کد خبر: ۳۰۱۴۴
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۵
نه محاصره اسرائيل و نه سلطه حماس؛

پنج اصل پیشنهادی رئیس کمیسیون اروپا برای غزه پس از جنگ

اورزولا فن درلاین برای آینده نوار غزه پس از پایان جنگ حماس و اسرائیل پنج اصل را بر پایه راه حل تشکیل دو کشور پیشنهاد کرد.
پنج اصل پیشنهادی رئیس کمیسیون اروپا برای غزه پس از جنگ

مخاطب 24- این اصول که بر مبنای راه حل دوکشوری است، شامل پایان سلطه حماس بر این منطقه پر جمعیت و رفع محاصره شدید این منطقه است که از سال ۲۰۰۷ از سوی اسرائیل و مصر تحمیل شده است.

ایالات متحده و اتحادیه اروپا حماس را به عنوان گروه تروریستی می‌شناسند و هیچ ارتباط رسمی با این گروه شبه نظامی ندارند.

اورزولا فن درلاین، رئیس کمیسیون اروپا روز دوشنبه ۶ نوامبر در جریان همایش سفرای اتحادیه اروپا در بروکسل، پایتخت بلژیک گفت: «حماس همزمان با فروپاشی اقتصاد در نوار غزه به ساخت زرادخانه خود ادامه می‌‌دهد. در نتیجه این گروه دقیقا مخالف خواست ما است. ۷۰ درصد از جوانان غزه بی‌کارند. و این تنها می‌تواند منجربه افراط‌گرایی شود. کشور فلسطینی در آینده از هر لحاظ، ازجمله از نقطه نظر اقتصادی باید با دوام باشد.»

۱. هیچ پناهگاه امنی برای تروریست‌ها وجود ندارد.

۲. هیچ دولتی به رهبری حماس وجود ندارد.

۳. حضور امنیتی طولانی مدت اسرائيل وجود ندارد.

۴. کوچ اجباری فلسطینیان وجود ندارد.

۵. هیچ محاصره پایداری وجود ندارد.

بیشتر بخوانید:

بیشتر بخوانید

او افزود: «اگرچه به دلیل تداوم جنگ این اصول ممکن است جاه‌طلبانه به نظر برسد، اما ما نباید از هیچ تلاشی برای زنده ‌نگه ‌داشتن امید فروگذار کنیم تا بتوانیم به راه حلی پایدار مبتنی بر دوکشور دست یابیم که این دو ملت در کنار هم در صلح و امنیت زندگی کنند.»

اظهارات خانم فن درلاین درحالی بیان می‌شود که درگیری‌ها در منطقه تشدید شده است.

اتحادیه اروپا با اتخاذ موضع مشترکی از حق اسرائیل برای دفاع از خود «مطابق با قوانین بین‌المللی» حمایت کرد و خواستار بازگشایی «مسیر‌های بشردوستانه» و همچنین «توقف‌های بشردوستانه» برای ارسال کمک‌های ضروری از جمله آب، غذا و سوخت برای ساکنان غزه شد.

اگرچه واشنگتن نیز همین درخواست را تکرار کرده است، اما این موضوع در عمل هیچ تغییری به وجود نیاورده و با بالارفتن تعداد تلفات، پوچ می‌نماید.

رئیس کمیسیون اروپا افزود: «وضعیت انسانی وخیم و تلفات و زجر غیرنظامیان فلسطینی تاسف‌بار است. از دیدن تصاویر کودکان کوچکی که از زیر آوار بیرون کشیده می‌شوند، خون به جگر می‌شویم. اگرچه اسرائیل حق دارد با حماس بجنگد، اما این همچنین بسیار ضروری است که از تلفات و هدف قرار دادن غیرنظامیان اجتناب شود. زیرا جان هر انسانی چه اسرائيلی و چه فلسطینی اهمیت دارد.»

اورزولا فن درلاین از اختصاص ۲۵ میلیون یورو کمک بشردوستانه به غزه خبر داد. این کمک مبلغ کل کمک‌های بشردوستانه اتحادیه اروپا به غزه در سال جاری را به ۱۰۰ میلیون یورو می‌رساند.

او همچنین گفت که تیمش در حال کار بر روی مسی دریایی از قبرس است تا بتواند به عنوان جایگزینی برای گذرگاه رفح در جهت ارسال کمک‌های بشر دوستانه و ضروری به نوار غزه عمل کند.

این سخنان حاکی از لحن جدید خانم فن درلاین است. او در روزهای نخست درگیری به دلیل لحن به شدت جانبدارانه و حمایتش از اسرائيل مورد انتقاد قرار گرفته بود.

 

منبع: یورونیوز

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟ محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟
رئیس فراکسیون جمعیت مجلس شورای اسلامی به این سؤال پاسخ داد که آیا اجرای قانون جوانی جمعیت مبنی بر ساماندهی و محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟
گفت و گوی ترامپ و پوتین به صلح اکراین ختم می‌شود؟ گفت و گوی ترامپ و پوتین به صلح اکراین ختم می‌شود؟
«دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا قرار است امروز با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در خصوص مسأله صلح در اوکراین صحبت کند.
بدون معطلی کارت سوخت بگیرید بدون معطلی کارت سوخت بگیرید
مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی از تحویل کارت سوخت ظرف مدت یک هفته خبر داد.
کدام استان ها بالاترین و پایین ترین مانده سپرده بانکی را دارند؟ کدام استان ها بالاترین و پایین ترین مانده سپرده بانکی را دارند؟
تازه‌ترین داده‌های منتشر شده توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران نشان می‌دهد که تا پایان اسفند ماه ۱۴۰۳، مجموع مانده سپرده‌های بانکی کشور به عدد قابل توجه ۱۳۵۲۵ هزار میلیارد تومان رسیده است. این رقم نسبت به اسفند ۱۴۰۲ رشدی چشمگیر را تجربه کرده و گویای روند ادامه‌دار افزایش نقدینگی در شبکه بانکی است.
هشدار پلیس فتا به دانش آموزان هشدار پلیس فتا به دانش آموزان
رئیس پلیس فتا فراجا با نزدیک شدن به ایام امتحانات نهایی مدارس کشور نسبت به افزایش فعالیت کلاهبرداران در فضای مجازی که با وعده‌های فریبنده اقدام به فروش سوالات یا پاسخ‌نامه امتحانات نهایی می‌کنند، هشدار داد.
آخرین بلایی که پرسپولیس سر بیرانوند آورد! آخرین بلایی که پرسپولیس سر بیرانوند آورد!
تیم حقوقی پرسپولیس با توجه به طولانی شدن روند رسیدگی به استیناف خواهی در پرونده شکایت بابت فسخ غیر موجه قرارداد از سوی دروازه‌بان پیشین خود، لایحه جدیدی را به فدراسیون فوتبال ارسال کرد.
صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت از چه زمانی انجام می‌شود؟ صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت از چه زمانی انجام می‌شود؟
رئیس سازمان ثبت احوال با اشاره به اقدامات نوین سازمان ثبت احوال کشور در سال‌جاری، گفت: گواهی انحصار وراثت با همکاری قوه قضاییه و با بهره گیری از پایگاه‌های سببی و نسبی و خانوار، از مردادماه به صورت الکترونیکی توسط سازمان ثبت احوال صادر خواهد شد و این اقدام گامی دیگر در تسهیل خدمات‌رسانی و افزایش رضایتمندی عمومی است.
برگزیده
گفت و گوی ترامپ و پوتین به صلح اکراین ختم می‌شود؟ گفت و گوی ترامپ و پوتین به صلح اکراین ختم می‌شود؟
«دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا قرار است امروز با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در خصوص مسأله صلح در اوکراین صحبت کند.
وزیر خارجه آمریکا: ایران برای هیچ منظوری نباید غنی‌سازی اورانیوم داشته باشد! وزیر خارجه آمریکا: ایران برای هیچ منظوری نباید غنی‌سازی اورانیوم داشته باشد!
مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، در پاسخ به این سؤال که آیا «خط قرمز نهایی» آمریکا این است که «ایران حتی برای اهداف غیرنظامی نیز نباید هیچ سطحی از غنی‌سازی اورانیوم داشته باشد»، گفت: «اگر شما قادر به غنی‌سازی در هر سطحی باشید، عملاً توانایی رسیدن سریع به سطح تسلیحاتی را دارید.»
روایت بذر پاش از پیکر به جا مانده رییسی! روایت بذر پاش از پیکر به جا مانده رییسی!
پس از محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد دولت شهید رئیسی، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی دولت شهید رئیسی نیز گفت بخش‌هایی از پیکر شهید رئیسی در محل حادثه باقی مانده است.
صفحه خبر بالای تصاویر