مخاطب۲۴ اخبار و تحلیل های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را در هفت روز هفته و در بیست و چهار ساعت شبانهروز در اختیار شما قرار میدهد
مرتب دستهای خود را با استفاده از آب و صابون شستشو کنید و یا با مواد ضدعفونی کننده الکلی ضدعفونی نمایید. هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بلافاصله دستمال را دور انداخته و دست های خود را بشویید.مخاطب 24- یژن عبدالکریمی که به زبان تندش معروف است و پیش از این حتی در گفتوگوهای زنده تلویزیون به برخی از سیاستهای کلان حکومتی در عرصههای فرهنگی و اجتماعی نقدهای تندی وارد میکرد، اینبار در برنامهی به افق فلسطین شبکه افق، نوک انتقادهایش را به سمت مردم ایران و روشنفکران گرفت و تفکر مردم ایران را «عوامانه» دانست و رفتار روشنفکران ایران را درخصوص مسئله فلسطین «ننگین» خواند.
بیژن عبدالکریمی در پاسخ به پرسش المیرا شریفی، مجری برنامه به افق فلسطین که پرسید: «ما ایرانیان کجای این قصه هستیم؟» گفت: «وقتی از ما ایرانیها صبحت میکنیم، باید بگوییم ما ایرانیها یعنی کی؟ اگر تودهها را بگیم، متاسفانه بخشی از وسیعی از تودهها هدایتشان دست رسانههایی است که به طور اقماری ما را احاطه کردند؛ منوتو، بی بی سی و صدای آمریکا به شدت نگرش مردم ما توده ایه، عوامانه است. دلیلش هم این است که جامعه ما تب آلود است و مردم ما به دلیل فشارهایی که در زندگی و معیشتشان است، در واقع تب دارند و از روی تب یک حرفهایی میزنند و گاهی وقتها هذیان میگویند. ولی خب این تب نشانه یک عفونت است. نیروهای انقلابی باید به این تب توجه داشته باشند و آن را درک کنند.
او در ادامه افزود: «بخش دیگری از مردم روشنفکران ما هستند که من آنان را هیچگاه نمیبخشم، چرا که آنان به خاطر خشمی که از جمهوری اسلامی و شرایط ایران دارند از اسرائیل حمایت کردند. این اتفاق بسیار بسیار ننگین است.
بیژن عبدالکریمی استاد فلسفه در بخش دیگری از صحبت هایش در این برنامه گفت: «غرب تمام تمدن، تاریخ و میراث معنوی خود را خرج حمایت از جنایات وحشتناک اسراییل کرد.»
بیژن عبدالکریمی کیست؟
بیژن عبدالکریمی متولد سال ۱۳۴۲، استاد گروه فلسفه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است. او دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد فلسفه را به ترتیب در سالهای ۱۳۶۷ و ۱۳۷۳ در دانشگاه تهران به پایان رسانده و در سال ۱۳۸۰ از دورهی دکتری فلسفه در دانشگاه علیگر هندوستان فارغالتحصیل شده است.
عبدالکریمی در ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ حکم اخراج خود را از دانشگاه دریافت کرد. در این حکم دلیل اخراج «دفاع از نظام سلطنتی پهلوی» ذکر شدهاست. در بخشی از این حکم آمدهاست: «نامبرده فاقد صلاحیت جهت عضویت در هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی است … .» پس از انتشار این خبر، محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد، در نامهای خواستار بررسی مجدد پروندهٔ عبدالکریمی شد و حکم اخراج او تعلیق شد.
منبع: روزیاتو