کد خبر: ۳۰۶۹۴
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۵

در مصوبه‌ای؛ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مسئول صدور پروانه خدمات ارتباطی شد

طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی، کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مسئول صدور پروانه کلیه خدمات ارتباطی، خدمات فناوری اطلاعات و هوشمندسازی و سکو‌های پیام‌رسان شد.
در مصوبه‌ای؛ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مسئول صدور پروانه خدمات ارتباطی شد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه امروز و در جریان رسیدگی به لایحه برنامه هفتم توسعه، با بند الحاقی ۲ ماده ۶۶ این لایحه موافقت کردند.

بر این اساس، به منظور ایجاد وحدت رویه و حمایت از حقوق کاربران و تسهیل رقابت سالم بین ذی نفعان، مسئولیت صدور پروانه کلیه خدمات ارتباطی (از طریق پنجره درگاه صدور مجوزها)، خدمات فناوری اطلاعات و هوشمندسازی و سکو‌های پیام‌رسان، تدوین و تصویب جداول تعرفه و تعیین حق اشتراک (آبونمان) آن‌ها در چارچوب قوانین و مقررات کشور بر عهده کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات است.

همچنین تعیین جرایم ناشی از تخلف از تعهدات قانونی با پیشنهاد وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

بر اساس بند «ث» ماده ۹۹ لایحه برنامه هفتم توسعه، دولت (معاونت دستگاه‌های اجرایی) مکلف است با هدف تأمین زیرساخت یکپارچه مورد نیاز در جهت بهبود زیست بوم فناوری در حوزه‌های پیشران و اقتدار آفرین، جذب و توانمندسازی نخبگان تسهیل دسترسی به زیرساخت‌ها با مشارکت بخش خصوصی و استفاده از ظرفیت‌های قانون جهش تولید دانش بنیان، در حوزه‌های زیر در سقف بودجه مصوب اقدامات لازم را انجام دهد:

۱. هوش مصنوعی

۲. بار الکتریکی (کوانتوم)

۳. زیست مهندسی

۴. مواد و ساخت پیشرفته

۵. ریزفناوری و میکروالکترونیک

۶. فناوری‌های عصبی، مغز و علوم شناختی

آئین نامه اجرایی این بند ظرف سه ماه توسط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و با همکاری سازمان تهیه می‌شود و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آیا از رمزارز‌ها می‌توان برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟ آیا از رمزارز‌ها می‌توان برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟
در سال‌های اخیر، دارایی‌های دیجیتال مثل رمزارز‌ها و توکن‌ها به بخشی جدی از زندگی مالی افراد تبدیل شده‌اند؛ اما آیا می‌توان از این دارایی‌ها برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟
لاوروف: حملات آمریکا به ایران، نقض ان‌پی‌تی بود لاوروف: حملات آمریکا به ایران، نقض ان‌پی‌تی بود
وزیر خارجه روسیه روز جمعه در نشست کشور‌های شرق آسیا گفت که آژانس اتمی باید امنیت تأسیسات هسته‌ای ایران را تضمین و اختلافات را با گفت‌و‌گو حل کند.
چند شهر ایران در حوزه‌های صنایع دستی ثبت جهانی شدند؟ چند شهر ایران در حوزه‌های صنایع دستی ثبت جهانی شدند؟
ه استناد داده‌های شورای جهانی صنایع دستی، ۵۹ شهر جهانی صنایع دستی در کشور‌های مختلف ثبت شده، ایران با داشتن ۱۱ شهر و سه روستا، ۲۴ درصد آمار کلی جهان و ۳۲ درصد آمار منطقه‌ای را به خود اختصاص داده است.
اسراییل چگونه از ایران نیرو‌های خود را انتخاب می‌کرد؟ اسراییل چگونه از ایران نیرو‌های خود را انتخاب می‌کرد؟
بررسی‌های اطلاعاتی نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی برای شناسایی و جذب برخی عوامل میدانی خود در ایران، از سایت‌های قمار، فیلترشکن‌ها و پورنوگرافی استفاده کرده است.
عراقچی: هنوز قصد خروج از ان‌پی‌تی را نداریم عراقچی: هنوز قصد خروج از ان‌پی‌تی را نداریم
وزیر امور خارجه ایران در مصاحبه‌ای تصریح کرد: «ایران همچنان پذیرای گفت‌و‌گو با واشنگتن در مورد مسئله هسته‌ای است مشروط بر اینکه ایالات متحده ضمانت‌هایی در برابر هرگونه حمله ارائه دهد، به احترام متقابل پایبند باشد و اشتباهات را به رسمیت بشناسد. دیپلماسی یک خیابان دوطرفه است.»
اسرائیل: ایران را از درون متلاشی می‌کنیم اسرائیل: ایران را از درون متلاشی می‌کنیم
مردخای کدار افسر پیشین اطلاعات ارتش اسرائیل که قبلاً وعده تجزیه ایران را در کانال ۱۴ اسرائیل داده بود، حالا می‌گوید: ما باید از طریق قومیت‌های مختلف در ایران جنگ داخلی راه بیندازیم و ایران را از درون متلاشی کنیم... ما کاملاً می‌توانیم از تنوع قومیتی در ایران استفاده کنیم.
کاترین شکدم نفوذی که با ۱۲۰ نفر از افراد بسیار مهم مملکت همخوابگی داشته! کاترین شکدم نفوذی که با ۱۲۰ نفر از افراد بسیار مهم مملکت همخوابگی داشته!
مصطفی کواکبیان نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی روی آنتن شبکه خبر با رد نفوذی بودن برخی مهاجران افغان مدعی شد: «نفوذی یعنی کاترین شکدم که با ۱۲۰ نفر از افراد بسیار مهم مملکت همخوابگی داشته!»
برگزیده
آیا از رمزارز‌ها می‌توان برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟ آیا از رمزارز‌ها می‌توان برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟
در سال‌های اخیر، دارایی‌های دیجیتال مثل رمزارز‌ها و توکن‌ها به بخشی جدی از زندگی مالی افراد تبدیل شده‌اند؛ اما آیا می‌توان از این دارایی‌ها برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟
برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد
ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان از روز شنبه ۲۱ تیرماه یک ساعت کاهش یافت.
دلیل اختلال جی‌پی‌اس در ایران چیست؟ دلیل اختلال جی‌پی‌اس در ایران چیست؟
طی روز‌های گذشته رانندگان و کاربران در ایران و به‌ویژه تهران، برای پیدا کردن مسیر دچار مشکل شده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر