کد خبر: ۳۱۲۰۶
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۲

جریمه بانک‌ها حق مردم است + جزئیات

وزیر راه و شهرسازی گفت: جریمه بانک‌ها حق مردم است و با رئیس سازمان امور مالیاتی صحبت کرده‌ام و ایشان در وصول این جرایم مصمم است و باید در جرایم بانک‌ها هم عدالت رعایت شود.
جریمه بانک‌ها حق مردم است + جزئیات

مخاطب 24- مهرداد بذرپاش درباره موضوع داوری سازمان امور مالیاتی نسبت به ۶٣ هزار میلیارد تومان جریمه بانک‌های که ‌وام مسکن ندادند و اعتراض بانک‌ها به عدم دسترسی به سامانه وزارت راه و شهرسازی براس معرفی متقاضیان اظهارکرد: تا کنون جریمه مالیاتی به صندوق ملی مسکن واریز نشده‌ است اما طبق قانون ٢٠ درصد تسهیلات خود را به مسکن اختصاص دهند اما برخی از بانک‌ها استنکاف کردند و طبق قانون باید جریمه آن به صندوق ملی مسکن واریز شود. اسامی بانک‌ها به سازمان امور مالیاتی اعلام شده و این سازمان در کمیته‌های مختلف موضوع پیگیری می‌کند.


بیشتر بخوانید


او ادامه داد: طبیعی است که بانک‌ها نسبت به این جریمه و احکام سازمان امور مالیاتی اعتراض کنند و بهانه خوبی برای بانک‌ها ایجاد شده مبنی بر اینکه سامانه وزارت راه و شهرسازی خراب بود.

وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: مذاکرات و جلسات مستمر با بانک مرکزی در حال برگزاری است و یک نماینده از سوی رئیس بانک مرکزی و یک نماینده از طرف بنده با هم در تعامل هستند و ممکن است به سامانه وزارت راه و شهرسازی هم ایراداتی وارد باشد و نمی‌خواهیم وزارتخانه را از تمام مشکلات مبرا بدانیم اما ارتباط دادن اهمال در پرداخت وام به سامانه وزارت راه و شهرسازی و به هوای بارانی و هوای برفی قبلاً منسوخ شده و از بین رفته‌اند.

بذرپاش ادامه داد: این جریمه بانک‌ها حق مردم است و با رئیس سازمان امور مالیاتی صحبت کرده‌ام و ایشان در وصول این جرایم مصمم است و باید در جرایم بانک‌ها هم عدالت رعایت شود و چیز اضافه‌ای نمی‌خواهیم اما توقع ما از بانک‌ها بیش از این است و البته این یک تصمیم شخصی نیست بلکه قانون است.

او با اشاره به وضعیت پروژه‌های مسکن در شهر جدید پردیس اظهارکرد: احداث شهر جدید اندیشه از دهه ۷۰ شروع شد و یکی از شهرهای جدید با کیفیتی است که در حال توسعه است. در این سال‌ها حدود ۳۰ هزار واحد مسکونی در این شهر احداث و جمعیت مناسبی در این شهرها ساکن شده است.

بذرپاش ادامه داد: در جریان بازدید امروز از ۹۸۰ واحد پروژه مشارکتی که با مشارکت شرکت عمران شهرهای جدید، بخش خصوصی علمیات ساخت آن آغاز شده بود به بهره‌برداری رسید.

 

منبع: ایلنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر