کد خبر: ۳۰۵۴۲
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۵
مهدی کوهی در سمپوزیوم فولاد کشور عنوان کرد:

حرکت ذوب‌آهن اصفهان به سمت تولید فولاد سازگار با محیط زیست

مدیرعامل ذوب‌آهن اصفهان در بیست و پنجمین سمپوزیوم فولاد کشور گفت: ذوب آهن با سرمایه گذاری در پروژه‌های زیست محیطی به سمت تولید فولاد سازگار با محیط زیست در حال حرکت است. در این راستا پروژه‌هایی انجام شده و مواردی در دست اجرا است.
حرکت ذوب‌آهن اصفهان به سمت تولید فولاد سازگار با محیط زیست

به گزارش مخاطب24 به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان: مهدی کوهی افزود: این مجتمع عظیم صنعتی با بیش از نیم قرن سابقه تولید فولاد در ایران مفتخر است که به صنایع مختلف کشور مانند صنایع ریلی، ساختمان، معدنی و ... خدمت رسانی می‌کند.

او در پنل «مراحل عبور از تکنولوژی‌های موجود به فناوری‌های فولاد سبز در کشور» اظهار کرد: ذوب آهن اصفهان به عنوان تنها تولید کننده ریل در غرب آسیا تاکنون بیش از ۱۴۵ هزار تن ریل مطابق با استاندارد جهانی به راه آهن جمهوری اسلامی، شرکت زیرساخت و متروی کلان شهر‌ها تحویل داده است و این محصول ملی که ثمره دانش و بومی سازی تلاشگران شرکت است به صورت شبانه روزی در حال تولید است.

مدیرعامل ذوب آهن اصفهان در ادامه به تولید تیرآهن بال پهن در این کارخانه پرداخت و اضافه کرد: تولید تیرآهن بال پهن در ذوب آهن پازل ساختمان سازی ایمن در کشور را تکمیل کرد، محصولی استاندارد که در طرح نهضت ملی مسکن نقش کلیدی دارد و از این طریق محصول ملی و حاصل تلاش فرزندان ایران زمین در ذوب آهن اصفهان در خدمت ایمنی، رفاه و آسایش هموطنان عزیزمان قرار می‌گیرد.

او بیان کرد: در هفته گذشته این محصول راهبردی که انقلاب عظیمی در صنعت ساختمان سازی ایمن رقم می‌زند را در کنگره مهندسی عمران معرفی نمودیم و برنامه داریم تا از طریق هم افزایی بیشتر با بخش دانشگاه، سازمان نظام مهندسی و همچنین انبوه سازان مسکن تیرآهن بال پهن که ارتقاء سایز تولید آن نیز در برنامه قرار دارد را بیشتر به جامعه معرفی نماییم.

کوهی همچنین با بیان اینکه آرک معدنی از جمله سایر محصولات تولیدی ذوب آهن است که جایگزین تیر‌های چوبی در معادن می‌شود، گفت: این محصول ایمنی بسیار بالایی را در بخش معدن ایجاد می‌کند که هم اکنون سفارش‌های بسیاری در زمینه تولید آن داریم.

مدیرعامل ذوب آهن اصفهان گفت: صنایع فولادی در سطح کشور از طریق تعامل و هم افزایی بیشتر می‌توانند برای تامین زیرساخت‌های خود مانند انرژی، مواد اولیه و ... به صورت پایدار برنامه ریزی کنند تا به عنوان مثال در فصل زمستان گاز و در فصل تابستان نیز قطعی برق تولید آن‌ها را تحت الشعاع قرار ندهد. البته به اعتقاده بنده صنایع در بخش تامین یوتیلیتی‌ها باید رویکرد خودتامینی را با جدیت بسیار بیشتر از گذشته به عنوان یک راهکار بلند مدت دنبال کنند.

او خاطرنشان کرد: در زمینه تولید فولاد سبز هم شرکت‌های فولادی با هم افزایی و ارتباط بسیار نزدیک با شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند استراتژی‌های موثری را تعریف و عملیاتی کنند.

پنل «مراحل عبور از تکنولوژی‌های موجود به فناوری‌های فولاد سبز در کشور» با حضور جمعی از مدیران عامل شرکت فولادی، معدنی و همچنین صاحب نظران این عرصه روز سه‌شنبه (دوم آبان‌ماه) در مرکز همایش‌های بین المللی کیش برگزار شد.
همچنین بیست و پنجمین سمپوزیوم فولاد کشور روز سه‌شنبه با محوریت مراحل عبور از تکنولوژی‌های موجود به فناوری‌های فولاد سبز در کشور آغاز به کار کرد.

آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رژیم صهیونی از اقدام امروز خود پشیمان خواهد شد رژیم صهیونی از اقدام امروز خود پشیمان خواهد شد
در واکنش به حمله تروریستی بامداد امروز رژیم صهیونیستی در مطلبی در صفحه رئیس‌جمهور با اعلام برگزاری جلسه ویژه هیات دولت، آمده است: این رژیم از اقدام امروز خود پشیمان خواهد شد.
نامه عراقچی به گروسی در پی تعرض رژیم صهیونیستی به تاسیسات هسته‌ای ایران نامه عراقچی به گروسی در پی تعرض رژیم صهیونیستی به تاسیسات هسته‌ای ایران
وزیر امور خارجه ایران در پی تعرض رژیم صهیونیستی به تاسیسات هسته‌ای ایران، نامه‌ای به به مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نوشت.
بانوی دوچرخه‌سوار در حمله اسرائیل به شهادت رسید بانوی دوچرخه‌سوار در حمله اسرائیل به شهادت رسید
نجمه شمس، شهروند ایرانی و دوچرخه سوار در حملات اسرائیل شهید شد.
محدودیت نوبت تعطیلی نانوایی‌ها تا اطلاع ثانوی محدودیت نوبت تعطیلی نانوایی‌ها تا اطلاع ثانوی
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهادکشاورزی اعلام کرد: کالا‌های اساسی به اندازه کافی در کشور موجود است و به تدریج به بازار عرضه می‌شود.
حمله مجدد رژیم صهیونیستی به اطراف تبریز حمله مجدد رژیم صهیونیستی به اطراف تبریز
رژیم صهیونیستی مجددا لحظاتی پیش به مناطقی در اطراف تبریز حمله کرد.
یادداشت ابراهیم حاتمی‌کیا درباره تجاوز رژیم صهیونیستی یادداشت ابراهیم حاتمی‌کیا درباره تجاوز رژیم صهیونیستی
ابراهیم حاتمی‌کیا، کارگردان سینما درباره اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی و دل‌نوشتی‌ای برای سرداران شهید یادداشت کوتاهی نوشت.
عراقچی: حملات اسرائیل به منزله اعلام جنگ علیه جمهوری اسلامی ایران است عراقچی: حملات اسرائیل به منزله اعلام جنگ علیه جمهوری اسلامی ایران است
وزیر امور خارجه در نامه‌ای به سازمان ملل متحد نوشت: اسرائیل، تروریست‌ترین رژیم جهان، اکنون از تمام خطوط قرمز عبور کرده است و جامعه بین‌المللی نباید اجازه دهد این جنایات بدون مجازات بمانند. شورای امنیت و دبیرکل باید فوراً و بدون ابهام آن را محکوم کرده و اقدام کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر