کد خبر: ۲۹۴۰۸
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۹
درجلسه مشترک اعضای هیأت رئیسه جبهه اصلاحات ایران و شورای مرکزی حزب هدا

آذر منصوری: حرف آخر را اول نمی‌زنیم

جلسه مشترک اعضای هیأت رئیسه جبهه اصلاحات ایران و شورای مرکزی حزب همبستگی دانش آموختگان ایران، جهت تبادل نظر و ارائه گزارش عملکرد این جبهه و تصمیمات آن در انتخابات آتی برگزار شد
آذر منصوری: حرف آخر را اول نمی‌زنیم

مخاطب24- عصر روز پنج شنبه دفتر مرکزی حزب همبستگی دانش آموختگان ایران شاهد برگزاری جلسه مشترک اعضای هیأت رئیسه جبهه اصلاحات ایران و شورای مرکزی این حزب بود. به نظر می‌رسد با تصویب هیأت رئیسه جبهه اصلاحات ایران اعضای این هیأت با حضور در جلسات شورای مرکزی احزاب و تشکل‌های عضو این جبهه ضمن اخذ دیدگاه‌های اعضای ارشد و ارکان رهبری اعضای حقوقی جبهه اصلاحات، مبادرت به ارائه گزارش عملکرد جبهه و رفع ابهامات و پاسخگویی به سؤالات مطروحه می‌پردازند.

به گزارش سایت خبری-تحلیلی مخاطب۲۴ در این جلسه ابتدا احمد شریف دبیرکل حزب همبستگی دانش آموختگان ایران ضمن استقبال از حضور رئیس، نائب رئیس و سخنگوی جبهه اصلاحات در جلسه شورای مرکزی تشکل متبوع خویش، به بیان تاریخچه تشکیل و فعالیت این حزب مبادرت نمود. وی ضمن اشاره به خاستگاه حزب همبستگی دانش آموختگان ایران که از سال ۱۳۷۶ و پس از انتخابات دوم خرداد توسط عده‌ای از اعضای کمیته دانشجویی ستاد انتخاباتی سیدمحمدخاتمی در جنوب غرب تهران پایه گذاری و در سال ۷۸ با عناون کانون همبستگی دانشجویان و فارغ التحصیلان بطور رسمی شروع به فعالیت نمود و پس از برگزاری اولین کنگره سراسری خود در سال ۱۳۹۳ به «حزب همبستگی دانش آموختگان ایران» تغییر نام داد. بنا به گفته شریف، این حزب در خردادماه سال جاری موفق شد چهارمین کنگره سراسری خود را با نظارت نماینده کمیسیون ماده ۱۰ قانون فعالیت احزاب برگزار و اعضای ۲۱ نفره شورای مرکزی، ۳ نفر بازرس و دبیرکل خود را انتخاب نماید. دبیرکل حزب هدا رویکرد این تشکل سیاسی را در مدار اصلاح طلبی دانست و مراتب تعهد و پایبندی مجموعه حزب را به مصوبات جبهه اصلاحات ایران به عنوان یکی از اعضای حقوقی این ائتلاف سیاسی مورد تأکید قرار داد.

آذر منصوری: حرف آخر را اول نمی‌زنیم

در ادامه این جلسه حاضران نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود را درباره عملکرد جبهه اصلاحات ایران ارائه نمودند. از جمله موارد طرح شده توسط اعضای شورای مرکزی حزب هدا می‌توان به مواردی، چون فاصله گرفتن جناح‌های سیاسی از مطالبات جامعه، ریشه‌های اعتراضات سال‌های اخیر بویژه نیمه دوم سال ۱۴۰۱ پس از جان باختن مهسا امینی، انتظارات اقشار مختلف مردم از سیاسیون برای طرح مطالبات واقعی آنها، فراهم نمودن بستر لازم برای مشارکت جدی در انتخابات پیش رو و درخواست از جبهه اصلاحات برای اتخاذ مواضع قاطع و روشن در این خصوص و وضعیت جریان اصلاحات در سطح استان‌ها اشاره نمود.

در ادامه این جلسه ابتدا جواد امام سخنگوی جبهه اصلاحات به برخی سوالات طرح شده پاسخ گفت و با اشاره به غیبت کاندیدا‌های اصلاح طلب در پیش ثبت نام انتخابات آتی مجلس تأکید کرد  مردم از اصلاح طلبان عبور نکردند و این موضوع در دو انتخابات گذشته مشخص است که موضع اصلاح طلبان با اکثریت مردم تفاوتی نداشت .دبیرکل مجمع ایثارگران افزود : مردم مقصر اتفاقات افتاده در جامعه را  اصلاح طلبان نمی دانند .وی ادامه داد : ما در راستای تعامل با رهبری تمام تلاش خود را کرده واحترام رهبری را برخورد فرض میدانیم.


در ادامه جلسه طاهره نقی ئی نائب رئیس دوم جبهه اصلاحات و دبیرکل سازمان معلمان بر لزوم کار جمعی و انسجام جریان اصلاح طلب تأکید نمود و خاطرنشان ساخت همه تشکل‌های اصلاح طلب بایستی وفادار به آرمان‌های اصلاحات بویژه بیانیه ۱۵ بندی سیدمحمد خاتمی باشند، وی افزود ما باید وظایف خودمان را پیش ببریم و ما به گذشته بر نمی گردیم زیرا ما با یک جامعه جدید مواجه هستیم و باید با ترکیب جدید ارتباط برقرار کنیم و با تغییر ذائقه جامعه عمل کنیم.

مسير حركت جبهه اصلاحات در جهت كم كردن شكاف بين حاكميت و مردم است


آذر منصوری رئیس جبهه اصلاحات ایران نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع اعضای شورای مرکزی حزب همبستگی دانش اموختگان ایران به دغدغه‌ها و نظرات ابرازی حاضران اشاره و اطمینان داد جبهه اصلاحات ایران متعهد به حرکت در جهت خواست اکثریت شهروندان ایران بوده و به ارمان‌های اصلاح طلبانه ایرانیان پایبند خواهدماند. رئیس جبهه اصلاحات ایران در خصوص انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی گفت که جبهه اصلاحات بصورت مستمر اقدام به پایش فضای سیاسی کشور نموده و با فعال نمودن کمیته‌های مختلف اوضاع کشور را رصد می‌کند و در موقعیت مناسب مواضع متناسب را اتخاذ خواهد نمود؛ لذا با وجود انتقاد‌های فراوان به فرآیند برگزاری انتخابات و از جمله اصلاحیه قانون انتخابات مجلس، لزومی به اتخاذ موضع نهایی در زمان حاضر نمی‌بیند.

رئیس جبهه اصلاح‌طلبان ایران با گفتن این موضوع که ما به هر قیمتی در انتخابات لیست نمی دهیم ادامه داد : انتخابات باید آزاد ، عادلانه و رقابتی باشد و اصلاح طلبان نیز باید تلاش کنند مرجعیت و نمایندگی مطالبات مردم را داشته باشند و در این راستا ما از هر امکانی و تعاملی با حاکمیت استقبال می کنیم.

در پایان جلسه دبیرکل حزب همبستگی دانش اموختگان ایران از حضور اعضای هیأت رئیسه جبهه اصلاحات ایران قدردانی نمود و پیشنهاد کرد در جلسات اتی رؤسای کمیته‌های مختلف جبهه نیز در این جلسات برای همفکری حضور پیدا کنند.

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»