه مسئولیت اجتماعی، عنوان کرد: دومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی در شهر قزوین و با کمک ها و حمایت های بانک شهر برگزار خواهد شد.


وی در ادامه با اشاره به اینکه دوره اول جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی در شهر یزد برگزار شد و دومین دوره آن در قزوین و طی روزهای آینده برگزار خواهد شد، افزود: فراخوان این رویداد ملی در تیرماه منتشر و تا نیمه مهرماه آثار هنرمندان در بخش‌های مختلف دریافت شد. همکاران ما در دبیرخانه، در پنج بخش رادیو تلویزیون، سینما، هنرهای نمایشی، کتاب و پایان‌نامه و هنرهای رایانه‌ای پذیرای هنرمندان و اهالی فرهنگ و هنر بودند. در این مدت حدود ۲ هزار اثر دریافت شد و در این میان، فراوانی استانی را شاهد هستیم.


تابش تصریح کرد: بالاترین میزان مشارکت در استان‌های تهران، قزوین، اصفهان، خراسان رضوی، گیلان و آذربایجان شرقی بوده است. البته از میان شرکت‌کنندگان در این فراخوان، نهادها و موسسه‌های فرهنگی رسانه‌ای نیز از استان‌ها حاضر بودند.


وی گفت: آیین پایانی این جشنواره از فردا ۸ آذر ماه آغاز خواهد شد و تا روز ۱۰ آذر ادامه دارد، بخش‌های مختلفی برای این جشنواره در نظر گرفته شده است از جمله اینکه آثار برگزیده جشنواره در سینما بهمن اکران خواهد شد.
دبیر دومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی در پایان با قدردانی از حمایت های بانک شهر برای برگزاری هرچه بهتر این جشنواره ،خاطرنشان ساخت: قطعا از ظرفیت های این بانک برای تولید محتوا در حوزه میراث فرهنگی استفاده خواهیم کرد.

برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲! میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲!
میانگین سنی تیم ملی ایران در وضعیت نگران‌کننده در آستانه جام جهانی ۲۰۲۶ قرار گرفته است؛ وضعیتی که زنگ خطر را برای تکرار سناریوی تلخ جام جهانی گذشته به صدا درآورده است
آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا
کریم انصاری‌فرد، ستاره سابق تیم ملی ایران، با پیوستن به پروژه مدیریتی یوفا (UEFA MIP) گام بزرگی برای ورود به عرصه مدیریت حرفه‌ای فوتبال برداشت.
سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران
سالواتوره فوتی، دستیار سابق ژوزه مورینیو، در آستانه پیوستن به کادرفنی امیر قلعه‌نویی است.
ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم
ثابتی، نماینده مجلس، مدعی شد که دولت قصد دارد نرخ سوم بنزین را با ۵۰۰ درصد افزایش اعلام کند؛ خبری که هنوز از سوی منابع رسمی تأیید نشده است.
افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم
رئیس اسبق بانک مرکزی گفت هشدار داده بود؛ فروش نامحدود سکه باعث خالی شدن خزانه می‌شود، اما رئیس‌جمهور وقت، روحانی، به هشدار توجه نکرد.
خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز چهارشنبه ۲۳ مهر با ۴۱ هزار واحد افت، کانال ۳ میلیونی را از دست داد و به ۲ میلیون و ۹۷۴ هزار واحد رسید.
یارانه ۱۸ میلیون نفر تا پایان سال حذف می‌شود یارانه ۱۸ میلیون نفر تا پایان سال حذف می‌شود
رئیس مرکز رفاه ایرانیان اعلام کرد یارانه ۸ میلیون نفر از ابتدای سال قطع شده و تا ۵ ماه آینده یارانه ۱۰ میلیون نفر دیگر نیز حذف خواهد شد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر