کد خبر: ۳۱۳۷۵
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۳
مخاطب ۲۴ بررسی میکند:

مسؤولین گرامی لطفاً یک روز کشاورزی کنید!

خبری منتشر شده است مبنی بر این که قرار است برای معافیت مالیات کشاورزان سقفی تعیین و مشخص شود
مسؤولین گرامی لطفاً یک روز کشاورزی کنید!

مخاطب ۲۴- طبق ماده ۸۱ قانون مالیات‌های مستقیم، درآمد حاصل از کلیه فعالیت‌های کشاورزی، دامپروری، دامداری، پرورش ماهی و زنبور عسل و پرورش طیور، صیادی و ماهیگیری، نوغان داری، احیای مراتع و جنگل ها، باغات اشجار و نخیلات از معافیت مالیاتی برخوردارهستند.
این نص صریح قانون است، ولی خبری منتشر شده است مبنی بر این که قرار است برای معافیت مالیاتی کشاورزان سقفی تعیین و مشخص شود که در همین زمینه علیرضا نظری سخنگوی کمیسیون کشاورزی گفت: دولت برای اولین بار درلایحه اصلاح مالیات‌های مستقیم می‌خواهدبرای معافیت مالیاتی کشاورزان سقف تعیین کند!
محمد سبزی عضو کمسیون کشاورزی مجلس در گفت و گویی که با مخاطب ۲۴ داشت گفت:
اگر از زندگی کشاورزان و وضع معیشت و حرفه آن‌ها مطلع باشید هرگز حتی حاضر نیست اینچنین مطالبی را عنوان کنید. چه برسد به این مطلب فکر کنید و آن را مطرح کنید که از این قشر مالیات دریافت کنید.
وی افزود: بنده در خانواده‌ای کشاورز بدنیا آمده و زندگی کرده ام و بر تمام مشکلات این قشر آگاهی کامل دارم، از آفت زدگی محصول، تا کم آبی و نخریدن محصولات کشاورزی همه مشکلاتی هست که یک کشاورز با آن‌ها دست و پنجه نرم می‌کند.
نماینده حوزه انتخابیه ساوه ادامه داد: به جای مطرح کردن موارد اینچنینی که هم امنیت غذایی آحاد افراد جامعه را به خطر می‌اندازد و هم نگرانی‌های جدیدی برای کشاورزان ایجاد می‌کند تسهیلاتی برای این قشر فراهم کنیم، مثلاً مشوق‌هایی قرار دهیم جهت سوق دادن آن‌ها به سمت مکانیزه کردن زمین‌های کشاورزی.
جلال محمودزاده از دیگر نمایندگان مجلس شورای اسلامی در خصوص دریافت مالیات از کشاورزان گفت: در حال حاضر کشاورزان به سختی زندگی خود را می‌گذراندند و همیشه این قشر زحمت کش از پرداخت مالیات معاف بوده و خواهند ماند.
وب ادامه داد: در حال حاضر در بازار‌های جهانی جایگاهی نداریم و حتی اجازه صادرات محصولات کشاورزی هم داده نمی‌شود علاوه بر موارد فوق از کشاورزان مالیات هم بگیریم؟!
نماینده مهاباد ادامه داد: گرفتن مالیات از کشاورزان برخلاف توسعه و سیاست اقتصاد مقاومتی است.
در پایان با یکی از کشاورزان گفتگو کرده ایم که در رابطه با تعیین سقف مالیاتی برای این قشر گفت: از کسانی که می‌خواهند برای افرادی که هنوز بر روی زمین فرد دیگری کار می‌کنند یا گرفتار دست دلال‌ها هستن و به شکل روزانه مزد میگیرند تصمیم گیری کنند یا برای شان قانونی وضع کنند یک روز بیایند و روی زمینی که آماده کرده ایم کار کنند.
وی ادامه داد: فقط با پشت میز نشستن برای یک گروه زحمت کش و تلاشگر نمی‌توان قانون وضع کرد باید مثل آن‌ها در زمین‌های خیس و مرطوب برنج کاشت و یا همچون آن‌ها برای بارش باران و یا قطع شدن سیل به آسمان التماس کرد.

برچسب ها: مالیات کشاورزی
آخرین اخبار
اخبار داغ
زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶
طبق برنامه اعلام‌شده، تیم ملی فوتبال ایران نخستین مسابقه خود را برابر نیوزیلند، سپس برابر بلژیک قرار و بعد از آن مقابل مصر قرار خواهد گرفت
زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال
قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ نه تنها مسیر تیم‌ها را مشخص کرد، بلکه آغازگر شور و هیجان بی‌سابقه‌ای در فوتبال جهان شد. با حضور ۴۸ تیم، سه میزبان و ساختار تازه، این رقابت‌ها رکوردشکن خواهد بود و تجربه‌ای بی‌نظیر برای هواداران سراسر جهان رقم خواهد زد.
پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی
این تساوی در حالی رقم خورد که برنده این بازی شانس مستقیم صدر جدول بود. البته استقلالی‌ها با همین تساوی هم رده اول را حفظ کردند اما فرصت تعمیق اختلاف با دیگر مدعیان را از دست دادند.
«زوج‌ و فرد» در تهران سراسری شد؛ حتی مجوز طرح هم جلوی جریمه را نمی‌گیرد «زوج‌ و فرد» در تهران سراسری شد؛ حتی مجوز طرح هم جلوی جریمه را نمی‌گیرد
معاون حمل‌ونقل شهرداری تهران اعلام کرد: در روزهای آلودگی شدید هوا، طرح زوج‌وفرد به‌صورت سراسری و از درب منازل اجرا می‌شود.
دوربین‌های پرچمدار جدید چینی ویوو X۳۰۰ پرو دوربین‌های پرچمدار جدید چینی ویوو X۳۰۰ پرو
نتایج بررسی دوربین ویوو X۳۰۰ پرو منتشر شد و دنیای موبایل را شگفت‌زده کرد. این پرچمدار جدید با ترکیب دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی زایس و یک باتری غول‌پیکر، عملاً استاندارد‌های سال ۲۰۲۶ را جابه‌جا کرده است.
ظاهر جدید ستاره پرسپولیس برای بازی دربی ظاهر جدید ستاره پرسپولیس برای بازی دربی
محمد عمری، مهاجم پرسپولیس که این فصل در پست جدید خود در کنار علی علیپور یکی از زوج‌های اصلی خط حمله سرخپوشان را تشکیل داده، با تغییر استایل ظاهری خود آماده نبرد حساس دربی برابر استقلال می‌شود.
پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی
متن استعفای پژمان بازغی و سام درخشانی پس از پذیرفته نشدن کناره‌گیری‌شان حذف شد.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر