کد خبر: ۳۰۶۸۱
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۰

تاکید رییس ستاد اجرایی فرمان امام بر رفع مشکلات مخابرات

دردیدار رییس واعضای هیئت مدیره ومدیرعامل شرکت مخابرات ایران با ستاد اجرایی فرمان امام، بررفع مسایل و مشکلات شرکت مخابرات ایران تاکید شد.
تاکید رییس ستاد اجرایی فرمان امام بر رفع مشکلات مخابرات

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:پرویز فتاح در نخستین جلسه رسمی خود در سمت رییس ستاد اجرایی فرمان امام، ضمن دیداربا رییس واعضای هیئت مدیره ومدیرعامل شرکت مخابرات ایران از فعالیت‌های انجام شده تشکروبر حل مشکلات مربوط به این حوزه تاکید کرد.

در این جلسه رئیس و اعضای هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت مخابرات ایران نیز ضمن ارایه گزارش پیرامون وضیعت این شرکت و تشریح حوزه ارتباطات کشور، از رئیس ستاد اجرایی فرمان امام بر توجه به حل مسایل و مشکلات مخابرات و ارتباطات در کشور قدردانی و آمادگی خود رابرهمکاری هرچه بیشتربرای برداشتن موانع اعلام کردند.

همچنین رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در این جلسه با اشاره به اقدامات صورت گرفته ازسوی دولت و سایر سهامداران شرکت مخابرات ازجمله ستاد اجرایی و تصمیم بر اصلاح برخی رویه‌ها، بر رفع فوری مشکلات کارکنان مخابرات تاکید و ضمن صدور دستورات لازم ابراز امیدواری کرد که این مسائل در بازه زمانی مناسب برطرف شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
۵ سریال ژاپنی محبوب ایرانی‌ها ۵ سریال ژاپنی محبوب ایرانی‌ها
مخاطبان ایرانی سریال‌های ژاپنی را با «اوشین» به یاد می‌آورند. در عین حال در سال‌های اخیر آثار ژاپنی در همه دنیا به محبوبیت رسیده‌اند. در این مطلب نگاهی کوتاه به بهترین سریال‌های ژاپنی از نظر مخاطبان ایرانی در سال‌های اخیر داشته‌ایم.
بادبزن و آفتابه آخرین ابزار خروج از بحران انرژی! بادبزن و آفتابه آخرین ابزار خروج از بحران انرژی!
افزایش قطعی‌های برق در اردیبهشت، زنگ خطر تشدید بحران برق و خاموشی‌ها را به صدا درآورد. در همین زمینه، مهدی مسائلی، دبیر سندیکای صنعت برق گفت: «باید قبول کرد که امسال تابستان سختی پیش‌روست و مردم باید خود را برای این شرایط آماده کنند و تمهیدات لازم را بیندیشند. من توصیه می‌کنم برای این شرایط، بادبزن و آفتابه تهیه کنند!».
محتوای غیراخلاقی روی بیلبوردها محتوای غیراخلاقی روی بیلبوردها
اخیرا عکسی از یک بیلبور تبلیغاتی در سطح شهر تهران درمیان کاربران فضای مجازی بازنشر داده شده که نقد‌های زیادی را در پی داشت. بیلبورد‌ها با استفاده از کلمات غیراخلاقی و بولد کردن آن، از شباهت آن به کلمات متعارف دیگر یا نحوه قرار گرفتن در جمله استفاده می‌کنند تا نظر مخاطب را جلب کنند.
برخی زوایای ماجرای سقوط بالگرد شهید رئیسی مبهم است برخی زوایای ماجرای سقوط بالگرد شهید رئیسی مبهم است
مهدی مجاهد، معاون دفتر رئیسی می‌گوید که برخی از زوایای ماجرای سقوط بالگرد شهید رئیسی حقیقتا برای همه ما مبهم است؛ سوال‌های بی پاسخ بسیاری داریم.
ترامپ مسبب آتش بس هند و پاکستان شد ترامپ مسبب آتش بس هند و پاکستان شد
رئیس‌جمهوری آمریکا از توافق هند و پاکستان برای آتش‌بس خبر داد و نوشت: «: «پس از یک شب طولانی مذاکرات با میانجیگری ایالات متحده، خوشحالم اعلام کنم که هند و پاکستان با آتش‌بس کامل و فوری موافقت کرده‌اند.»
بنزین سه نرخی در راه است؟ بنزین سه نرخی در راه است؟
معاون وزیر نفت از نهایی شدن مصوبه هیئت مقررات‌زدایی برای صدور مجوز واردات و توزیع بنزین سوپر خبر داد و گفت: با فراهم شدن امکان صدور مجوز در درگاه ملی، بخش خصوصی می‌تواند به‌زودی وارد این عرصه شود.
ناگفته‌های زبان بدن فیصل در مقابل عراقچی! ناگفته‌های زبان بدن فیصل در مقابل عراقچی!
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در جریان سفر به جده عربستان با «فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه عربستان سعودی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر