کد خبر: ۳۰۴۶۹
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۶

تغییرات جدید وزیر آموزش‌وپرورش مشخص شد

وزیر آموزش و پرورش گفت: اگر این مدارس متنوع با عجله درست شده‌اند، به همان اندازه که تعجیل در ایجاد آن‌ها نادرست بود، حالا از میان برداشتن آن‌ها با عجله نیز کار اشتباهی است. کاهش تنوع مدارس نیاز به حوصله دارد، باید متمرکز شویم و به بهترین شکل ممکن تعداد انواع مدارس را کاهش دهیم.
تغییرات جدید وزیر آموزش‌وپرورش مشخص شد

مخاطب 24- «رضامراد صحرایی» وزیر آموزش‎وپرورش در مورد مدیریت و ساماندهی صدور مجوز برای مدارس غیرانتفاعی بیان کرد: صدور مجوز مدارس غیردولتی قانون دارد و ما در چهارچوب قانون و حمایت از تاسیس مدارس و مراکز غیردولتی عمل می‌کنیم.

وزیر آموزش‎وپرورش تصریح کرد: اینکه صدور مجوزهای مدارس غیردولتی وارد سامانه‌ای شود و به شکلی کار را پیش ببریم که نسبت به گذشته هم وضعیت شفاف‌تر شود، هم پیگیری‌ها راحت‌تر باشد و هم افراد بتوانند به اطلاعات بهتر دسترسی داشته باشد، در دستور کار قرار دارد و ما این موضوع را دنبال می‌کنیم و در سامانه صدور مجوزها ورود پیدا کرده‌ایم و ساماندهی خوبی هم صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید:

بیشتر بخوانید

صحرایی در مورد برنامه‌ریزی برای کاهش تنوع مدارس در کشور نیز اظهار کرد: به طور قطعی دنبال این هستیم که تنوع مدارس در کشور کاهش پیدا کند.

وزیر آموزش‎وپرورش ادامه داد: این کار البته زمان لازم دارد به این دلیل که ابتدا باید دلیل ایجاد مدرسه را تحلیل کنیم سپس دلیلی که برتری بر دلیل ایجاد مدارس مختلف داشته باشد، را ایجاد کنیم.

عضو کابینه دولت سیزدهم اظهار کرد: در واقع در این مسیر باید دو کار انجام دهیم؛ من تاکید دارم که رسیدن به هدف کاهش تنوع مدارس در کشور اقدامی عجله‌ای نیست چرا که کارها با عجله خوب پیش نمی‌رود.

صحرایی در آخر گفت: اگر این مدارس متنوع با عجله درست شده‌اند، به همان اندازه که تعجیل در ایجاد آنها نادرست بود، حالا از میان برداشتن آنها با عجله نیز کار اشتباهی است. کاهش تنوع مدارس نیاز به حوصله دارد، باید متمرکز شویم و به بهترین شکل ممکن تعداد انواع مدارس را کاهش دهیم، اما به طور کلی در اینکه باید از تنوع مدارس کاسته شود شکی نیست و حرف بسیار درستی است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
الوحدات ترمز ساپینتو و پسران را کشید! الوحدات ترمز ساپینتو و پسران را کشید!
پاس گل زیبای آسانی و گلزنی و درخشش مهران احمدی در غیاب کوشکی، استقلال را از شکست در اردن نجات داد.
شمشیر چارلز سوم بر روی شانه های دیوید بکهام شمشیر چارلز سوم بر روی شانه های دیوید بکهام
دیوید بکهام، کاپیتان اسبق تیم ملی فوتبال انگلیس و ستاره مشهور جهانی، به پاس دهه‌ها فعالیت در حوزه ورزش و امور خیریه، مفتخر به دریافت نشان شوالیه شد.
دو استقلالی و یک پرسپولیسی در لیست امید دو استقلالی و یک پرسپولیسی در لیست امید
لیست بازیکنان دعوت شده به تیم‌ملی امید برای تورتمنت قرقیزستان که قرار است در آبانماه برگزار شود اعلام شد.
از نیروی زمینی تا استقلال، ستاره تکنیکی آبی‌ها امروز کجاست؟ از نیروی زمینی تا استقلال، ستاره تکنیکی آبی‌ها امروز کجاست؟
امیر هاشمی مقدم، مهاجم خوش‌تکنیک و دوست‌داشتنی استقلال در دهه شصت و هفتاد، از آن نسل طلایی فوتبال ایران است که هنوز هم نامش برای هواداران آبی تداعی‌گر روز‌های پرشور و گل‌های خاطره‌انگیز است. از نیروی زمینی تا استقلال و حالا مربیگری و استعدادیابی در هلند، مسیر او پر از تلاش، افتخار و عشق به فوتبال بوده است.
وزارت جهاد و دامپزشکی هشدار فائو برای تب برفکی را نادیده گرفتند وزارت جهاد و دامپزشکی هشدار فائو برای تب برفکی را نادیده گرفتند
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی هشدار فائو درباره تب برفکی را جدی نگرفتند و در نتیجه کشور متحمل خسارت ۷ میلیون لیتر شیر شد.
سعیدی مبارکه: ماندن میدری در دولت غلط است سعیدی مبارکه: ماندن میدری در دولت غلط است
نماینده مردم مبارکه با انتقاد از عملکرد وزیر تعاون گفت: میدری نه‌تنها برای کارگران «یقه پاره نکرد» بلکه در پیگیری مطالبات کارگران و بازنشستگان نیز کوتاهی کرده است.
پاکستان و طالبان؛ از همکاری استراتژیک تا رویارویی نظامی پاکستان و طالبان؛ از همکاری استراتژیک تا رویارویی نظامی
اختلافات تاریخی و بازی‌های ژئوپلیتیکی میان پاکستان و طالبان افغانستان، از مرز دیورند تا پایگاه بگرام، وارد مرحله‌ای تازه شده و ایران در نقش میانجی فعال ظاهر شده است.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر