کد خبر: ۳۰۹۳۷
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۶

بانک صادرات ایران با «ست» به همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت می‌آید

​بانک صادرات ایران با معرفی «سامانه توثیق الکترونیکی دارایی» با عنوان اختصاری «ست» و ارائه گزارش عملکرد «چکنو» (چک امن دیجیتال)، حضور فعالی در دهمین دوره از همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت خواهد داشت.
بانک صادرات ایران با «ست» به همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت می‌آید

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران:سامانه توثیق الکترونیکی دارایی یا «ست»، با هدف تسهیل در تامین وثیقه مورد نیاز برای دریافت تسهیلات خرد، راه‌اندازی و در مرحله اول، امکان وثیقه‌گذاری اوراق سهام و بیمه عمر و زندگی بدون نیاز به بازخرید یا فروش این دارایی‌ها برای متقاضیان دریافت تسهیلات از بانک صادرات ایران فراهم شده است.

بانک صادرات ایران پیش از این نیز با ارائه چکنو یا (چک امن دیجیتال بانک صادرات ایران) تلاش نموده ضمن عبور از بانکداری سنتی به دیجیتال، تجربه‌های جدیدی برای مشتریان خود رقم زند و گامی جدی در مسیر گسترش ابزار‌های الکترونیک مالی بردارد.

بانک صادرات ایران در روز اول این همایش ضمن برگزاری یک نشست تخصصی با حضور جمعی از مسئولان کشوری و نمایندگان فعالان حوزه مالی کشور، به نقد و بررسی خدمات توثیق الکترونیک دارایی (ست) و چک امن دیجیتال (چکنو) خواهد پرداخت.

این نشست در ساعت ۱۱ الی ۱۳ روز ۲۹ آبان ماه نخستین روز نمایشگاه صنعت پرداخت در سالن فیض مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما با حضور مهران محرمیان معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی، محمد جلال مشاور وزیر امور اقتصادی و دارایی، یاسر مرادی عضو اجرایی هیئت مدیره بانک صادرات ایران و هومن امینی مدیرعامل دیجی‌پی برگزار خواهد شد.

یاسر مرادی، عضو اجرایی هیئت مدیره بانک صادرات ایران همچنین از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۶ روز نخست این همایش در سالن فیض مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما در نشستی با عنوان «زیرساخت‌های فقهی و قانونی برای تحقق بانکداری هوشمند» مباحث مربوط به این حوزه را در قالب یک گارگاه آموزشی تدریس خواهد کرد.

سالن خواجه نصیر در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما نیز در دومین روز از این همایش از ساعت ۱۱ تا ۱۲:۳۰ نیز شاهد سخنان محسن سیفی، مدیرعامل بانک صادرات ایران در نشست تخصصی «انتظارات شبکه بانکی از بانک مرکزی» با حضور محمد طالبی دبیرکل بانک مرکزی، ابوالفضل نجارزاده مدیرعامل بانک ملی ایران، کوروش پرویزیان مدیرعامل بانک پارسیان، اسماعیل لله‌گانی مدیرعامل بانک رفاه کارگران، مجید قاسمی مدیرعامل بانک پاسارگاد و محمد مهدی احمدی مدیرعامل بانک شهر خواهد بود.

دهمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت با عنوان «گذار به بانکداری هوشمند» ۲۹ و ۳۰ آبان‌ماه سال جاری توسط پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی و حمایت شرکت ملی انفورماتیک در محل مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار خواهد شد.

captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.