کد خبر: ۲۳۹۹
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۲

وام 20 میلیون تومانی بدون ضامن +شرایط و مدارک لازم

بانک آینده در طرح خرید کالا به متقاضیان دریافت این وام تا سقف ۲۰ میلیون تومان اعتبار خرید کالا و خدمات به صورت آنلاین را می‌دهد. شرایط دریافت این وام چیست؟
وام 20 میلیون تومانی بدون ضامن +شرایط و مدارک لازم

به گزارش شهرآرانیوز، بانک آینده در یکی از طرح‌های خود به متقاضیان خرید کالا وام می‌دهد. در این طرح مشتریان می‌توانند تا سقف ۲۰ میلیون تومان برای خرید کالا به صورت آنلاین و بدون نیاز به ضامن چک اقدام کنند.

اگر چه در این طرح نیاز به ضامن و پیش‌پرداخت به بانک نیست، اما متقاضی باید سفته به بانک بدهد تا بتواند وام را دریافت کند. نکته قابل توجه در این طرح این است که هر فرد چندین بار می‎‌تواند از این تسهیلات استفاده کند.

چه مدارکی برای دریافت این وام نیاز است؟

مرحله اول:

_ تصویر پشت و روی کارت ملی جدید | کارت ملی قدیمی به همراه رسید تعویض

_ تصویر صفحه اول و صفحه توضیحات شناسنامه

_ یکی از مدارک سکونتی مثل سند ملک یا اجاره‌نامه

مرحله دوم:

_ تحویل مدارک به مامور ارسال لندو

_ پرینت گردش حساب سه ماه آخر با مهر و امضای شعبه

_ فیش حقوقی و گواهی اشتغال به کار

همچنین اگر وام معوقه و یا چک برگشتی مشتریان داشته باشند، درخواست آن‌ها در اعتبارسنجی لغو می‎‌شود. در رابطه با وضعیت خدمت سربازی آقایان نیز داشتن هرگونه معافیت از خدمت سربازی از جمله معافیت تحصیلی یا کارت پایان خدمت برای مدارک مورد نیاز وام کافی است.

دریافت وام برای خرید کالا در طرح بانک آینده نسبت به دریافت وام خرید کالا از بانک‌های دیگر آسان‌تر است و دردسر‌های کمتری را برای متقاضیان به همراه دارد. اما همانطور که از دریافت تا خرید این وام به صورت آنلاین انجام می‌شود، چرا مراحل دریافت این وام به صورت آنلاین نیست تا مشتری بتواند از طریق سایت مدارک خود را بارگذاری کند و دشواری تحویل مدارک به مامور سایت لندو را نداشته باشد.

این طرح در نسبت با طرح‌های تسهیلاتی که در حال حاضر در بانک‌ها وجود دارد آسان‌تر به نظر می‌رسد، زیرا نیاز به پیش‌پرداخت و سپرده‌گذاری در بانک ندارد و تنها برای اطمینان از بازپرداخت وام از مشتری سفته دریافت می‌کند. بازپرداخت این وام با سود ۱۸ درصد است و اقساط پرداختی متقاضی شامل نرخ سود وام به اضافه کارمزد لندو است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان
جنیفر لارنس در نشست خبری فیلم تازه‌اش در جشنواره کن، با صداقتی بی‌پرده از تجربه شخصی‌اش با مادری و افسردگی پس از زایمان گفت؛ احساسی عمیق از انزوا که به گفته خودش، «شبیه زندگی در سیاره‌ای دیگر» است.
شکار جدید قرمزها! شکار جدید قرمزها!
باشگاه پرسپولیس در ادامه روند سریع نقل و انتقالاتی خود، امشب هم از یک خرید جدید رونمایی خواهد کرد.
اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند! اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند!
باشگاه استقلال هم به صف مشتریان جذب محمدمهدی زارع، مدافع جوان گل‌گهر اضافه شد
کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را! کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را!
با تصمیم کادر فنی پرسپولیس، امروز نام چهار بازیکن در فهرست خروجی این تیم قرار گرفت.
برهنگی ممنوع برهنگی ممنوع
با تصمیمی که دیروقت اعلام شد، برگزارکنندگان جشنواره فیلم کن ممنوعیت رسمی برهنگی و لباس‌های حجیم را در این مراسم اعلام کردند.
خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا
۲ میلیارد بدهی زنجانی به شرکت نفت بر اساس اعلام رسمی قوه قضائیه تسویه شده و سرمایه او که تا دم اعدام هم رفت، بر سر جای خود باقی ماند. اگر رقم ۳ میلیارد دلار باقی مانده اموال زنجانی درست باشد، او با قیمت دلار ۸۰هزار تومانی، باید حدود ۲۴۰ همت سرمایه داشته باشد. اگر این سرمایه بیش از ۳ میلیارد دلار نباشد.
برگزیده
اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود
بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود.
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
سرنوشت فرحناز شیری و ۳۰ زن راننده سرنوشت فرحناز شیری و ۳۰ زن راننده
با وجود سال‌ها غیبت زنان راننده در ناوگان اتوبوسرانی تهران، حالا بار دیگر جرقه‌هایی از تغییر در پایتخت روشن شده است؛ در شرایطی که شهرهایی، چون مشهد و بیرجند تجربه موفق حضور زنان در حمل‌ونقل عمومی را پشت سر گذاشته‌اند، مقامات شهری و انتظامی پایتخت نیز از بازگشت زنان به خطوط اتوبوس‌های شهری، به‌ویژه بی‌آرتی، سخن می‌گویند.
صفحه خبر بالای تصاویر