کد خبر: ۳۰۳۰۰
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۲
معادلات صعود تیم‌های ایرانی در لیگ قهرمانان آسیا

شانس سپاهان و پرسپولیس چقدر است؟

شانس پرسپولیس و سپاهان برای صعود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا چقدر است؟
شانس سپاهان و پرسپولیس چقدر است؟

مخاطب 24-  چهارمین هفته از رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا با یک برد، یک مساوی و یک باخت برای نمایندگان ایران به پایان رسید. در پایان رقابت‌های این هفته و در فاصله ۲بازی تا پایان مرحله گروهی، صعود تیم‌های العین امارات و النصر عربستان از گروه‌های A و E قطعی شد. در عین حال نمایندگان‌ ایران در این رقابت‌ها شرایط پیچیده‌ای پیدا کردند. البته نساجی سومین باخت متوالی‌اش را پذیرفت و هیچ شانسی برای صعود ندارد. این تیم با ۳امتیاز همچنان در رتبه سوم گروهش قرار گرفته و ۲تیم بالای سرش ۱۰امتیازی هستند. نساجی صد درصد حذف شده اما ۲نماینده دیگر ایران در تلاطم حذف و صعود هستند و نتایج این هفته، سپاهانی‌ها را امیدوارتر از پرسپولیس کرد.

در این رابطه:

بیشتر بخوانید

۲تیم از میان ۳تیم

در هفته گذشته اعلام حکم کمیته انضباطی و بازنده شدن سپاهان مقابل الاتحاد همان قدر که اصفهانی‌ها را ناراحت کرد شانس پرسپولیسی‌ها را برای صعود افزایش داد. چون یکی از رقبای پرسپولیس در راه قرار گرفتن بین تیم‌های دوم صعودکننده همین سپاهان است اما بازی‌های این هفته باز هم جایگاه دو تیم را تغییر داد. اگر پرسپولیس می‌توانست برتری‌اش را مقابل استقلال تاجیکستان حفظ کند با ۹امتیاز صاحب شانس بسیار بالایی می‌شد و می‌توانست روز آخر با ۱۲امتیاز صعود کند اما حالا با سپاهان و نسف‌قارشی هم‌امتیاز شده و البته تفاضل گل کمتری نسبت به این تیم‌ها دارد.

در حال حاضر رده‌بندی تیم‌های دوم در منطقه غرب به این شکل است که پرسپولیس، سپاهان و نسف‌قارشی همگی ۷امتیاز دارند. ۲تیم دیگر (نوبهار از بالا و پاختاکور از پایین) خودشان را از این ۳تیم جدا کرده‌اند. در بالا، نوبهار ازبکستان ۱۰امتیازی است و صعودش قطعی به‌نظر می‌رسد. نوبهار یا خودش به‌عنوان تیم دوم صعود می‌کند و یا سرگروه می‌شود و الهلال به‌عنوان تیم دوم به مرحله حذفی می‌رود. این دو تیم در پایان حداقل ۱۳امتیاز خواهند داشت. پاختاکور هم به‌عنوان ضعیف‌ترین تیم دوم صاحب ۴امتیاز است؛ نه این تیم و نه هر تیم دیگری که در گروه A دوم شود بیشتر از ۱۰امتیاز نخواهد داشت و قطعا حذف خواهد شد. بنابراین یک صعودکننده و یک حذف‌شده قطعی داریم و ۲تیم دیگر از بین ۳تیم ۷امتیازی انتخاب می‌شوند؛ ۲ ایرانی و یک ازبکستانی. نسف‌قارشی هر ۲بازی‌اش را با تیم اول گروه خود انجام داده و ۲بازی باقیمانده‌اش با تیم‌های ضعیف‌تر گروه یعنی السد و الفیصلی خواهد بود. از این لحاظ، تیم ازبکستانی یک برتری نسبت به ایرانی‌ها دارد چون سپاهان و پرسپولیس باید با الاتحاد و النصر بازی کنند. سپاهان هم یک برتری بر ۲ رقیب دارد و آن تفاضل گل خیلی بالای این تیم است. سپاهان همچنین با الاتحاد بازی دارد که این روزها نتایج خوبی نگرفته و سرمربی‌اش را هم اخراج کرده است. حتی بعید نیست زردپوشان با بردن الاتحاد جای این تیم را در صدر جدول بگیرند و به‌عنوان تیم اول صعود کنند. اما برای پرسپولیس حداکثر امتیازی که می‌توان متصور شد ۱۱امتیاز با استفاده از یک مساوی در عربستان و بردن الدحیل در ورزشگاه آزادی است. به این ترتیب از بین ۳تیم ۷امتیازی سپاهان بالاترین شانس و پرسپولیس پایین‌ترین شانس را برای صعود دارند.

 
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر