کد خبر: ۳۰۹۸۴
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۴
تهران در سومین سال خشک قرار دارد؛

خبر بسیار بد برای تهرانی‌ها

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: تهران در سومین سال خشکسالی به سر می‌برد که این امر بی سابقه است.
خبر بسیار بد برای تهرانی‌ها

مخاطب 24- محسن اردکانی در نشست ارزیابی عملکرد شرکت آب و فاضلاب استان تهران افزود: تداوم خشکسالی در استان تهران برای سومین سال پیاپی در ۵۰ سال گذشته بی‌سابقه است.

او ادامه داد: گزارش‌های آماری نشان می‌دهد که در ۵۰ سال اخیر همواره پس از دو سال خشکسالی، شاهد ترسالی در این استان بوده‌ایم اما برای نخستین بار سومین سال آبی خشک را در تهران پشت سر گذاشتیم.

مدیرعامل آبفای تهران موفقیت در عبور از این شرایط سخت را حاصل اتکای این شرکت به توانمندی‌های درونی خواند و گفت: با وجود گذشت حدود هشت ماه از سال، متوسط تخصیص اعتبار در بین دستگاه‌های استان تهران حدود هفت تا هشت درصد بوده اما تحقق ۱۱۵ درصدی شاخص‌های عملکردی و پیشرفت پروژه‌ها در شرکت آب و فاضلاب استان تهران، حاصل نگرش درون‌زا در مجموعه این شرکت بوده است.


بیشتر بخوانید


اردکانی با اشاره به ظرفیت‌های بالا و انتظارهای به‌حقی که از این شرکت در سطح وزارت نیرو و شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور شکل گرفته است، ادامه داد: عملکرد خوب و پیشرفت‌های ایجاد شده در شرکت آبفای استان تهران، این شرکت را به الگوی سایر شرکت‌های آب و فاضلاب تبدیل کرده است.

او با بیان اینکه عملکرد امسال شرکت آب و فاضلاب استان تهران در حوزه‌های مختلف در سطح وزارت نیرو و استان تهران مورد قدردانی قرار گرفته است، موفقیت‌های حاصل شده در این شرکت را خوب اما ناکافی دانست و افزود: با وجود ۱۲ شرکت زیرمجموعه و فعالیت ۱۲ هزار نفر در مجموعه شرکت آب و فاضلاب استان تهران، باید جلوه بهتری داشته باشیم و با آسیب‌شناسی و رفع نقاط ضعف، روند پیشرفت خدمات، فعالیت‌ها و پروژه‌ها سرعت بیشتری بگیرد.

اردکانی گفت: با یادآوری توصیه‌های مقام معظم رهبری درباره لزوم نگرش درون‌زا به توانایی‌ها و ظرفیت‌های داخل کشور، ادامه داد: این توصیه‌ها در شرکت جدی گرفته شده است زیرا با وجود تخصیص پایین اعتبارهای دولتی و در صورت اتکا به این اعتبارها، پیشرفت‌های کنونی حاصل نمی‌شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران سپس رشد عملکردی و موفقیت‌ شرکت‌های زیرمجموعه در ارزیابی عملکرد ۶ ماهه را با وجود سخت‌گیری‌های صورت گرفته در ارزیابی‌ها، مرهون تلاش همه مدیران و کارکنان دانست و افزود: همگرایی گروهی مناسبی در بین تمام اعضا و اجزای شرکت ایجاد شده و رقابت در سطح شرکت‌های زیرمجموعه میلی‌متری شده است.

او نتایج حاصل از ارزیابی عملکرد شرکت‌ها را در مجموع ارزشمند خواند اما بر لزوم برداشتن گام‌های استوارتر و محکم‌تر و آسیب‌شناسی نقاط ضعف و تلاش برای رفع این نقاط و تقویت نقاط قوت تاکید کرد.

اردکانی همچنین بر لزوم افزایش دوبرابری ضریب شاخص مدیریت مصرف در ارزیابی عملکردها تاکید و خاطرنشان کرد: اولویت نخست مجموعه آب و فاضلاب استان تهران با توجه به شرایط آبی باید مدیریت مصرف باشد اگرچه از مدیریت تامین و توزیع نیز نباید غفلت کرد.

او با اشاره به وضعیت بارش‌ها در دو ماهه ابتدایی سال آبی جاری و پاییز تقریبا خشک تصریح کرد: کار سختی پیش رو داریم و باید بیشترین سرمایه‌گذاری‌ها در زمینه مدیریت تنش آبی بر روی مدیریت مصرف انجام شود که ظرفیت‌های قانونی، فنی و تجهیزاتی و فرهنگی و اطلاع‌رسانی خوبی در این خصوص وجود دارد و باید فعالیت‌های چندوجهی در زمینه مدیریت مصرف انجام شود.
مدیرعامل آبفای تهران ابراز امیدواری کرد: با تقویت همگرایی و با همت و درایت تمامی مدیران و کارکنان شرکت و نزول رحمت الهی در ماه‌های پیش رو، محدودیت‌های کم‌آبی در کشور و استان تهران جبران و نگرانی‌ها در این زمینه برطرف شود.

براساس نتایج ارزیابی عملکرد شرکت‌های زیرمجموعه آب و فاضلاب استان تهران در ۶ ماهه نخست سال جاری، شرکت‌های آب و فاضلاب مناطق چهار و سه، شرکت تامین و تصفیه و شرکت فاضلاب تهران به عنوان شرکت‌های برتر و شرکت‌های آب و فاضلاب مناطق یک و پنج و شرکت آب و فاضلاب جنوب شرق استان تهران دارای بیشترین رشد و ارتقای عملکرد معرفی شدند.

منبع: همشهری آنلاین
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر