کد خبر: ۲۹۶۱۱
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۵

پیش‌بینی بورس فردا؛ بازگشت پول حقیقی به زمین خرید بورس

شاخص کل بورس تهران معاملات امروز را با رشد بیش از یک درصدی به پایان رساند و شاهد خالص خرید حدود ۹۰ میلیارد تومانی سهامداران خرد بود.
پیش‌بینی بورس فردا؛ بازگشت پول حقیقی به زمین خرید بورس

مخاطب 24- در جریان معاملات امروز، شاخص کل بورس با رشد ۱.۰۳ درصدی به ارتفاع یک میلیون و ۹۸۱ هزار واحدی رسید و شاخص کل هموزن ۱.۶۹ درصد و شاخص کل فرابورس با ۱.۱۶ درصد رشد همراه شدند. نقش خریداران حقیقی در معاملات امروز پررنگ‌تر بود تا همزمان با ثبت خالص خرید حدود ۹۰ میلیارد تومانی این دسته از معامله‌گران، ارزش معاملات خرد سهام نیز با اندکی رشد به ۳۸۴۰ میلیارد تومان برسد که البته همچنان از فضای رکودی معاملات خبر می‌دهد. بیشترین ورود پول سهامداران خرد متعلق به صندوق اهرمی موج فیروزه و پتروشیمی تندگویان (شگویا) بود.

همچنین، شرکت‌های فولاد اصفهان (فولاد)، سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا)، پالایش نفت اصفهان (شپنا) و ایران‌ خودرو (خودرو) بیشترین تاثیر را بر شاخص داشتند. به طوری که نماد «خودرو» تا مرز صف خرید پیش رفت. در میان خبرهای پیرامونی نیز هیئت مدیره شرکت فولاد مبارکه پیشنهاد افزایش سرمایه از محل سود انباشته را اعلام کرد که مورد توجه خریداران بازار قرار گرفت.

تلاش‌های حمایتی از بازار

سازمان بورس روز گذشته ابلاغیه‌ای مبنی بر افزایش ضریب تضمین دارایی‌های بورسی از ۶۰ به ۶۵ درصد را به کارگزاران ارائه کرد. از اهداف این ابلاغیه می‌توان به کاهش ریسک حساب کارگزاری سهامداران و افزایش حجم و ارزش معاملات اشاره کرد. البته هنوز نامه رسمی به کارگزارن ارسال نشده، اما پیش‌بینی می‌شود که اثر قابل توجهی بر منابع در دسترس سهامداران داشته باشد.

همچنین، علیرضا صالح، عضو هیات عامل صندوق توسعه ملی، بیان کرد که صندوق توسعه ملی با دو روش سپرده گذاری و ورود مستقیم در صدد حمایت از بازار سرمایه است که یک هزار میلیارد تومان از طریق صندوق تثبیت و ۶ هزار میلیارد تومان در قالب سپرده‌گذاری واریز خواهد شد.

واکنش بازار به افت محسوس متغیرها

عقبگرد نسبت قیمت به درآمد به کف یکساله و افت محسوس ارزش دلاری بازار و نزدیک شدن شاخص کل به کف امسال را می‌توان یکی از دلایل بازگشت بازگشت طی دو روز گذشته عنوان کرد؛ جایی که غریب به اتفاق کارشناسان از ارزندگی بازار و سهام سخن می‌گویند اما همزمان با آن از نگرانی‌های خود در خصوص ریسک‌های سیستماتیک نیز سخن می‌گویند. در شرایط فعلی اما فروکش شوک‌های ناشی از تنش‌های منطقه‎‌ای همزمان با خبرهای ریز و درشت مربوط به شرکت‌ها از عملکردهای ماهانه مطلوب تا افزایش پیشنهادات برای افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی سبب شده تا بار دیگر شاهد تحرک نسبی خریداران در بازار باشیم. در این میان باید دید

پیش‌بینی بورس فردا

در حال حاضر فروشندگان کمی پا پس کشیده‎اند و در اغلب سهم‌ها شاهد رشد تقاضا و معامله در محدوده سبز تابلو بودیم. همزمان با آن به نظر می‌رسد ریسک‌ تنش‌های منطقه‌ای نیز اثر خود را بر دادوستدها به جای گذاشته‌اند و بعید به نظر می‌رسد شوک جدیدی از این کانال به بورس تحمیل شود. این موضوع شرایطی را فراهم می‌کند تا شاید توجهات به سمت شرکت‌هایی که عملکرد خوبی در گزارش‌های ششماه و تولید و فروش مهرماه داشته‌اند، جلب شود. همچنبن نمادهای که افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی در پیش دارند، احتمالا جزو پتانسیل‌های مجدد در روزهای معاملاتی پیش رو خواهند بود. در مجموع انتظار می‌رود تا پایان هفته معاملات متعادلی را در بازار سهام شاهد باشیم.

منبع: فردای اقتصاد

برچسب ها: شاخص کل بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر