کد خبر: ۳۱۱۹
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۴

حقوق کارمندان و بازنشستگان در سال آینده باید حداقل ۲۰ درصد افزایش یابد

یک عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت که میزان افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان در سال آینده باید حداقل ۲۰ درصد باشد.
حقوق کارمندان و بازنشستگان در سال آینده باید حداقل ۲۰ درصد افزایش یابد

یک عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت که میزان افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان در سال آینده باید حداقل ۲۰ درصد باشد.حقوق کارمندان و بازنشستگان در سال آینده باید حداقل ۲۰ درصد افزایش یابد

 
مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا: محمد رشیدی  با اشاره به میانگین ۱۰ درصدی افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان در لایحه بودجه ۱۴۰۱، اظهار کرد: افزایش حقوق یک نکته‌ای که دارد این است که خودش تورم‌زاست ولی چون ما در حال حاضر در جامعه تورم داریم و مردم هم نیاز معیشتی و اقتصادی دارند که هر روز هم بیشتر می‌شود ۱۰ درصد افزایش حقوق واقعاً سهم عادلانه‌ای برای افزایش حقوق کارمندان نیست.

وی افزود: به نظر می‌آید که با شرایط موجود باید حداقل ۲۰ درصد به حقوق کارمندان و بازنشستگان اضافه کنیم که با توجه به تورم خیلی جا نمانند. هرچند دولت این موضوع را دنبال می‌کند که امسال با سیاست‌هایی که در بودجه گذاشته بتواند تورم را کنترل کند و از رشد نقدینگی جلوگیری کند ولی به هر صورت کارمندان ما درآمد دیگری ندارند و وقت آنها در ادارات صرف می‌شود و همین افزایش سالانه و درصدی که اضافه می‌شود دلگرمی آنها برای مسائل معیشتی و اقتصادی و نیازهایشان است.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس با بیان اینکه مجلس باید موضوع افزایش حقوق‌ها در بودجه سال آینده را به نوعی اصلاح کند، یادآور شد: دولت در بودجه شیوه پلکانی را برای افزایش حقوق‌ها در نظر گرفته است تا حقوق‌های به اصطلاح نجومی متوقف شود؛ کاری که پارسال هم شروع شده چراکه این حقوق های نجومی فاصله طبقاتی را هر روز بیشتر می‌کند.

رشیدی در پایان اضافه کرد: افزایش حقوق ۱۰ درصدی در بودجه سال آینده قطعا کافی نیست و باید حداقل ۲۰ درصد را برای افزایش حقوق‌ها در نظر گرفت. به نظر من نمایندگان مجلس به دلیل اینکه مدافع حقوق ملت هستند حتما روی این موضوع حساس هستند و کمک می‌کنند که حقوق کارمندان و بازنشستگان در سال آینده بیش از این افزایش پیدا کند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: توسعه تسلیحات هسته‌ای بخشی از راهبرد دفاعی روسیه است پوتین: توسعه تسلیحات هسته‌ای بخشی از راهبرد دفاعی روسیه است
رئیس‌جمهور روسیه اعلام کرد توسعه تسلیحات هسته‌ای و سلاح‌های پیشرفته، بخشی از راهبرد دفاعی کشور است و تهدیدی برای دیگر کشور‌ها به شمار نمی‌رود.
نتانیاهو در صدد انحلال پارلمان نتانیاهو در صدد انحلال پارلمان
رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند بنیامین نتانیاهو در حال بررسی انحلال کنست و برگزاری انتخابات زودهنگام طی سه ماه آینده است؛ اقدامی که می‌تواند معادلات سیاسی تل‌آویو را دگرگون کند.
بیمه‌شدگان با سابقه کمتر از ۱۵ سال بازنشسته می‌شوند بیمه‌شدگان با سابقه کمتر از ۱۵ سال بازنشسته می‌شوند
مدیرکل نام‌نویسی تأمین اجتماعی اعلام کرد بر اساس قانون برنامه هفتم، بیمه‌شدگان با سابقه کمتر از ۱۵ سال نیز در صورت رسیدن به ۳۵ سال سابقه پرداخت، بازنشسته خواهند شد.
احتمال دیدار دوباره ترامپ و شی در نشست گروه ۲۰ احتمال دیدار دوباره ترامپ و شی در نشست گروه ۲۰
وزیر خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد احتمال دارد دونالد ترامپ و شی جین‌پینگ، رؤسای جمهور آمریکا و چین، در نشست گروه ۲۰ و همچنین در رویدادهای آتی بین‌المللی دوباره دیدار کنند.
نماینده پارلمان لبنان: تجاوز‌های اسرائیل زیر نظر آمریکا انجام می‌شود نماینده پارلمان لبنان: تجاوز‌های اسرائیل زیر نظر آمریکا انجام می‌شود
رامی ابوحمدان، عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان، گفت تجاوز‌های روزانه رژیم صهیونیستی با مدیریت و نظارت مستقیم آمریکا صورت می‌گیرد و واشنگتن در عمل شریک این اقدامات است.
زهران ممدانی نخستین شهردار مسلمان نیویورک شد زهران ممدانی نخستین شهردار مسلمان نیویورک شد
زهران ممدانی، سیاستمدار ۳۴ ساله دموکرات، با پیروزی در انتخابات شهرداری نیویورک به عنوان نخستین مسلمان، نخستین آسیای جنوبی و جوان‌ترین شهردار این شهر در یک قرن اخیر تاریخ‌ساز شد.
خلیفه اصل:لنگ یک میلیون تومان هستیم خلیفه اصل:لنگ یک میلیون تومان هستیم
استقلال خوزستان در آستانه بازی با پرسپولیس به دلیل مشکلات مالی و اعتصاب بازیکنان، تمریناتش را تعطیل کرده و آینده تیم در هاله‌ای از ابهام است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر