کد خبر: ۳۱۳۲
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۳

خبر مهم برای بورس

بر اساس اطلاعیه منتشر شده از سوی ناظر بازار، بلوک ۲٫۰۷ درصدی شرکت نهاد‌های مالی بورس اوراق بهادار تهران روز دوشنبه ۶ دی ۱۴۰۰ عرضه خواهد شد.
خبر مهم برای بورس

بر اساس اطلاعیه منتشر شده از سوی ناظر بازار، بلوک ۲٫۰۷ درصدی شرکت نهاد‌های مالی بورس اوراق بهادار تهران روز دوشنبه ۶ دی ۱۴۰۰ عرضه خواهد شد.

خبر مهم برای بورس
مخاطب ۲۴- این عرضه سهام که به صورت نقدی و یکجا در قیمت ۱۲۰۰ تومانی انجام خواهد شد. فروشنده این ۲۹۱ میلیون سهم صندوق سرمایه‌گذاری گسترش فردای ایرانیان خواهد بود. در حال حاضر قیمت هر سهم نبورس در بازار ۱۰۹۷ تومان است.

 



در بازار امروز که با رشد ۰٫۵ درصدی شاخص کل همراه است، شاخص کل هم‌وزن با افت مواجه شده است. در معاملات امروز نماد بورس با افتی یک درصدی و در قیمت ۱۰۸۵ تومانی در حال معامله است. با این حال فرابورس با رشدی نزدیک به دو درصد به قیمت ۱۸۲۶ تومانی رسیده است.

کالا و انرژی هم به ترتیب ۴٫۱ و ۱٫۷ درصد منفی هستند.

منبع: اقتصاد ۲۴

برچسب ها: بورس بازار سهام
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ریاض ابزار اسرائیل علیه تهران نخواهد شد ریاض ابزار اسرائیل علیه تهران نخواهد شد
اندیشکده کارنگی در تحلیلی تازه تأکید کرد سفر ولیعهد سعودی به آمریکا با هدف عادی‌سازی روابط انجام شده، اما نه با اسرائیل؛ زیرا ریاض حاضر نیست در صف مقابله با ایران قرار گیرد.
احتیاط در بورس؛ امید به تقویت تقاضا در هفته‌های آینده احتیاط در بورس؛ امید به تقویت تقاضا در هفته‌های آینده
یک کارشناس بازار سرمایه با اشاره به روند متعادل بورس در هفته پایانی آبان می‌گوید فضای بازار همچنان محتاط است و جهت آینده به گزارش‌های شرکت‌ها و تصمیم دولت درباره نرخ خوراک پتروشیمی‌ها وابسته خواهد بود.
هشدار عراق درباره مداخله ترکیه در دولت آینده هشدار عراق درباره مداخله ترکیه در دولت آینده
یک عضو جنبش حقوق عراق با هشدار نسبت به تحرکات مداخله‌جویانه ترکیه، تأکید کرد دولت آینده باید صرفاً بر پایه اراده ملی تشکیل شود و با هرگونه دخالت خارجی مقابله کند.
فرود اضطراری ۷ پرواز خارجی در بندرعباس فرود اضطراری ۷ پرواز خارجی در بندرعباس
با بسته شدن فرودگاه دبی بر اثر کاهش شدید دید، هفت پرواز خارجی از روسیه و جمهوری چک ناچار به فرود اضطراری در فرودگاه بندرعباس شدند و روند پذیرش همچنان ادامه دارد.
رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد! رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد!
رضا رشیدپور در توییتر خود نوشت به من فرمودند که «ممنوع‌الفعالیت» هستی و حتی اجازه‌ی کار در پلتفرم هم به تو نمی‌دهیم.
روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز
روز جهانی مرد فرصتی است برای گفت‌و‌گو درباره فشار‌های پنهان، انتظارات اجتماعی و ضرورت بازتعریف نقش‌های مردانه در جهانی که در حال تغییر است.
داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند
به داریوش ارجمند از هنرمندان خواست در برابر شایعاتی مانند «پیدا شدن جنازه در سد کرج» هوشیار باشند و بر نقش سربازی آنان در دفاع از فرهنگ در دوران آشوب تأکید کرد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر