کد خبر: ۳۱۰۲۱
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۸

بانک توسعه تعاون در استفاده از روش‌های نوین تامین مالی در شبکه بانکی پیشگام است

رییس هیات مدیره بانک توسعه تعاون اعلام داشت بانک در استفاده از روش‌های نوین تامین مالی در شبکه بانکی پیشگام است.
بانک توسعه تعاون در استفاده از روش‌های نوین تامین مالی در شبکه بانکی پیشگام است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛سید باقر فتاحی رییس هیات مدیره بانک توسعه تعاون در کارگاه آموزشی مدیران ستادی و استانی بانک اظهار داشت: بانک در تحقق اهداف و برنامه‌های خود طی نیمه ابتدایی سال جاری دستاورد‌هایی حاصل نموده است، صدور اعتبار اسنادی ۱۳۹ درصد، صدور ضمانت نامه ۱۳۹ درصد، درآمد مشاع ۹۲ درصد و رشد کل منابع ۹۰ درصد اهداف تدوین شده را برآورد نموده اند.
وی در خصوص عملکرد بانک در نیمه ابتدایی سال جاری گفت: مانده سپرده‌های بانک در مقایسه با پایان سال جاری رشد ۱۶ درصدی، مانده تسهیلات رشد ۱۲ درصدی داشته است.
فتاحی گفت: بانک توسعه تعاون در استفاده از ابزار‌های تامین مالی در شبکه بانکی سرآمد است، بانک در تامین مالی جمعی، تسهیلات سرمایه در گردش تا سقف ۲۵۰ میلیارد ریال را در برنامه داشته است، ۲۴ طرح در هفت استان جمعا به مبلغ ۵۴۰۰ میلیارد ریال مشمول این تامین مالی است.
این مقام بانکی به گواهی انتشار اوراق بدهی از جمله صکوک مرابحه و سلف به عنوان روش نوین تامین مالی اشاره کرد و گفت: تسهیلات بلند مدت تا سقف هشت هزار میلیارد ریال در برنامه است و ۱۹ طرح در ۱۱ استان جمعا به مبلغ ۴۳۸۵۰ میلیارد ریال از این طریق مشمول تامین مالی هستند که ۴۳۵۰ میلیارد ریال به مرحله انتشار رسیده است.
فتاحی گفت: گواهی حق تقدم تسهیلات خرید مسکن نیز به صورت جدی پیگیری شده است و ایجاد زیرساخت فنی، طراحی فرآیند اجرایی، تدوین ساز و کار‌های مالی و رویه‌های حسابداری و هماهنگی با سازمان بورس تاکنون صورت پذیرفته است.
وی تاکید کرد: در برنامه اقتصادی دولت سیزدهم اهتمام ویژه‌ای به استفاده از روش‌های نوین تامین مالی و حل مشکلات بنگاه‌های اقتصادی شده است، دولت قصد دارد با استفاده از تامین مالی زنجیره‌ای به مقاوم شدن اقتصاد ایران در برابر فشار‌های تحریمی کمک کند، به طوری که با اجرای این طرح دولت به جای تمرکز صرف بر نقدینگی از ابزار‌های اعتباری بهره می‌برد.
این مقام بانکی در رابطه با مزایای طرح تامین مالی زنجیره‌ای تصریح نمود: تسریع و بهبود فرآیند تامین مالی، افزایش شفافیت و نظارت پذیری جریان مالی اقتصاد، کاهش نیاز به دریافت تسهیلات جدید برای تامین مالی سرمایه در گردش، کاهش انحراف منابع و افزایش کارآیی تخصیص منابع از جمله این مزایا است.
فتاحی گفت: راهکار‌هایی و ابزار‌هایی برای جذب منابع جدید مطرح است، امکان پرداخت وام قرض الحسنه به اشخاص حقیقی تا سقف سه میلیارد ریال و امکان پرداخت وام قرض الحسنه به اشخاص حقوقی و کسب و کار‌های خرد و دانش بنیان، امکان انتقال میانگین حساب برای بستگان درجه یک و امکان احتساب و انتقال امتیاز حساب گروهی برای سازمان‌ها به پرسنل خود به صورت تفکیکی فراهم است و طرح مائده با انطباق با موارد مذکور می‌تواند جذب منابع ارزان قیمت را به همراه داشته باشد.
رییس هیات مدیره بانک توسعه تعاون درباره تسهیلات تکلیفی بانک گفت: بانک ۸۸ درصد سهمیه قرض الحسنه ازدواج جوانان، ۷۲ درصد سهمیه سازمان بهزیستی و ۷۶ درصد سهمیه قرض الحسنه فرزندآوری را پرداخت نموده است و سهم بالایی از هدف کل سال تاکنون محقق گردیده است و سایر سرفصل‌های تکلیفی نیز به صورت حداکثری تا پایان سال محقق خواهد شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر