کد خبر: ۲۹۹۲۶
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۵

رئیسی: فعالیت فعلی کولبران را قبول نداریم

رئیسی در خصوص فعالیت کولبران اظهار داشت: این شکل فعالیت عده‌ای در قالب جا‌به‌جایی کالا و کولبری را قبول نداریم و قطعا مشکلاتی را هم برای خودشان و همه برای منطقه به دنبال دارد.
رئیسی: فعالیت فعلی کولبران را قبول نداریم

مخاطب 24- رئیس جمهور از آغاز ساماندهی منطقه آزاد تجاری صنعتی بانه و مریوان از فردا خبر داد.

سید ابراهیم رئیسی اکنون در نشست خبری پایانی سفر دو روزه‌اش به کردستان با خبرنگاران رسانه‌ها اظهار داشت: از خبرنگاران رسانه ملی و سایر رسانه‌ها برای پوشش برنامه‌های این دو روز تشکر می‌کنم.

رئیس جمهور تصریح کرد: حضور ما در این سفر پیگیری مصوبات سفر قبلی است که گزارش معاون اجرایی در شورای اداری مبنی بر اقدامات انجام شده در دور اول و کار‌های در دست اجراست.

او افزود: کار‌هایی که در این سفر تصمیم‌گیری می‌شود به همت دست‌اندرکاران دولتی و با همکاری بخش خصوصی و تعاونی و مردم به ثمر بنشیند.

فعالیت فعلی کولبران را قبول نداریم

رئیس جمهور در خصوص فعالیت کولبری نیز اظهار داشت: این شکل فعالیت عده‌ای در قالب جا‌به‌جایی کالا و کولبری را قبول نداریم و قطعا مشکلاتی را هم برای خودشان و همه برای منطقه به دنبال دارد.

او به ساماندهی وضعیت کولبران تیکد و گفت: در دولت سیزدهم تلاش دا‌ریم با ایجاد گذرگاه‌های مرزی امنیت کولبران را فراهم کنیم.

شرکت‌های بزرگ در کردستان سرمایه‌گذاری می‌کنند

رئیسی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری نیاز استان کردستان است، افزود: با چند شرکت سرمایه‌گذاری بزرگ تفاهم‌نامه‌های منعقد شده که در این استان سرمایه‌گذاری کنند.

رئیس جمهور از آغاز ساماندهی منطقه آزاد تجاری صنعتی بانه و مریوان از فردا خبر داد و با تاکید بر اینکه کردستان دارای ظرفیت بسیار زیادی در زمینه سرمایه‌گذاری است، گفت: در این دور از سفر، تفاهم‌نامه‌هایی با شرکت‌های بزرگ برای سرمایه گذاری در کردستان منعقد شد.

او در ادامه بر ضرورت ساماندهی وضعیت تجاری و مناطق مرزی استان تاکید کرد و افزود: تبادلات مرزی در استان می‌تواند بسیار مفید باشد، ضمن اینکه در کردستان زمینه توسعه صنعت گردشگری و صنابع دستی و تبادلات مرزی سه حوزه است که باید برای آن برنامه‌ریزی شود.

تاکید بر تحریم اسرائیل

رئیسی با تاکید بر قطع ارتباطات در زمینه‌های اقتصادی، سیاسی و ... کشور‌ها با رژیم صهیونستی، خاطر نشان کرد: آنچه که مقام معظم رهبری در این خصوص فرمو‌د‌ه‌اند یک خواسته مهم است که کشور‌های منطقه باید تما‌م ارتباطات خود را با این رژیم قطع کنند.

رئیس جمهور گفت: در دیپلماسی وزارت امور خارجه و هم چنین با رؤسای جمهور کشور‌های منطقه نیز در این خصوص گفتگو‌هایی داشته‌ایم و بر قطع ارتباطات تاکید کرده‌ایم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چهره‌های جدید استقلال مشخص شد چهره‌های جدید استقلال مشخص شد
مسئولان باشگاه استقلال که نمی‌خواهند به دلیل ادامه حضور در جام‌حذفی از بازار نقل و انتقالات عقب بیافتند، مذاکره با چند بازیکن را آغاز کردند و با پنج آبی‌پوش تاثیرگذار به توافق رسیدند.
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین! مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین!
یک شبکه روسی جزئیات عجیب و خواندنی از گفتگوی ترامپ و پوتین را منتشر کرد.
پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست
پیام نیازمند دروازه‌بان سپاهان سرانجام قرارداد خود را با پرسپولیس نهایی کرد.
برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم
مسعود پزشکیان با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا گفت: ایران هیچ‌گاه زیر بار زور نخواهد رفت و ملت خود را از دستاورد‌های صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای در عرصه‌های بهداشت، درمان، کشاورزی و صنعت محروم نخواهد ساخت؛ ما برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم.
بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است
هم‌زمان با روز ملی جمعیت، بازدید از قلعه «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان شد.
سردار آزمون آقای گل آسیا شد سردار آزمون آقای گل آسیا شد
مهاجم ایرانی شباب الاهلی علی‌رغم غیبت در دو بازی نیمه نهایی و فینال لیگ قهرمانان آسیا به عنوان آقای گلی این رقابت‌ها دست یافت.
برگزیده
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
پنبه، طلای سفید با سیاست های سیاه پنبه، طلای سفید با سیاست های سیاه
مزارع گلستان سال‌هاست که رویای کشت مجدد پنبه را به فراموشی سپرده‌اند؛ محصولی که بیش از ۱۰۰ سال پای ثابت اقتصاد خطه گلستان بود و به ناگاه در اواخر دهه ۷۰ به دلیل صدور مجوز‌های واردات الیاف و پنبه، فقدان حمایت‌های دولتی و نبود خرید تضمینی، رفته‌رفته در مزارع گلستان کم‌رنگ شد و جای بوته‌های سفیدرنگ چشم‌نواز پنبه را شالی، کلزا و گندم پر کرد.
شرکت مخابرات ایران، شتاب‌دهنده سرمایه‌گذاری در اقتصاد دیجیتال شرکت مخابرات ایران، شتاب‌دهنده سرمایه‌گذاری در اقتصاد دیجیتال
هم‌زمان با هفته ارتباطات و روز جهانی ارتباطات، نگاهی دوباره به جایگاه صنعت ICT در پیشرفت کشور، بیش از هر زمان دیگری ضروری به نظر می‌رسد. این حوزه که در دنیای امروز، پیشران توسعه اقتصادی، اجتماعی و حتی فرهنگی کشورهاست، نیازمند نگاهی آینده‌نگر و سرمایه‌گذاری هوشمندانه در زیرساخت‌هاست؛ و در این میان، شرکت مخابرات ایران با سابقه‌ای چند دهه‌ای در توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، نقشی ممتاز و بی‌بدیل ایفا می‌کند.
صفحه خبر بالای تصاویر