کد خبر: ۳۰۴۹
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۴

ناگفته‌های کتایون ریاحی از «زلیخا»

کتایون ریاحی بار دیگر به نقشش در سریال «یوسف پیامبر (ع)» بازگشت و چنین ادامه داد: یکی از نکاتی که از زلیخا آموختم، ایمان، امید و انتظار است و اینکه هر لحظه برای هر چیزی آماده باشم.
ناگفته‌های کتایون ریاحی از «زلیخا»

کتایون ریاحی بار دیگر به نقشش در سریال «یوسف پیامبر (ع)» بازگشت و چنین ادامه داد: یکی از نکاتی که از زلیخا آموختم، ایمان، امید و انتظار است و اینکه هر لحظه برای هر چیزی آماده باشم.

ناگفته‌های کتایون ریاحی از «زلیخا»
مخاطب ۲۴- کتایون ریاحی که پس از بازی در سریال ماندگار «یوسف پیامبر (ع)» ـ از ساخته‌های زنده یاد فرج الله سلحشور ـ سال هاست که بنا به تمایل شخصی، از فضای تصویر دور بوده، می‌گوید که از شخصیت «زلیخا» بسیار آموخته است. ریاحی خوشحال است، زلیخایی که او در دهه ۸۰ بازی کرده را امروز بسیاری از مردم جهان می‌شناسند و تاکید می‌کند که اگر شرایط درست و فیلمنامه خوبی به او پیشنهاد شود باز هم کار خواهد کرد و البته در ادامه‌ی این جمله، با صدایی آرام اضافه می‌کند، اما متاسفانه شرایط، روز به روز سخت‌تر می‌شود.

کتایون ریاحی در عین اینکه از شناخته شدن شخصیت زلیخا توسط چهار میلیارد از مردم جهان (بر اساس آنچه به وی اعلام شده)، خوشحال است، اما تاکید می‌کند که هیچ شور و شفعی نمی‌تواند جایگزینی باشد برای اینکه مردمش هنوز او را به یاد می‌آوردند و از این شخصیت، به عنوان نقشی ماندگار در سینما و تلویزیون ایران یاد می‌کنند.

 



این بازیگر باسابقه سینما و تلویزیون که با برنامه «پرانتز باز» رادیو نمایش گفتگو می‌کرد، در ادامه صحبت هایش درباره تجربه ایفای نقش در سریال «یوسف پیامبر (ع)»، خاطرنشان کرد: من با زلیخا تجربه زیادی را کسب کردم. از او بسیار آموختم و در چهار سالی که سریال ساخته می‌شد، در محیط امنی که قرار داشتم، دوران خاصی را تجربه کردم.

کتایون ریاحی یادآور شد: درباره شخصیت زلیخا پژوهش‌هایی را داشتم و به خدا بیامرز آقای فرج الله سلحشور هم پیشنهاد می‌کردم، اما از آنجا که ایشان سال‌ها برای نگارش فیلمنامه پژوهش داشتند، ترجیح می‌دادند که کار، تغییر چندانی نداشته باشد.

او درباره اینکه پس از سریال «یوسف پیامبر (ع)» بازی نکرده است، در پاسخ به پرسشی درباره فعالیت‌های اجتماعی اش در حوزه کمک به کودکان ناشنوا، خاطرنشان کرد: درست می‌فرمایید؛ مهمترین و آخرین کار من «یوسف پیامبر (ع)» بود و من فعالیت هنری تصوری نداشتم، اما در حوزه اجتماعی به بنیادی که مخصوص کودکان ناشنوای مادرزاد است جهت کاشت حلزون کمک می‌کنم.

ناگفته‌های کتایون ریاحی از «زلیخا»

این هنرمند درباره دشواری‌های پیش روی این بنیاد خیریه افزود: در این بخش روز به روز کار ما سخت‌تر می‌شود. در هفت سال گذشته که با بهزیسیتی در ارتباط بودیم، مجوز بنیاد را تمدید نکردند؛ البته به ما مدام کودک معرفی می‌کنند، اما امسال ۱۲۵ میلیون تومان بابت این هفت سال که مجوز تمدید نشده، برایمان مالیات آمده است و جواب درستی هم به ما نمی‌دهند. من بعد از این اتفاق در شوک هستم. البته با همه مشکلات، هیچ چیزی مانع نشده است که حتی یک کودک کاشتش به تعویق بیفتد.

کتایون ریاحی بار دیگر به نقشش در سریال «یوسف پیامبر (ع)» بازگشت و چنین ادامه داد: یکی از نکاتی که از زلیخا آموختم، ایمان، امید و انتظار است و اینکه هر لحظه برای هر چیزی آماده باشم. انقدر بالا و پایین زلیخا را در زندگی خودم و در نقش امتحان کردم که می‌دانم باید هر لحظه هر اتفاقی را باید انتظار کشید. امیدوارم مردم هم این امید و انتظار را در زندگی شخصی داشته باشند.

او با تایید اظهارات اخیرش در برخی رسانه‌ها مبنی بر تمایل دوباره به کار در پروژه‌های تصویری، در عین حال به دشواری‌ها پیش آمده ناشی از ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: بله، من اعلام کردم که اگر شرایط درستی و فیلمنامه خوبی باشد کار خواهم کرد، اما شرایط روز به روز سخت‌تر می‌شود. از طرفی کم سانسور نداشتیم که حالا جایی به نام ساترا هم پدید آمده که جلوی کار‌ها را در شبکه نمایش خانگی بگیرد. این در حالی است که دنیا، دنیای تکنولوژی است و مردم خردمندتر از آن هستند که متوجه سانسور‌ها و پیچش‌ها نشوند و خودشان آنچه را می‌خواهند دنبال خواهند کرد.

ریاحی در پایان اظهار کرد: امیدوارم شرایط زندگی در ایران و جهان آنقدر عالی باشد که ما فقط دغدغه آن را داشته باشیم که فیلممان را بازی کنیم.

نگارش فیلم‌نامهٔ سریال یوسف پیامبر (ع) بر عهدهٔ فرج الله سلحشور بود و آن را در سال ۱۳۸۲ به پایان رساند. ساخت مجموعه در تیر ۱۳۸۲ برای ۴۰ قسمت آغاز شد و در این مدت، در مقاطعی به دلیل مشکلات مالی چندین بار به تعویق انداخته شد. فیلم‌برداری یوسف پیامبر (ع) در فروردین ۱۳۸۶ به پایان رسید.

منبع: ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
ماموریت هالند و رفقا؛ هزارمین تجربه پپ را شیرین کنیم ماموریت هالند و رفقا؛ هزارمین تجربه پپ را شیرین کنیم
منچسترسیتی با درخشش هالند و دوکو در هزارمین بازی پپ گواردیولا، لیورپول را در اتحاد با نتیجه ۳ بر صفر شکست داد و به صدر جدول نزدیک شد.
ظاهر متفاوت جمشید هاشم‌پور ظاهر متفاوت جمشید هاشم‌پور
عکسی ترمیم‌شده از جمشید هاشم‌پور در دوران جوانی و پیش از انقلاب، چهره متفاوت این بازیگر شناخته‌شده سینمای ایران را در دهه ۴۰ هجری شمسی نشان می‌دهد.
لذت حذف لقب «نورکوزن»؛ لورکوزنِ هیولمند می‌تازد لذت حذف لقب «نورکوزن»؛ لورکوزنِ هیولمند می‌تازد
لورکوزن با برد پرگل ۶ بر صفر مقابل هایدنهایم، از لغزش رقبا نهایت استفاده را برد و دوباره یاد و خاطره‌ی سال‌های طلایی خود در بوندس‌لیگا را زنده کرد.
ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا
سیاست آمریکا در قبال ونزوئلا ادامه منطق اعلامیه مونروئه است؛ جایی که واشنگتن با تحریم، فشار سیاسی و مهار نفوذ چین و روسیه می‌کوشد کنترل ژئوپلیتیکی خود در آمریکای لاتین را حفظ کند.
درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس
تیوی بیفوما در نخستین حضور ثابت زیر نظر اوسمار ویرا با ارائه نمایشی موثر، پاس‌گل زیبا و مشارکت فعال در خلق موقعیت‌ها امید تازه‌ای برای پرسپولیس ایجاد کرد.
غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است! غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است!
کامران غضنفری، نماینده تهران، با انتقاد تند از سخنان اخیر رئیس‌جمهور درباره احتمال جیره‌بندی آب و تخلیه تهران، عملکرد دولت را عامل اصلی مشکلات کشور و کاهش بارش‌ها دانست.
برگزیده
ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس
ملیکا پارسا دوست، شاکی پرونده حواشی اخیر پژمان جمشیدی توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرد.
سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر
منصور ضابطیان در این نشست به تجربه‌های شخصی خود در حوزه سفرنامه‌نویسی پرداخت و با نگاهی تحلیلی، به نقش قصه و تصویر در روایت‌های سفر اشاره کرد
به مناسبت تولد سهراب سپهری؛ شاعری که ایمان را در گل سرخ جست‌و‌جو نمود به مناسبت تولد سهراب سپهری؛ شاعری که ایمان را در گل سرخ جست‌و‌جو نمود
سهراب سپهری شاعری بود که جهان را نه با تملک که با تماشا می‌فهمید؛ صدایی آرام از کاشان که هنوز در هیاهوی زمان، ما را به سکوت، طبیعت و معنا فرامی‌خواند.
صفحه خبر بالای تصاویر