کد خبر: ۲۹۴۶۷
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۷

اعلام آمادگی بانک پارسیان جهت ارایه خدمات به وراث متوفیان سهام عدالت

بانک پارسیان به منظور تسریع و سهولت در ارایه خدمت به مردم و رفاه حال هموطنان، امکان احراز هویت و اصالت مستندات و مدارک ارایه شده توسط وراث متوفیان سهام عدالت جهت ثبت اقلام اطلاعاتی گواهی حصر وراثت در در بخش عملیات قهری سامانه کارا را فراهم کرده است.
اعلام آمادگی بانک پارسیان جهت ارایه خدمات به وراث متوفیان سهام عدالت

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک پارسیان؛بانک پارسیان به منظور تسریع و سهولت در ارایه خدمت به مردم و رفاه حال هموطنان، امکان احراز هویت و اصالت مستندات و مدارک ارایه شده توسط وراث متوفیان سهام عدالت جهت ثبت اقلام اطلاعاتی گواهی حصر وراثت در در بخش عملیات قهری سامانه کارا را فراهم کرده است. بر این اساس متقاضیان پس از طی فرآیند طراحی شده با در دست داشتن مدارک لازم می‌توانند به شعب بانک پارسیان ویا کارگزاری این بانک مراجعه نمایند.

فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث
بر اساس فرآیند طراحی شده، احدی از ورثه که الزاماً پیشتر باید در سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) ثبت نام کرده باشد می‌تواند با مراجعه به " قسمت امور سهام عدالت متوفیان" در درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه به آدرس ddn.csdiran.ir اطلاعات لازم شامل کدملی متوفی، تاریخ تولد متوفی و تاریخ فوت متوفی، را وارد و استعلام زمان تشکیل پرونده متوفی را مشاهده نماید. در این بخش اطلاعاتی از قبیل وضعیت دارایی سهام و امکان یا عدم امکان تقسیم سود نمایش داده می‌شود.
مدارک مورد نیاز
در صورت مشاهده زمان تقسیم سود دارایی متوفی، سپس متقاضی، می‌تواند با در دست داشتن تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه متوفی، اصل کارت ملی و صفحه اول شناسنامه تمام وراث تعیینی در گواهی حصر وراثت و کپی برابر اصل حصر وراثت (ممهور به مهر همان مرجع صادر کننده گواهی) و احیاناً وصیت نامه شخص فوت شده به یکی از شعب بانک پارسیان و یا کارگزاری این بانک مراجعه نماید. پس از بررسی مدارک و احراز هویت، در صورتی که پرونده بدون نقص باشد، به شرکت سمات جهت تقسیم دارایی ارسال می‌شود.
لازم به ذکر است؛ در خصوص متوفیانی که تارخ فوت آن‌ها بعد از ۱۳۹۹/۵/۱ می‌باشد، ارائه اصل یا تصویر برابر با اصل گواهی پرداخت مالیات بر ارث مندرج به سهام عدالت ضروری است.
شایان ذکر است؛ آن دسته از سهامداران عدالت متوفی که تاکنون گواهی حصر وراثت آن‌ها أخذ نگردیده است می‌توانند با در دست داشتن گواهی فوت، شناسنامه متوفی، سند عقدنامه یا رونوشت آن، شناسنامه وراث و وصیت‌نامه شخص فوت شده (در صورت وجود) به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و مراحل صدور گواهی حصر وراثت که از اصلی‌ترین مستندات لازم در فرآیند انتقال سهام عدالت متوفی به وراث است را پیگیری نمایند.

برچسب ها: بانک پارسیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
یک ایرانی، گرانترین بازیکن جهان یک ایرانی، گرانترین بازیکن جهان
ستاره کبدی ایران می‌گوید بعد از درخشش در چهار فصل اخیر توانسته عنوان گران‌ترین بازیکن جهان را در اختیار بگیرد.
پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس
چندسالی است که بازار خرید و فروش پرنده‌های شکاری و زینتی در ایران و صادرات آن به کشور‌های حاشیه خلیج فارس حسابی گرم شده است و صیادان پول‌های هنگفتی به جیب زده که البته سود بیشتر نصیب دلالانی است که پرندگان را از صیادان خریده و آن را در بازار‌های صادراتی به قیمت دلاری به فروش می‌رسانند.
افشاگری همسر قاتل الهه افشاگری همسر قاتل الهه
همسر سابق متهم به قتل الهه حسین‌نژاد، گذشته تاریک این قاتل را فاش کرد.
تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب
به گفته یک متخصص طب سنتی، از دیرباز در میان عامه مردم، باور‌های طبی و تغذیه‌ای نادرست زیادی شکل گرفته که متاسفانه این عقاید منسوخ تا به امروز هم در حال نشر و پخش است و یکی از گروه‌های فعال در دامن زدن به این تصورات و پندار‌های نادرست، افراد متخصص نمای منتسب به طب سنتی هستند که سبب بروز بدبینی‌هایی در افراد جامعه شده‌اند.
بیست و هشتمین فرزند مرد کرمانی به دنیا آمد بیست و هشتمین فرزند مرد کرمانی به دنیا آمد
مدیرکل ثبت احوال استان کرمان از به دنیا آمدن بیست و هشتمین فرزند یک جانباز کهنوجی خبر داد.
۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند ۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند
رئیس سازمان بهزیستی کشور از شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور خبر داد و گفت: این زنان تحت آموزش‌های ویژه قرار گرفتند.
بندری که یوسف را از پدرش ربود بندری که یوسف را از پدرش ربود
پدر یوسف جاویدی، یکی از جان باختگان در حادثه انفجار شهید رجایی در چهلمین روز درگذشت فرزندش، از مسئولین می‌خواهد به بازرسی‌ها و وظایفشان عمل کنند تا داستان «یوسف»‌ها هیچ گاه تکرار نشود.
برگزیده
پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس
چندسالی است که بازار خرید و فروش پرنده‌های شکاری و زینتی در ایران و صادرات آن به کشور‌های حاشیه خلیج فارس حسابی گرم شده است و صیادان پول‌های هنگفتی به جیب زده که البته سود بیشتر نصیب دلالانی است که پرندگان را از صیادان خریده و آن را در بازار‌های صادراتی به قیمت دلاری به فروش می‌رسانند.
۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند ۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند
رئیس سازمان بهزیستی کشور از شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور خبر داد و گفت: این زنان تحت آموزش‌های ویژه قرار گرفتند.
۸ میلیون وام برای موتور کم مصرف کولر ۸ میلیون وام برای موتور کم مصرف کولر
وزیر نیرو گفت: تسهیلات ۸ میلیون تومانی با نرخ سود ۱۸ درصد به ازای هر کد ملی از طریق سکوی جت وام، فقط برای خرید الکتروموتور‌های راندمان بالا BLDC در دسترس عموم قرار گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر