کد خبر: ۳۰۶۸۹
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۴
سخنگوی شرکت مخابرات:

تا پایان سال ۵ میلیون خانوار در پوشش FTTH مخابرات قرار می‌گیرند

مشکل تمدید پروانه شرکت مخابرات ایران با امضای قرارداد UNSP برطرف شده و این شرکت تا پایان امسال ۵ میلیون پوشش فیبر نوری در کشور ایجاد می‌کند.
تا پایان سال ۵ میلیون خانوار در پوشش FTTH مخابرات قرار می‌گیرند

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:به گزارش پیوست، محمدرضا بیدخام، مدیرکل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران اعلام کرد براساس پروانه خدمات یکپارچه ارتباطی (UNSP) که به تازگی مخابرات آن را دریافت کرده است، این شرکت تا پایان سال آینده متعهد به ایجاد پوشش ۷ میلیون فیبر نوری در کشور است که بخش عمده این تعهد مربوط به سال جاری است.

بیدخام افزود: مخابرات تا آخر امسال متعهد به ایجاد ۵ میلیون پوشش فیبر نوری شده که تا الان نزدیک ۳ میلیون پوشش را ایجاد کرده است.

او درباره تعداد کاربران FTTH شرکت مخابرات ایران گفت: الان در کشور حدود ۲۷۰ هزار کاربر فعال FTTH داریم و در ضمن حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار مشترک نیز از کافوی نوری استفاده می‌کنند و سرویس xDSL می‌گیرند.

سخنگوی شرکت مخابرات ایران درباره شهر‌ها و استان‌هایی که مخابرات ملزم به ایجاد پوشش FTTH است، گفت: هنوز این موضوع نهایی نشده؛ اما شرکت مخابرات حدود ۱۹۰ هزار کیلومتر فیبر نوری روستایی، شهری و بین شهری دارد و ما به وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات اعلام کرده‌ایم در هر نقطه‌ای که لازم باشد آماده ایجاد پوشش هستیم و حتی اگر اپراتور‌های دیگر قادر به انجام تعهدات خود نباشند، می‌توانیم تعهدات آن را انجام دهیم.

بیدخام درباره همکاری شرکت مخابرات با سایر اپراتور‌های ثابت و همراه نیز گفت: الان حدود ۸۵ درصد زیرساخت‌های ارتباطی اپراتور‌های ثابت و همراه را شرکت مخابرات تامین می‌کند. همچنین از میان ۱۷ شرکت FCP تعداد ۹ شرکت تمایل به امضای قرارداد بیت‌استریم داشته‌اند که با تمام این شرکت‌ها قرارداد امضا شده و تمام نیاز‌های ارتباطی آن‌ها انجام می‌شود.

او تاکید کرد مخابرات در چارچون قوانین و مقررات، آماده همکاری با تمامی اپراتور‌ها است.

مدیرکل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران درباره تعرفه استفاده از زیرساخت‌های شرکت مخابرات نیز گفت که جلساتی در سازمان تنظیم مقررات در حال برگزاری است که این تعرفه‌ها به‌روزرسانی شوند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قتل استاد دانشگاه در گتوند توسط قاتلان اجاره‌ای قتل استاد دانشگاه در گتوند توسط قاتلان اجاره‌ای
دادستان گتوند اعلام کرد یک استاد دانشگاه به دست قاتلان اجاره‌ای کشته شد؛ متهمان دستگیر و به ارتکاب قتل عمد اعتراف کردند.
سفر لاریجانی به پاکستان سفر لاریجانی به پاکستان
علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی به پاکستان سفر کرد و بر روابط برادرانه و همکاری امنیتی دو کشور در منطقه تأکید کرد.
بازیگر فیلم «شعله» درگذشت بازیگر فیلم «شعله» درگذشت
درمندرا سینگ دئول، بازیگر کهنه‌کار بالیوود و ستاره فیلم «شعله»، روز دوشنبه در سن ۸۹ سالگی درگذشت، یک روز پیش از تولد ۹۰ سالگی‌اش.
سازمان حقوق بشری: اسرائیل در کرانه باختری نسل‌کشی می‌کند سازمان حقوق بشری: اسرائیل در کرانه باختری نسل‌کشی می‌کند
بتسیلم اعلام کرد رژیم اسرائیل از اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون بیش از هزار فلسطینی در کرانه باختری کشته و خشونت علیه غیرنظامیان ادامه دارد.
لاریجانی: راهی جز مقابله با رژیم صهیونیستی باقی نمانده است لاریجانی: راهی جز مقابله با رژیم صهیونیستی باقی نمانده است
علی لاریجانی در واکنش به شهادت هیثم علی طباطبایی گفت نتانیاهو با ادامه ماجراجویی‌های خود نشان داده که راهی جز مقابله با رژیم صهیونیستی باقی نمانده است.
فرش دستباف، پرچم دوم و به نوعی شناسنامه ما ایرانیان در جهان فرش دستباف، پرچم دوم و به نوعی شناسنامه ما ایرانیان در جهان
محمد جواد اینانلو، مدیر موزه فرش ایران در استودیو مخاطب۲۴ بر ضرورت افزایش بازدید از موزه فرش ایران تأکید کرد و آن را راهی برای احیای پیوند نسل جوان با میراث اصیل ایرانی دانست.
فیلم لحظه ترور فرمانده حزب‌الله توسط اسرائیل منتشر شد فیلم لحظه ترور فرمانده حزب‌الله توسط اسرائیل منتشر شد
ارتش رژیم صهیونیستی تصاویر لحظه ترور هیثم علی طباطبایی، فرمانده نظامی حزب‌الله، را منتشر کرد؛ این اقدام واکنش‌های گسترده‌ای در منطقه به دنبال داشت.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر