کد خبر: ۲۹۶۰۳
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۳

حاکمیت سایبری در خارج از کشور-۴۱۸ سازمان ملل نهاد نظارت بر هوش مصنوعی ایجاد کرد

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد از ایجاد یک سازمان مشاوره‌ای با ۳۹ عضو خبر داد که هدف آن بررسی چالش‌های نظارت بین‌المللی بر هوش مصنوعی است.
حاکمیت سایبری در خارج از کشور-۴۱۸ سازمان ملل نهاد نظارت بر هوش مصنوعی ایجاد کرد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:اعضای این سازمان شامل مدیران ارشد شرکت ها، مقامات دولتی از اسپانیا گرفته تا عربستان سعودی و کارشناسان کشور‌های مختلف از جمله آمریکا، روسیه و ژاپن است.

هیرواکی کیتانو، میرا موراتی مدیران ارشد فناوری شرکت‌های سونی و اوپن‌ای آی همراه ناتاشا کرامپتون مدیر مسئول هوش مصنوعی در مایکروسافت از جمله مدیران ارشد نماینده شرکت‌ها در این سازمان هستند.

همچنین نمایندگان از ۶ قاره با پس زمینه‌های مختلف، از ویلاس دار کارشناس هوش مصنوعی آمریکایی گرفته تا پروفسور یی زنگ چین و محمدفرحت وکیل مصری عضو این سازمان هستند.

گوترش در بیانیه‌ای اعلام کرد: قابلیت تغییر دهنده هوش مصنوعی را به سختی می‌توان هضم کرد. هم‌اکنون کاملا واضح است که استفاده مخرب از هوش مصنوعی اعتماد در موسسات را از بین می‌برد، هماهنگی اجتماعی را کاهش می‌دهد و دموکراسی را تهدید می‌کند.

از زمان عرضه چت جی پی تی شرکت اوپن‌ای آی در سال گذشته میلادی، توجهات به این فناوری جدید در سراسر جهان گسترش یافته و سبب شده محققان هوش مصنوعی درباره ریسک‌های آن برای جامعه هشدار دهند.

هرچند بسیاری از دولت‌ها مشغول ایجاد قوانینی برای تنظیم گسترش هوش مصنوعی هستند، محققان قانونگذاران خواهان یک همکاری بین‌المللی هستند.

این سازمان زیرمجموعه UN (سازمان ملل متحد) توصیه‌های اولیه خود را تا پایان سال و توصیه‌های نهایی تا پایان تابستان ۲۰۲۴ میلادی ارائه می‌کند.

وظیفه اصلی و فوری این زیرمجموعه سازمان ملل متحد شامل ایجاد یک اجماع علمی جهانی در مورد خطرات و چالش‌ها و تقویت همکاری بین المللی در زمینه حکمرانی هوش مصنوعی است. نخستین جلسه این نهاد در ۲۷ اکتبر برگزار شده‌است.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.