کد خبر: ۲۹۲۲۴
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۴
جنگ غزه با اقتصاد جهان چه کرد؟

جنگ غزه جهانی شد

آجای بانگا، رئیس بانک جهانی گفت که جنگ بین رژیم صهیونیستی و حماس به اقتصاد جهانی آسیب جدی می‌زند.
جنگ غزه جهانی شد

مخاطب 24- بانک جهانی یک سازمان بین‌المللی است که اصولاً به توسعه اقتصادی و کاهش فقر در کشورها به ویژه کشورهای در حال توسعه می‌پردازد. این بانک به ورود سرمایه به پروژه‌های زیربنایی و اجتماعی در این کشورها کمک می‌کند و همچنین تحقیقات و مشاوره‌های مرتبط با توسعه را ترویج می‌دهد. بانک جهانی به عنوان یکی از بزرگ‌ترین واحدهای مالی در دنیا در ایجاد زیرساخت‌ها، افزایش سرمایه‌گذاری‌ها و تحقق اهداف توسعه‌ای بین‌المللی تأثیرگذار است.

رئیس بانک جهانی هشدار داد که جنگ رژیم صهیونیستی در غزه می‌تواند ضربه جدی به توسعه اقتصاد جهانی وارد کند.

آجای بانگا، رئیس بانک جهانی گفت که جنگ بین رژیم صهیونیستی و حماس به اقتصاد جهانی آسیب جدی می‌زند.

رئیس بانک جهانی امروز سه‌شنبه در نشست کنفرانس «ابتکار آینده سرمایه‌گذاری» که هفتمین دوره آن در ریاض با عنوان «قطب‌نمای جدید» در حال برگزاری است، هشدار داد که جنگ بین رژیم صهیونیستی و حماس می‌تواند ضربه جدی به توسعه اقتصاد جهانی وارد کند.

او افزود: این رویارویی که بیم آن می‌رود به یک درگیری منطقه‌ای گسترده تر تبدیل شود، وارد سومین هفته خود شده و تأثیر جدی‌تری بر توسعه اقتصادی جهان خواهد داشت.

هفتمین دوره کنفرانس «ابتکار آینده سرمایه‌گذاری» گردهمایی سالانه‌ای است که از امروز سه‌شنبه آغاز شده و به مدت سه روز ادامه دارد و به نام «داووس در صحرا» نیز شناخته می‌شود. مدیران ارشد بخش تجارت جهان شامل بیش از شش هزار نفر از ۹۰ کشور در حضور دارند.

او افزود: فکر می‌کنم ما در مقطع بسیار خطرناکی قرار داریم. عوامل ژئوپلیتیکی بزرگترین خطر را برای اقتصاد جهانی در حال حاضر نشان می‌دهند و این خطرها به سرعت پیش می‌روند.

بانگا تاکید کرد: جهان در وضعیت خطرناک تری قرار دارد و در نتیجه درگیری در خاورمیانه، تجارت در جهان مانند همیشه نیست.

او گفت: بازدهی ۱۰ ساله خزانه‌داری آمریکا دیروز برای مدت کوتاهی از پنج درصد فراتر رفت و این چیزی است که ما ندیده‌ بودیم. باید پرسید تا اپیدمی بعدی چقدر زمان داریم؟

در این نشست روسای برجسته‌ترین بانک‌های بین‌المللی و روسای جمهور کره جنوبی، کنیا و رواندا حضور دارند.

به گزارش العین با وجود اینکه دوره‌های قبلی این کنفرانس در تقویت شراکت بین کشورها در ایجاد توسعه پایدار و جامع کمک کرده این بار تحولات جنگ غزه ممکن است بر انعقاد قراردادها در طول کنفرانس سایه افکند، به خصوص که رهبران کشورهای عربی و غربی نسبت به احتمال وقوع یک جنگ منطقه‌ای هشدار دادند که می‌تواند منجر به کاهش انتظارات سرمایه‌گذاری در منطقه شود.

 

منبع: تیتر کوتاه

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
برگزیده
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
علی‌رغم بی‌اعتمادی نسبت به واشنگتن در‌های دیپلماسی همچنان باز است علی‌رغم بی‌اعتمادی نسبت به واشنگتن در‌های دیپلماسی همچنان باز است
معاون سیاسی وزیر خارجه ایران اعلام کرد علی‌رغم بی‌اعتمادی نسبت به واشنگتن پس از حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران، در‌ها به روی دیپلماسی همچنان باز است.
صفحه خبر بالای تصاویر