کد خبر: ۳۱۲۰۶
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۲

جریمه بانک‌ها حق مردم است + جزئیات

وزیر راه و شهرسازی گفت: جریمه بانک‌ها حق مردم است و با رئیس سازمان امور مالیاتی صحبت کرده‌ام و ایشان در وصول این جرایم مصمم است و باید در جرایم بانک‌ها هم عدالت رعایت شود.
جریمه بانک‌ها حق مردم است + جزئیات

مخاطب 24- مهرداد بذرپاش درباره موضوع داوری سازمان امور مالیاتی نسبت به ۶٣ هزار میلیارد تومان جریمه بانک‌های که ‌وام مسکن ندادند و اعتراض بانک‌ها به عدم دسترسی به سامانه وزارت راه و شهرسازی براس معرفی متقاضیان اظهارکرد: تا کنون جریمه مالیاتی به صندوق ملی مسکن واریز نشده‌ است اما طبق قانون ٢٠ درصد تسهیلات خود را به مسکن اختصاص دهند اما برخی از بانک‌ها استنکاف کردند و طبق قانون باید جریمه آن به صندوق ملی مسکن واریز شود. اسامی بانک‌ها به سازمان امور مالیاتی اعلام شده و این سازمان در کمیته‌های مختلف موضوع پیگیری می‌کند.


بیشتر بخوانید


او ادامه داد: طبیعی است که بانک‌ها نسبت به این جریمه و احکام سازمان امور مالیاتی اعتراض کنند و بهانه خوبی برای بانک‌ها ایجاد شده مبنی بر اینکه سامانه وزارت راه و شهرسازی خراب بود.

وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: مذاکرات و جلسات مستمر با بانک مرکزی در حال برگزاری است و یک نماینده از سوی رئیس بانک مرکزی و یک نماینده از طرف بنده با هم در تعامل هستند و ممکن است به سامانه وزارت راه و شهرسازی هم ایراداتی وارد باشد و نمی‌خواهیم وزارتخانه را از تمام مشکلات مبرا بدانیم اما ارتباط دادن اهمال در پرداخت وام به سامانه وزارت راه و شهرسازی و به هوای بارانی و هوای برفی قبلاً منسوخ شده و از بین رفته‌اند.

بذرپاش ادامه داد: این جریمه بانک‌ها حق مردم است و با رئیس سازمان امور مالیاتی صحبت کرده‌ام و ایشان در وصول این جرایم مصمم است و باید در جرایم بانک‌ها هم عدالت رعایت شود و چیز اضافه‌ای نمی‌خواهیم اما توقع ما از بانک‌ها بیش از این است و البته این یک تصمیم شخصی نیست بلکه قانون است.

او با اشاره به وضعیت پروژه‌های مسکن در شهر جدید پردیس اظهارکرد: احداث شهر جدید اندیشه از دهه ۷۰ شروع شد و یکی از شهرهای جدید با کیفیتی است که در حال توسعه است. در این سال‌ها حدود ۳۰ هزار واحد مسکونی در این شهر احداث و جمعیت مناسبی در این شهرها ساکن شده است.

بذرپاش ادامه داد: در جریان بازدید امروز از ۹۸۰ واحد پروژه مشارکتی که با مشارکت شرکت عمران شهرهای جدید، بخش خصوصی علمیات ساخت آن آغاز شده بود به بهره‌برداری رسید.

 

منبع: ایلنا

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.