کد خبر: ۳۰۱۹۹
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۷
فرماندار کلاله خبر داد؛

مفقود شدن یک نفر در سیلاب کلاله در گلستان؛ مدارس کلاله تعطیل شد

فرماندار کلاله گفت: علاوه بر آبگرفتگی برخی منازل در روستا‌های قوجمز، چشمه نیل و خیابان شهید مطهری و برخورد دو دستگاه خودرو به تیر برق، افتادن یک دستگاه پراید به گرگانرود در مسیر جاده گوکجه به کلاله منجر شده تا یک نفر سرنشین آن نیز مفقود شود.
مفقود شدن یک نفر در سیلاب کلاله در گلستان؛ مدارس کلاله تعطیل شد

مخاطب 24- فرماندار کلاله از تعطیلی مدارس شیفت صبح و عصر شهرستان کلاله بر اثر سیلاب خبر داد و گفت: راننده یک خودرو پراید بر اثر افتادن در گرگان‌رود مفقود شده است.

فرهاد شیبک صبح چهارشنبه ۱۷ آبان اظهار کرد: بارش باران موجب بالا رفتن آب در رودخانه‌های شهرستان و بسته شدن برخی جاده‌های روستایی به کلاله شد.

او بیان کرد: علاوه بر آبگرفتگی برخی منازل در روستا‌های قوجمز، چشمه نیل و خیابان شهید مطهری و برخورد دو دستگاه خودرو به تیر برق، افتادن یک دستگاه پراید به گرگان‌رود در مسیر جاده گوکجه به کلاله منجر شده تا یک نفر سرنشین آن نیز مفقود شود.

فرماندار شهرستان کلاله تصریح کرد: سیلاب در سطح شهرستان در برخی از نقاط با تجاوز از سطح پل‌ها باعث مسدودشدن مسیر‌ها شده بود که با فروکش آب، این مسیر‌ها قابل تردد شده است.

شیبک افزود: در سطح شهر نیز این سیلاب با ورود آب به منازل باعث خساراتی به شهروندان شده است و علاوه بر این، گل‌ولای برجای‌مانده در سطح شهر نیز یکی از مشکلات این سیلاب برای شهر و شهروندان است.

او گفت: خوشبختانه این سیلاب خسارات جانی در برنداشته و در حال حاضر در حال جمع‌بندی خسارت‌ها هستیم و اخبار آن متعاقباً به مردم شریف اعلام خواهد شد.

رضا گزمه، شهردار کلاله نیز در خصوص خسارات سیل به خبرنگاران گفت: براثر بارش باران و بالا آمدن آب رودخانه آق سو که از مرکز شهر کلاله عبور می‌کند، بسیاری از محلات این شهر از جمله «فرهنگیان، نیازی آباد، شعرا، میدان بسیج و ابوحنیفه» دچار آبگرفتی شدید شدند.

او اضافه کرد: براثر آبگرفتگی معابر شهر کلاله به ویژه در محلات اشاره شده، حدود ۴۰ تا ۵۰ واحد مسکونی که فاقد کف کرسی و یا در نقاط پایین قرار داشتند، دچار آبگرفتگی و خسارت شدند.

گزمه بابیان اینکه دیوار برخی واحد‌های مسکونی کلاله نیز ریزش کرده است، ادامه داد: از زمان شروع بارش باران نیرو‌های خدمات شهری مشغول بازگشایی و هدایت مسیر آب هستند.

 
منبع: ایسنا
برچسب ها: سیلاب
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر