کد خبر: ۳۰۶۹۱
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۹

هوش مصنوعی می‌تواند همه‌گیری بعدی را پیش بینی کند

هوش مصنوعی جدید قادر است با استفاده از فناوری یادگیری ماشینی انواع خطرناک ویروس‌ها را شناسایی و در مورد همه‌گیری بعدی آگاهی دهد. دانشمندان نوعی سیستم هوش مصنوعی برای شناسایی همه‌گیری بعدی توسعه دادند. این فناوری می‌تواند با شناسایی خطرناک‌ترین گونه‌های ویروس نسبت به تبدیل شدن آن‌ها به تهدید بزرگ جهانی هشدار دهد.
هوش مصنوعی می‌تواند همه‌گیری بعدی را پیش بینی کند

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:طبق مطالعات مؤسسه پژوهش اسکریپس و دانشگاه نورث وسترن در آمریکا سیستم هشدار اولیه تشخیص ناهنجاری EWAD می‌تواند با استفاده از فناوری یادگیری ماشینی و بررسی توالی‌های ژنتیکی و میزان مرگ و میر در اثر ویروس‌ها نسبت به همه‌گیری بعدی هشدار دهد.

این سیستم EWAD با استفاده از داده‌های واقعی مربوط به همه‌گیری کوید ۱۹ آموزش داده شده و آزمایش‌های انجام گرفته روی آن نیز نشان می‌دهد که امکان پیش بینی دقیق حتی در زمان جهش ویروس و یا گونه‌های نگران کننده نیز وجود دارد.

هم چنین این فنآوری می‌تواند در مورد اقدامات بهداشت عمومی مانند واکسن و یا استفاده از ماسک نیز تخمین‌هایی زده و رعایت آن‌ها را بر تکامل ویروس نشان دهد. به گفته پژوهشگران این سیستم قادر به شناسایی الگو‌ها و قوانین مربوط به تکامل ویروس بوده و هم چنین توانایی ارائه اطاعات مهم در رابطه با بیولوژی اولیه ویروس‌ها و نحوه سازگاری با محیط‌های اطراف را خواهد داشت.

همه این موارد می‌تواند کاربرد بسیار مهمی در درمان و استراتژی پیشگیری در مواجهه با بیماری‌های ویروسی داشته باشد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد! رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد!
رضا رشیدپور در توییتر خود نوشت به من فرمودند که «ممنوع‌الفعالیت» هستی و حتی اجازه‌ی کار در پلتفرم هم به تو نمی‌دهیم.
روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز
روز جهانی مرد فرصتی است برای گفت‌و‌گو درباره فشار‌های پنهان، انتظارات اجتماعی و ضرورت بازتعریف نقش‌های مردانه در جهانی که در حال تغییر است.
داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند
به داریوش ارجمند از هنرمندان خواست در برابر شایعاتی مانند «پیدا شدن جنازه در سد کرج» هوشیار باشند و بر نقش سربازی آنان در دفاع از فرهنگ در دوران آشوب تأکید کرد.
زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها
زهران ممدانی، شهردار جدید نیویورک، با پیشینه مهاجرتی و برنامه‌های عدالت‌محور، مقابله با بحران مسکن و اصلاح مدارس را اولویت خود قرار داده است.
امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان
ترامپ و عربستان در چارچوب توافق راهبردی، بسته بزرگی از تسلیحات شامل جنگنده‌های اف‌۳۵ را تصویب کردند. ولیعهد سعودی وعده سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری داد.
نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد
در یک نزاع خانوادگی در محله خزانه تهران، آرش ۲۲ ساله با ضربات چاقو مادربزرگ ۶۵ ساله خود را کشت و عمویش را مجروح کرد.
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر