کد خبر: ۳۰۴۱۷
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۴

ایران‌خودرو صاحب فناوری تولید گیربکس اتوماتیک هفت سرعته می‌شود

در جریان بازدید مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو از یکی از بزرگ‌ترین سازندگان گیربکس خودرو در کشور چین، توافق نامه طراحی، توسعه و ساخت داخل گیربکس پیشرفته اتوماتیک هفت سرعته دوکلاچه از نوع WET-۷ DCT بین این شرکت و ایران خودرو منعقد شد.
ایران‌خودرو صاحب فناوری تولید گیربکس اتوماتیک هفت سرعته می‌شود

مخاطب24:طی این توافق‌نامه مقرر شده است در مرحله نخست، توسعه یک مدل اختصاصی از این نوع گیربکس برای پلتفرم‌های جدید گروه صنعتی ایران خودرو انجام پذیرد و در مرحله دوم، پس از راه‌اندازی خطوط تولید این نوع گیربکس پیشرفته در شرکت نیرومحرکه ایران خودرو، فرآیند ساخت داخل آن به صورت موازی آغاز شود.
در این توافق‌نامه، طرف چینی متعهد شده است دانش فنی طراحی و ساخت این نوع گیربکس را در اختیار ایران خودرو قرار دهد؛ این رویداد یکی از تحولات سال‌های اخیر در توسعه قوای محرکه پیشرفته در ایران به شمار‌می‌رود.
یادآور می‌شود، تاکنون فقط انواع گیربکس‌های دستی در شرکت‌های ایرانی تولید می‌شد که با این اقدام، یکی از پیشرفته‌ترین گیربکس‌های اتوماتیک در داخل کشور تولید خواهد شد و ضمن کاهش ارزبری واردات گیربکس‌های اتوماتیک، امکان افزایش تولید انواع خودرو‌های با گیربکس اتوماتیک نیز در کشور ایجاد خواهد شد.
گیربکس دوکلاچه از نوع‌تر با نام Wet Dual Clutch Transmission (WDCT) جدیدترین نوع گیربکس اتوماتیک است که برای اولین بار توسط خودروسازان آلمانی توسعه داده شد و هم اینک بر روی انواع خودرو‌های غربی و شرقی در حال استفاده است.
از مزایای این نوع گیربکس می‌توان به افزایش تعداد دنده، تعویض دنده سریع و نرم، بالاترین راندمان در بین انواع گیربکس و استفاده از کلاچ‌های روغنی برای نرمی در شروع به حرکت خودرو، اشاره کرد. با توجه به تعداد هفت دنده و راندمان بالا در این نوع گیربکس، کاهش قابل توجه مصرف سوخت در خودرو‌های اتوماتیک رقم می‌خورد.
هم اکنون بیش‌تر خودرو‌های لوکس وارداتی، به این نوع گیربکس مجهز هستند. شرکت طرف قرارداد ایران خودرو از بزرگ‌ترین سازندگان انواع گیربکس در کشور چین است که با تیراژ تولید بیش از سه و نیم میلیون دستگاه در سال، از انواع گیربکس دستی، DCT، گیربکس‌های مخصوص خودرو‌های هیبریدی DHT و مجموعه موتور الکتریکی با گیربکس کاهش دهنده (۷-in-۱ EDS) برای خودرو‌های برقی و با در اختیار داشتن بزرگ‌ترین مرکز طراحی و تست انواع گیربکس، جایگاه ویژه‌ای را در صنعت خودروی کشور چین ایفا می‌کند.
با این اقدام استراتژیک در شرکت ایران خودرو، پیش بینی می‌شود ظرف دو سال آینده محصولات جدید ایران خودرو مانند تارا و ری‌را با موتور‌های پیشرفته سه سیلندر IK ۳-TGDI و چهارسیلندر EFP-TC به همراه گیربکس اتوماتیک هفت سرعته WET-۷DCT به بازار داخلی و بین المللی عرضه شود.

برچسب ها: ایران خودرو
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ایران هرگز در برابر قدرت‌های اتمی عقب‌نشینی نکرده است ایران هرگز در برابر قدرت‌های اتمی عقب‌نشینی نکرده است
خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به مذاکرات ایران و آمریکا گفت: ما از ابتدای انقلاب با قدرت‌های اتمی پنجه نرم کرده‌ایم و برای حفظ منافع ملی هیچگاه عقب‌نشینی نکرده‌ایم.
محسن امین‌زاده: به مذاکرات خوش‌بین هستم محسن امین‌زاده: به مذاکرات خوش‌بین هستم
محسن امین‌زاده معاون اسبق وزارت خارجه در همایش سراسری اعضای مجمع عمومی جبهه اصلاحات ایران و اعضای هیأت رئیسه جبهه اصلاحات استان‌های سراسر کشور گفت: جمهوری اسلامی در شرایط کنونی به دلایل مختلف در شرایط جدیدی قرار گرفته و آمادگی پیدا کرده که دیپلماسی خودش را به مسیر درست بهبود ببخشد. بار‌ها توصیه کرده‌ام چین را الگو قرار بدهیم و به سمت توسعه حرکت کنیم.
محسن آرمین: جامعه قهر کرده ولی روش‌های خشونت‌آمیز را هم قبول ندارد محسن آرمین: جامعه قهر کرده ولی روش‌های خشونت‌آمیز را هم قبول ندارد
محسن آرمین در همایش سراسری اعضای مجمع عمومی جبهه اصلاحات ایران و اعضای هیأت رئیسه جبهه اصلاحات استان‌های سراسر کشور تاکید کرد: فائق آمدن بر مشکلات بدون بهره‌گیری از سرمایه اجتماعی به نتیجه نخواهد رسید. وی افزود: این درست است که امروز جامعه قهر کرده ولی روش‌های خشونت‌آمیز را قبول ندارد.
بزرگترین شهربازی کشور در کدام شهر ساخته می‌شود؟ بزرگترین شهربازی کشور در کدام شهر ساخته می‌شود؟
معاون امور زیربنایی و ترافیک شهردار خوی گفت: بزرگترین شهربازی شمال غرب کشور در تفرجگاه کوهستانی خاتون با اعتبار ۶۰۰ میلیارد ریال در حال احداث است.
دعوای شدید جواد و شجاع سر چی بود؟ دعوای شدید جواد و شجاع سر چی بود؟
کاپیتان تراکتور با انتشار متنی تند به اظهارات جواد خیابانی واکنش نشان داد.
اولین فیلم از دیدار رییس جمهور رئیسی با رهبر انقلاب اولین فیلم از دیدار رییس جمهور رئیسی با رهبر انقلاب
ویدیوی دیده نشده از اولین جلسه شهید رئیسی با رهبر انقلاب پس از انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم
رئیس کل دادگستری هرمزگان: ذخایر سوخت قاچاق در بندر کلاهی با تولید روزانه یک پالایشگاه برابری می‌کند رئیس کل دادگستری هرمزگان: ذخایر سوخت قاچاق در بندر کلاهی با تولید روزانه یک پالایشگاه برابری می‌کند
رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: حجم ذخیره مخازن سوخت قاچاق در بندر کلاهی غیر قابل تصور و بیش از ۲۱ میلیون و ۵۰۰ هزار لیتر است که با تولید روزانه یک پالایشگاه برابری می‌کند.
برگزیده
رئیس کل دادگستری هرمزگان: ذخایر سوخت قاچاق در بندر کلاهی با تولید روزانه یک پالایشگاه برابری می‌کند رئیس کل دادگستری هرمزگان: ذخایر سوخت قاچاق در بندر کلاهی با تولید روزانه یک پالایشگاه برابری می‌کند
رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: حجم ذخیره مخازن سوخت قاچاق در بندر کلاهی غیر قابل تصور و بیش از ۲۱ میلیون و ۵۰۰ هزار لیتر است که با تولید روزانه یک پالایشگاه برابری می‌کند.
تحریم جدید آمریکا علیه ایران در آستانه دور پنجم مذاکرات تحریم جدید آمریکا علیه ایران در آستانه دور پنجم مذاکرات
در آستانه برگزاری دور پنجم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در رم، وزارت خارجه آمریکا با صدور بیانیه‌ای جدید تحریم‌های تازه‌ای علیه بخش ساخت‌وساز ایران و ۱۰ ماده صنعتی با کاربرد دوگانه اعمال کرد.
آموزش پزشکی است یا کمپ کار اجباری؟ آموزش پزشکی است یا کمپ کار اجباری؟
پزشکان بیش از سایر اقشار جامعه در معرض استرس و اضطراب‌های کاریِ فراوان هستند. آنها هم سرمایه‌های کشورند؛ که در معرض آسیب‌های جدی قرار دارند و چه بسا بر این اساس آسیب‌های جدی هم وارد کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر