کد خبر: ۲۹۵۰
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۱

شرایط اعزام زائران ایرانی به حج عمره فراهم می‌شود؟

رئیس سازمان حج و زیارت از پیگیری برای اعزام زائران ایرانی به حج عمره خبر داد.
شرایط اعزام زائران ایرانی به حج عمره فراهم می‌شود؟

رئیس سازمان حج و زیارت از پیگیری برای اعزام زائران ایرانی به حج عمره خبر داد.

شرایط اعزام زائران ایرانی به حج عمره فراهم می‌شود؟
به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از ایرنا، علیرضا رشیدیان درمورد حضور زائران ایرانی در حج تمتع ۱۴۰۱ اظهار کرد: منتظر اعلام رسمی عربستان در این خصوص هستیم، اما تا این لحظه با وجود پیگیری ها، وزارت حج عربستان هنوز تصمیم خود را درباره برقراری حج آینده به هیچ یک از کشور‌های اسلامی اعلام نکرده است. این در حالیست که مسئولان حج برخی کشور‌ها که برای حج عمره به عربستان رفته اند، مذاکراتی با مسئولان وزارت حج این کشور داشته اند، اما هنوز خبری از پذیرش زائران خارجی در حج تمتع نیست.

رئیس سازمان حج و زیارت با بیان اینکه ۷۲ هزار نفر سال گذشته ثبت نام خود را برای بجای آوردن اعمال حج تمتع و حضور در سرزمین وحی قطعی کرده اند، توضیح داد: در صورتی که عربستان با حضور زائران ایرانی در تمتع امسال موافقت کند و همه سهمیه ایران نیز اختصاص یابد، زائران ثبت نام شده اعزام خواهند شد و چنانچه امکان افزایش اعزام هم فراهم شود، از دیگر زائران در نوبت نیز برای اعزام ثبت نام می‌کنیم، اما در صورتی که به سبب جلوگیری از شیوع کرونا سهمیه ایران کاهش یابد مجبور به انتخاب از میان زائران ثبت نام شده بر اساس زمان ثبت نام و شرایط زائر هستیم.

وی گفت: به هرحال حضور زائران ایرانی در موسم حج تمتع منوط به تصمیم نهایی عربستان درباره حضور حجاج سایر کشور‌های مسلمان در این مراسم بزرگ است.

 



رشیدیان به برقراری حج عمره در عربستان با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و کاهش موانع حضور زائران اشاره و تصریح کرد: بر اساس اعلام عربستان ۷ و نیم میلیون زائر در حج عمره امسال در این کشور حضور داشته اند که البته به نظر می‌رسد این رقم مربوط به مجموع زائران داخلی و خارجی عربستان باشد.

رئیس سازمان حج و زیارت افزود: اگر مقدمات و شرایط لازم از جمله برپایی دفتر کنسولگری یا نمایندگی ایران در عربستان و بستن قرارداد‌های لازم در حوزه مسکن، تغذیه، پرواز، حمل و نقل و ... فراهم شود تا قبل از حج تمتع سعی می‌کنیم تعدادی از ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار زائری را که در نوبت حج عمره هستند به عربستان اعزام کنیم البته تاکید می‌کنم که اعزام زائران به حج عمره منوط به برپایی دفتر نمایندگی ایران در عربستان است تا امنیت و شأن و جایگاه زائران ایرانی حفظ شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ببینید: تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید: تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
اوسمار ویرا: هر اتفاقی ممکن است! اوسمار ویرا: هر اتفاقی ممکن است!
اوسمار ویرا، سرمربی سابق پرسپولیس، پس از جدایی جنجالی خود از تیم فوتبال بوریرام یونایتد، به عنوان گزینه‌ای جذاب برای تیم فوتبال پرسپولیس و تیم فوتبال استقلال مطرح شد.
ظریف: مردم عامل اصلی قدرت ایران‌اند؛ جهان در حال گذار است ظریف: مردم عامل اصلی قدرت ایران‌اند؛ جهان در حال گذار است
محمدجواد ظریف در هفتمین نشست گفت‌وشنود پیرامون «نظم جهانی و سیاست خارجی ایران» با موضوع «ایران پسابرجام و آینده نظم جهانی» در موسسه مطالعات ایران و اوراسیا(ایراس) تأکید کرد که مردم مهم‌ترین منبع قدرت ایران هستند، جهان «پسا‌قطبی» شده و رفتار امروز آمریکا قلدرانه است؛ باید از موقعیت کنونی برای گرفتن امتیاز استفاده کرد.
جایزه نوبل؛ از دینامیت تا صلح جهانی جایزه نوبل؛ از دینامیت تا صلح جهانی
جایزه نوبل، میراث ماندگار آلفرد نوبل، امروز نماد برترین دستاورد‌های علمی، ادبی و صلح‌طلبانه جهان است؛ جایزه‌ای که از وصیت یک مخترع زاده شد و به آرزوی جاودانه‌ای برای خدمت به بشریت بدل گشت
برندگان نوبل شیمی ۲۰۲۵ معرفی شدند برندگان نوبل شیمی ۲۰۲۵ معرفی شدند
فرهنگستان علوم پادشاهی سوئد، سه دانشمند برجسته — سوسومو کیتاگاوا، ریچارد رابسون و عمر یاغی — را به عنوان برندگان جایزه نوبل شیمی ۲۰۲۵ معرفی کرد.
گارد ملی تگزاس وارد شیکاگو شد؛ تنش‌ها در اوج گارد ملی تگزاس وارد شیکاگو شد؛ تنش‌ها در اوج
پس از مجوز دادگاه، نیرو‌های گارد ملی تگزاس وارد شیکاگو شدند؛ اقدامی که نشان‌دهنده تشدید سرکوب‌ها توسط دولت ترامپ و واکنش مقامات محلی است.
بنگلادش در آستانه خرید ۲۰ جنگنده پیشرفته از چین بنگلادش در آستانه خرید ۲۰ جنگنده پیشرفته از چین
بنگلادش قصد دارد با چین قرارداد ۲.۲ میلیارد دلاری برای خرید ۲۰ جنگنده چندمنظوره J-۱۰CE امضا کند؛ تحویل هواپیما‌ها از سال ۲۰۲۷ آغاز می‌شود.
برگزیده
ببینید: تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید: تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
صفحه خبر بالای تصاویر