کد خبر: ۳۰۹۴۵
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۰
مدیرعامل کارگزاری بانک کارآفرین اعلام کرد:

امکان انتقال سهام عدالت متوفیان در کارگزاری بانک کارآفرین فراهم شد

مدیرعامل کارگزاری بانک کارآفرین از آمادگی این کارگزاری برای انتقال قهری سهام عدالت متوفیان خبر داد.
امکان انتقال سهام عدالت متوفیان در کارگزاری بانک کارآفرین فراهم شد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک کارآفرین :علی رضا فهیمی با اشاره به در خواست دولت برای همراهی شبکه بانکی در جهت، تعیین تکلیف سهام عدالت و سود مربوط به اشخاص متوفی توضیح داد: کارگزاری بانک کارآفرین به منظور تسریع و سهولت در ارایه خدمت به مردم، امکان احراز هویت و اصالت مستندات و مدارک ارایه شده توسط وراث متوفیان سهام عدالت جهت ثبت اقلام اطلاعاتی گواهی حصر وراثت در بخش عملیات قهری سامانه کارا را فراهم کرده است؛ و‌ی ادامه داد: بر این اساس متقاضیان پس از طی فرآیند طراحی شده با در دست داشتن مدارک لازم می‌توانند به شعب بانک کارآفرین ویا کارگزاری این بانک مراجعه کنند.
وی در خصوص فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث افزود: بر اساس فرآیند طراحی شده، احدی از ورثه که قبلا در سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) ثبت نام کرده است، می‌تواند با مراجعه به " قسمت امور سهام عدالت متوفیان" در درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه به آدرس ddn.csdiran.ir اطلاعات لازم شامل کدملی متوفی، تاریخ تولد متوفی و تاریخ فوت متوفی، را وارد و استعلام زمان تشکیل پرونده متوفی را مشاهده کند.
فهیمی همچنین در خصوص مدارک لازم برای انجام این امر در کارگزاری بانک کارآفرین تاکید کرد: در صورت مشاهده زمان تقسیم سود دارایی متوفی، متقاضی می‌تواند با در دست داشتن تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه متوفی، اصل کارت ملی و صفحه اول شناسنامه تمام وراث تعیینی در گواهی حصر وراثت و کپی برابر اصل حصر وراثت (ممهور به مهر همان مرجع صادر کننده گواهی) و احیاناً وصیت نامه شخص فوت شده به یکی از شعب بانک کارآفرین و یا کارگزاری این بانک مراجعه کند.

به گفته وی، پس از بررسی مدارک و احراز هویت، در صورتی که پرونده بدون نقص باشد، به شرکت سمات جهت تقسیم دارایی ارسال می‌شود.
مدیر عامل کارگزاری بانک کارآفرین ارائه اصل یا تصویر برابر با اصل گواهی پرداخت مالیات بر ارث مندرج به سهام عدالت برای متوفیانی که تارخ فوت آن‌ها بعد از ۱/۵/۱۳۹۹ است را ضروری خواند و افزود: آن دسته از سهامداران عدالت متوفی که تاکنون گواهی حصر وراثت آن‌ها أخذ نشده است می‌توانند با در دست داشتن گواهی فوت، شناسنامه متوفی، سند عقدنامه یا رونوشت آن، شناسنامه وراث و وصیت‌نامه شخص فوت شده (در صورت وجود) به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و مراحل صدور گواهی حصر وراثت که از اصلی‌ترین مستندات لازم در فرآیند انتقال سهام عدالت متوفی به وراث است را پیگیری کنند.

گفتنی است، سهام عدالت یکی از برنامه‌های اجرایی دولت نهم بود که از سال ۱۳۸۴ عملیات شناسایی افراد حائز شرایط و تخصیص سهام به آنان آغاز و در ادامه با عاملیت سازمان خصوصی سازی در قالب شرکت‌های سرمایه گذاری استانی ساماندهی شد و در سال‌های گذشته با تجمیع سود سهام پرداختنی شرکت‌های واگذار شده در قالب طرح، سود سهام عدالت به دارندگان این سهام پرداخت شد.
در عین حال، با توجه به اینکه مدیریت دارایی سهامداران با شرکت سمات است و سهام عدالت اشخاص نیز به عنوان یک دارایی مالی نزد شرکت مذکور سپرده گذاری شده است، یکی از موضوعات چالش زا برای این شرکت، تعیین تکلیف سهام عدالت و سود مربوط به اشخاص متوفی در سالیان اجرای طرح مذکور است که براساس آمار ارائه شده، تعداد این افراد نزدیک به ۳.۸۵۰.۰۰۰ نفر است و باید اصل سهام و سود مربوط به وراث انتقال یابد.

برچسب ها: بانک کارآفرین
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
گنبد‌های نمکی هرمزگان نمایش شگفتی در جنوب ایران گنبد‌های نمکی هرمزگان نمایش شگفتی در جنوب ایران
گنبد‌های نمکی از جمله پدیده‌های نادر و شگفت‌انگیز زمین‌شناسی هستند که نه تنها جلوه‌ای خیره‌کننده از زیبایی‌های طبیعی را به نمایش می‌گذارد، بلکه بخشی ارزشمند از میراث زمین‌شناسی هر منطقه نیز به شمار می‌آیند. کشور ایران، به‌ویژه مناطق جنوبی و جنوب‌شرقی آن، یکی از غنی‌ترین مناطق جهان از نظر تنوع و تعداد گنبد‌های نمکی است.
با سرکه سیب لاغر می‌شویم؟ با سرکه سیب لاغر می‌شویم؟
بسیاری ادعا می‌کنند سرکه سیب به کاهش وزن کمک می‌کند، اما شواهد کمی مبنی بر اثربخشی آن برای کاهش وزن وجود دارد.
جزئیاتی از دیدار عراقچی با پوتین و ابلاغ پیام رهبر انقلاب جزئیاتی از دیدار عراقچی با پوتین و ابلاغ پیام رهبر انقلاب
کاخ کرملین از دیدار وزیر خارجه ایران با رئیس‌جمهور روسیه در کاخ کرملین خبر داد.
سردار آزمون پایتخت ۷ رو دیده؟ سردار آزمون پایتخت ۷ رو دیده؟
سردار آزمون با انتشار تصویری در صفحه خود در فضای مجازی برای پایتخت۷ نوشت:
کارتال: برای بردن سپاهان به زمین می‌رویم کارتال: برای بردن سپاهان به زمین می‌رویم
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس به هواداران وعده داد که تیم سپاهان را از جایگاه دوم جدول رده‌بندی پایین خواهد کشید!
۹۸ درصد قتل‌های سال ۱۴۰۳ کشف شده است ۹۸ درصد قتل‌های سال ۱۴۰۳ کشف شده است
رئیس پلیس آگاهی فراجا گفت: از این پس صدور گواهی استاندارد ایمنی خودرو منوط به تأیید پلیس آگاهی است تا با مداخلات تخصصی، از تولید خودرو‌هایی که به راحتی سرقت می‌شود، جلوگیری و روند سرقت خودرو به شکل مؤثر کنترل شود.
اطلاعات محرمانه از موشک‌های کروز اطلاعات محرمانه از موشک‌های کروز
بیش از یک نوع موشک کروز توسط ارتش‌های جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد و معمولاً بر اساس سرعت از هم متمایز می‌شوند. بسته به سیستم‌های پرتاب و اهداف ترجیحی نسخه‌های متفاوتی وجود دارد، به همین دلیل است که سیستم‌های پرتاب هوایی، دریایی و زمینی برای موشک‌های کروز طراحی شده است.
برگزیده
در شیرین‌سازی آب دریا معایب یا مزایا کدام بیشتر است؟! در شیرین‌سازی آب دریا معایب یا مزایا کدام بیشتر است؟!
تحول در فناوری‌های آب‌شیرین‌سازی، پاسخی بود به بحران آب، اما این پاسخ خود پرسش‌های تازه‌ای آفرید؛ اینکه شورابه‌هایی که به خلیج فارس بازمی‌گردند، چه تهدیدی برای حیات اکوسیستم به وجود می‌آورند و آینده سواحل جنوبی ایران چگونه خواهد شد؟
صندوق ذخیره فرهنگیان باید از بنگاه‌داری خارج شود صندوق ذخیره فرهنگیان باید از بنگاه‌داری خارج شود
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت برنامه‌محوری در صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: یکی از برنامه‌ها باید خروج از بنگاه‌داری باشد، زیرا این موضوع از چالش‌ها و آسیب‌های جدی صندوق به شمار می‌آید.
ابلاغ دستورالعمل وام ودیعه مسکن ابلاغ دستورالعمل وام ودیعه مسکن
معاون وزیر راه با اشاره به ابلاغ دستورالعمل وام ودیعه مسکن با همکاری بانک مرکزی گفت: مستأجران برای دریافت این وام باید اجاره‌نامه را در سامانه "تم" بارگذاری کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر