کد خبر: ۳۱۰۵
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۸

ادامه سریال روند منفی در بازار سهام

بازار سهام در سرازیری است. در حالی که شاخص کل امروز بیش از یک درصد افت کرد کارشناسان وضعیتی مشابه امروز را برای فردا پیش‎‌بینی می‌کنند.
ادامه سریال روند منفی در بازار سهام

بازار سهام در سرازیری است. در حالی که شاخص کل امروز بیش از یک درصد افت کرد کارشناسان وضعیتی مشابه امروز را برای فردا پیش‎‌بینی می‌کنند.

ادامه سریال روند منفی در بازار سهام
به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از تجارت‌نیوز، بازار سهام در سرازیری است. در حالی که شاخص کل امروز بیش از یک درصد افت کرد، کارشناسان بازار سهام وضعیتی مشابه امروز را برای فردا نیز پیش‎‌بینی می‌کنند.

برزو حق‌شناس، کارشناس بازار سهام گفت: بازار فردا مثل امروز نوسانی خواهد بود و رو به منفی است. بورس کاملا بی‌اعتماد شده و در برزخ مطلق قرار دارد. این برزخ با وضعیتی که دولت به وجود آورده ادامه دارد. عدم هماهتگی بین ارکان اقتصادی دولت و وزارت اقتصاد موج می‌زند. این ناهماهنگی بازار سهام را به نابودی می‌کشاند.

 



وی ادامه داد: از طرفی وزیر اقتصاد شب گذشته در برنامه تلویزیونی گفته دلال‌های دلار هزینه می‌کنند که من را تخریب کنند. این توهین به منتقدان است. دلال‌های دلار چرا باید خاندوزی را تخریب کنند در حالی که از زمان روی کار آمدنش ۲۰ درصد به سرمایه‌شان اضافه شده است؟ این ادبیان دور از شان این بازار است. «آقای خاندوزی منتقدان شما فعالان بازار سرمایه هستند و این ادبیات آن‌ها را عصبی‌تر می‌کند و بازار سرمایه را به کما می‌برد.»

این کارشناس بازار سهام گفت: از طرفی هر چه فعالان بازار می‌گویند گوش کسی شنوا نیست. امروز باز هم در بازاری که حجمی ندارد پذیره‌نویسی داشتیم. نگاه امنیتی به بازار وجود دارد و نتیجه این برخورد‌ها مشخص است.

وی ادامه داد: بازار سرمایه تهی از اعتماد شده و پول از بازار خارج شده است. اقدامات غلط بر این شرایط دامن می‌زند. این یک افتضاح مدیریتی است. ۸۰۰ هزار میلیارد تومان در دو ماه گذشته از ارزش بازار کاسته شده است. عاقبت بازار سرمایه با این وزیر معلوم نیست به کجا می‌رسد.

برچسب ها: بازار سهام بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جنسیت آدم‌ها به تو چه آخه ترامپ! جنسیت آدم‌ها به تو چه آخه ترامپ!
یک روزنامه نگار آمریکایی که در خصوص ادعا‌های مطرح شده مبنی بر تغییر جنسیت همسر ماکرون تحقیق می‌کند به سخنان ترامپ در این خصوص اشاره کرد.
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در واکنش به تصمیم جمهوری سلامی ایران برای تعلیق همکاری با آژانس تصریح کرد: منتظر اطلاعات رسمی بیشتر از سوی ایران هستیم.
همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت! همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت!
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
حمله به پایگاه آمریکا در شمال شرق سوریه حمله به پایگاه آمریکا در شمال شرق سوریه
نیرو‌های آمریکایی مستقر در پایگاه قصرک، در شمال غربی حسکه، صبح امروز مستقیماً هدف گلوله خمپاره‌ای قرار گرفتند که از منبعی ناشناس شلیک شد
استفاده اسرائیل از بمب ممنوعه به یک قهوه‌خانه استفاده اسرائیل از بمب ممنوعه به یک قهوه‌خانه
تحقیقات گاردین نشان می‌دهد که ارتش اشغالگر اسرائیل از بمب ممنوعه در حمله به یک قهوه‌خانه در غرب غزه استفاده کرده است.
دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم
دبیر کل حزب‌الله با بیان اینکه اسرائیل به عنوان یک غده سرطانی خطری راهبردی برای کل جهان است و باید مقابل آن ایستاد، تاکید کرد این رژیم حق دخالت در امور لبنان را ندارد و ما هرگز سلاح خود را تسلیم دشمن صهیونیستی نمی‌کنیم.
ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد
معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه هیات وزیران در خصوص لغو ممنوعیت ترخیص برنج در ایام برداشت را ابلاغ کرد.
برگزیده
همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت! همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت!
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد
معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه هیات وزیران در خصوص لغو ممنوعیت ترخیص برنج در ایام برداشت را ابلاغ کرد.
هدیه بانک مرکزی به بورس! هدیه بانک مرکزی به بورس!
نظام بانکی سرانجام برای نجات بورس وارد عمل شد؛ خبر بسته حمایتی ۶۰ همتی از سوی بانک مرکزی در شرایطی منتشر شد که چهار روز متوالی صف‌های فروش سنگین، معاملات را قفل کرده بود. با وجود گشایش قفل‌ها، بورس تهران روز چهارشنبه بزرگ‌ترین خروج سرمایه حقیقی تاریخ خود را تجربه کرد و ۱۳همت پول از گردونه دادوستد‌ها خارج شد. در همین روز، ارزش معاملات به بیش از ۲۷همت رسید؛
صفحه خبر بالای تصاویر