کد خبر: ۳۰۶۸۲
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۱
مهندس بیدخام خبرداد:

حضور گروه مخابرات ایران در بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی تلکام

مدیرکل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران با اشاره به حضور فعال این شرکت و گروه مخابرات در بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی تلکام اظهارداشت: با توجه به وقفه‌های پیش آمده در برگزاری تلکام، و دستاورد‌های مهم و اساسی مجموعه مخابرات در دوسال اخیر در بخش‌های مختلف، با هدف تعامل هر چه بیشتر با مجموعه‌های سازمانی و شرکت‌های دانش بنیان، خدمات و محصولات جدید گروه مخابرات را در این نمایشگاه به بازدید کنندگان عرضه خواهیم کرد.
حضور گروه مخابرات ایران در بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی تلکام

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:مهندس بیدخام، رییس شورای سیاست گذاری تلکام ۲۰۲۳ ضمن بیان این مطلب، اظهار داشت: در همین راستا با توجه به فاصله زمانی کوتاه باقی مانده تا برگزاری نمایشگاه، نخستین نشست هماهنگی شورای سیاست گذاری در خصوص برگزاری هر چه بهتر و حضور فعالانه‌تر در نمایشگاه تلکام، برگزار و تمهیدات لازم برای مشارکت شرکت‌های عضو و گروه مخابرات ایران بررسی شد.

وی برگزاری نمایشگاه تلکام را فرصتی مناسب و مغتنم برای فعالان حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ارزیابی کرد و افزود: این نمایشگاه می‌تواند آخرین دستاورد‌های صنعت ارتباطات، مخابرات و فناوری اطلاعات را همراه با ایده‌های جدید در عرصه‌های دانش بنیان، اینترنت اشیا، هوش مصنوعی و فناوری‌های در حال گسترش مانند فیبرنوری و فناوری نسل پنجم اینترنت را به مشتاقان و علاقه‌مندان این حوزه ارائه دهد.

مدیرکل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران از تشکیل کمیته‌های اجرایی و محتوایی به منظور ایجاد هماهنگی‌های لازم در برپایی غرفه‌های شرکت‌های گروه مخابرات ایران در نمایشگاه امسال خبر داد و گفت: بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی صنایع مخابرات و اطلاع رسانی با حضور شرکت‌های مخابراتی کشور، اپراتور‌های مختلف و شرکت‌های حوزه فناوری و دانش بنیان، از دوم تا پنجم دی ماه ۱۴۰۲ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار می‌شود.

وی افزود: گروه مخابرات ایران در سالن هفت نمایشگاه تلکام، دستاورد‌ها و محصولات فناورانه و متنوع خود را به عموم علاقه‌مندان عرضه می‌کند.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.