کد خبر: ۳۰۹۸۳
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۹

احتمال آتش‌بس در غزه از فردا قوت گرفت

برخی رسانه‌های اسرائیلی از احتمال برقراری آتش بس در غزه به مدت ۵روز و از روز دوشنبه خبر داده‌اند.
احتمال آتش‌بس در غزه از فردا قوت گرفت

مخاطب 24- برخی رسانه‌های اسرائیلی از جمله روزنامه یدیعوت آحارونوت از احتمال برقراری آتش بس طی روز دوشنبه خبر داده‌اند.

بنا به گفته این منابع، آتش بس احتمالی که از ساعت ۱۱ صبح فردا محتمل خواهد بود شامل دو مرحله است که مرحله اول، آزادی ۵۰ زن و کودک اسرائیلی در مقابل ۵ روز آتش‌بس است.

طبق گزارش رسانه‌های رژیم صهیونیستی، مرحله دوم شامل آزادی زنان و کودکان اسیر فلسطینی در سرزمینهای اشغالی است. با این حال تعداد دقیق هنوز مشخص نیست.

روز گذشته نخست وزیر قطر از نزدیک بودن طرفین به حصول یک آتش بس بشردوستانه خبر داده بود.

نخست وزیر قطر یک شنبه در یک نشست خبری با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: «موانعی در توافق تبادل [اسرا] مطرح شده؛ اما ما مطمئن‌تر شده‌ایم که به یک توافق نزدیک هستیم. چالش‌ها در مذاکرات آسان هستند مربوط به مسائل لجستیکی و عملی هستند و ما می‌توانیم از آن‌ها عبور کنیم. مردم غزه گرسنه و تشنه و نیازمند سوخت و برق هستند.».

با این حال رسانه‌های اسرائیلی از اختلافات درونی در رژیم صهیونیستی درباره آتش بس هم خبر داده‌اند. یک مقام ارشد سیاسی در تل آویو تاکید کرده است که معامله با آدم ربایی حماس صحت ندارد.

این منبع سیاسی نزدیک بودن آتش بس به عنوان بخشی از معامله برای آزادی گروگانهای صهیونیستی را رد کرده است.

تل‌آویو: الان زمان آتش‌بس در غزه نیست
به دنبال سفر مقام‌های ارشد کشورهای عربی و اسلامی به پکن با موضوع جنگ غزه، ایریت بن-ابا سفیر رژیم صهیونیستی در چین، در چین اعلام کرد که اکنون زمان آتش‌بس جنگ نیست. روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» روز دوشنبه (امروز) خبر داد که سفیر این رژیم در چین به سفر مشترک جمعی از وزرای خارجه کشورهای عربی-اسلامی به پکن واکنش نشان داده است.

وزرای خارجه عربستان سعودی، مصر، اردن، اندونزی، تشکیلات خودگردان فلسطین، نماینده سازمان همکاری اسلامی و تعداد دیگری از کشورهای عربی-اسلامی برای رایزنی به منظور پایان دادن به جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه به پکن سفر کرده‌اند.

احتمال آتش‌بس در غزه از فردا قوت گرفت؟ | واکنش یک مقام اسرائیلی

مقام‌های ارشد این هیات اعزامی به پکن روز دوشنبه خواستار «آتش‌بس فوری» جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه شدند تا امکان ارسال کمک‌های بشردوستانه به فلسطینیان فراهم گردد.

قرار است نمایندگان ارشد کشورهای اسلامی و عربی بعد از پایان سفر به چین و دیدارها با مقام‌های این کشور، با مسئولان چهار کشور دیگر دارای حق وتو در شورای امنیت سازمان ملل دیدار و درباره جنگ غزه رایزنی کنند.

فیصل بن فرحان آل سعود وزیر خارجه عربستان سعودی درباره دستورکار این هیات در پکن گفت: «ما اینجا هستیم تا این سیگنال روشن را ارسال کنیم: آن این است که ما باید فورا تجهیزات و کمک‌های امدادی به غزه برسانیم».

ایریت بن-ابا سفیر رژیم صهیونیستی در چین با اشاره به سفر این هیات عالی رتبه کشورهای عربی و اسلامی به پکن در جمع خبرنگاران علیه هرگونه آتش بس جنگ علیه غزه تاکید کرد.

این دیپلمات اسرائیلی گفت که او امیدوار است «هیچ بیانیه و اظهاراتی از این سفر درباره آتش بس وجود نداشته باشد، اکنون موقع (آتش بس) نیست».

به گفته سفیر تل آویو در پکن، رژیم صهیونیستی امیدوار است که هیات اعزامی از کشورهای عربی و اسلامی درباره گروگان‌های در دست حماس حرف بزنند و «خواستار آزادی فوری و بدون قید و شرط آنها شوند».

این مقام اسرائلی با شانه خالی کردن از مسئولیت این رژیم در قبال وضعیت کنونی فلسطینیان نوار غزه ابراز امیدواری کرد که چین و طرف‌های اسلامی-عربی درباره «نقش مصر در زمینه تسهیل کمک بشردوستانه» صحبت کنند.

پوان یی وزیر خارجه چین روز دوشنبه (امروز) درباره سفر این هیات به پکن اعلام کرد که «چین، دوست خوب و برادر کشورهای عربی و اسلامی» بوده و همواره از آرمان عادلانه مردم فلسطین برای احیای حقوق و منافع مشروع ملی آنها حمایت کرده است».

روزنامه صهیونیستی جروزالم پست در گزارش خود به انتقاد از مواضع چین پرداخته و نوشته است: «از زمان آغاز درگیری‌ها، وزارت خارجه چین به طور مکرر از محکوم کردن حماس پرهیز داشته و به جای آن خواستار کاهش درگیری‌ها شده و از اسرائیل و فلسطین خواسته "راهکار دو دولتی" را در پیش گیرند».

 
منبع: فارس

برچسب ها: آتش بس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال
سرانجام پس از چند ماه پیگیری و ارائه مدارک و مستندات متقن و حقوقی، هیئت داوری خانه سینما رأی خود را درباره شکایت علی طلوعی، تهیه‌کننده سریال شغال، از آقای سجاد بابایی، بازیگر نقش سیاوش در سریال شغال صادر و ابلاغ کرد
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶
طبق برنامه اعلام‌شده، تیم ملی فوتبال ایران نخستین مسابقه خود را برابر نیوزیلند، سپس برابر بلژیک قرار و بعد از آن مقابل مصر قرار خواهد گرفت
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر