کد خبر: ۲۹۰۹۵
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۸
در همایش اصلاح الگوی مصرف سازه‌های فولادی عنوان شد:

ضرورت فرهنگ سازی استفاده از تیرآهن‌های بال پهن در صنعت ساختمان

نشست تخصصی راهبرد‌های افزایش سهم سازه‌های فولادی در ساخت و ساز کشور در همایش اصلاح الگوی مصرف سازه‌های فولادی ۲۵ مهرماه با معرفی تیرآهن‌های بال‌پهن ذوب‌آهن اصفهان، همزمان با سیزدهمین کنگره بین‌المللی مهندسی عمران در سالن اصلی مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه علم و صنعت ایران، برگزار شد.
ضرورت فرهنگ سازی استفاده از تیرآهن‌های بال پهن در صنعت ساختمان

به گزارش مخاطب24 به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان:در این نشست تخصصی مهدی کوهی مدیرعامل، علی نصیری سرپرست معاونت بازرگانی، مهدی نصر معاون سابق برنامه‌ریزی و توسعه، محمدامین یوسف زاده مدیر سابق نورد شرکت ذوب آهن اصفهان، سیامک ایپکچی رئیس انجمن سازه‌های فولادی ایران، حامد ضیایی رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان سازه‌های فولادی ایران در خصوص اهمیت بهره گیری از سازه‌های فولادی در صنعت ساختمان کشور و بهره گیری از تیر آهن‌های بال پهن در این راستا بحث و تبادل نظر کردند.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان گفت: تیر آهن بال پهن به سهولت مونتاژ می‌شوند و این امر موجب افزایش سرعت در ساخت و ساز می‌گردد. وی افزود: تیرآهن‌های بال پهن مقاومت ساختمان در برابر زلزله را تا شدت ۸ تا ۱۲ ریشتر به نسبت سایز افزایش می‌دهند در حالیکه سازه‌های بتنی در برابر زلزله تا ۷ ریشتر مقاوم هستند.
کوهی اظهار داشت: امکان تولید سازه‌های فولادی به صورت مدولار نیز فراهم است. در واقع این سازه‌ها به صورت پک ارائه می‌شوند که برای ساخت و ساز آماده است.
مهدی نصر معاون سابق برنامه ریزی و توسعه ذوب آهن نیز گفت: مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که ظرفیت مصرف یک میلیون تن در سال برای تیر آهن‌های بال پهن در کشور وجود دارد.
وی افزود: ذوب آهن اصفهان زیرساخت و منابع انسانی لازم و مناسب را برای توسعه این محصول دارد و امیدوارم شاهد رشد بهره گیری از سازه‌های فولادی در صنعت ساختمان کشور باشیم.
سیامک ایپکچی رئیس هیات مدیره انجمن سازه‌های فولادی کشور نیز گفت: هم اکنون سهم سازه‌های فولادی در صنعت ساختمان کشور افول کرده است و لذا باید آسیب شناسی لازم در این خصوص صورت بگیرد.
وی خاطر نشان ساخت: در کشور به لحاظ دانش فنی در سطح بسیار خوبی هستیم، اما برای توسعه صنعت ساختمان از طریق بهره گیری از سازه‌های فولادی بیش از هرچیز باید فرهنگ سازی انجام شود.
محمد امین یوسف زاده مدیر سابق نورد ذوب آهن گفت: سازه‌های فولادی حداقل ۴۰ درصد سبک‌تر از سازه‌های بتنی هستند و ایمن‌تر می‌باشند. وی افزود: سازه‌های فولادی با استفاده از تیرآهن‌های بال پهن به لحاظ ایمنی و مقاومت با تیرورق قابل مقایسه نیست. درواقع تیرورق می‌تواند فاجعه بیافریند، زیرا با جوشکاری ساخته می‌شود و هنگامی که جوش زیر نما قرار بگیرد امکان بازرسی جوش وجود نخواهد داشت.
علی نصیری سرپرست معاونت بازرگانی ذوب آهن اصفهان نیز گفت: تیرآهن‌های بال‌پهن سرعت ساخت وساز را افزایش می‌دهد و این امر زمان پروژه را کاهش می‌دهد که در کاهش هزینه بسیار موثر است. وی یادآور شد: لازم است این محصول به بازار به خوبی معرفی شود و ذوب‌آهن اصفهان آمادگی دارد با نهاد‌های ذیربط در این زمینه همکاری نماید.
حامد ضیایی رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان سازه‌های فولادی ایران نیز گفت: برای افزایش سهم بازار سازه‌های فولادی در صنعت ساختمان باید نقاط قوت آن از جمله ایمنی بیشتر و سرعت در ساخت و ساز را به خوبی معرفی کنیم. وی افزود: بعد از زلزله منجیل به کیفیت ساخت وساز توجه ویژه‌ای صورت گرفت و اگر مشکلات ناشی از تحریم نبود هم اکنون در سطح جهانی مطرح بودیم و می‌توانستیم در صادرات سازه‌های فولادی به رقم بالای ۲ میلیارد دلار برسیم.
ضیایی گفت: سازه‌های بتنی به لحاظ اینکه قابل بازیافت نیست به محیط زیست آسیب می‌زند و مصرف آب در ساخت آن بسیار زیاد است.
در ادامه، نشست تخصصی ویژگی‌های فنی و رقابتی سازه‌های فولادی در ایران نیز در قالب همایش اصلاح الگوی مصرف سازه‌های فولادی با حضور محمد امین یوسف زاده مدیر سابق نورد ذوب آهن، علیرضا مهرابی مدیر نورد این شرکت و محسن سلطانی مدیر امور فنی و برنامه ریزی تولید ذوب آهن اصفهان برگزار شد.

آخرین اخبار
اخبار داغ
در تاریخ بماند، تراکتور شارجه را له کرد در تاریخ بماند، تراکتور شارجه را له کرد
تیم فوتبال تراکتور ایران در هفته سوم مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا با نمایشی تماشایی مقابل شارجه امارات به پیروزی پرگل ۵ بر صفر دست یافت.
واکنش شمخانی به حواشی مراسم ازدواج دخترش واکنش شمخانی به حواشی مراسم ازدواج دخترش
دریابان علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی سابق، در واکنش به حواشی ایجادشده پیرامون مراسم ازدواج دخترش، تأکید کرد که موضع او نسبت به انتقادات اخیر تغییری نکرده است.
سپاهان و فرصت طلایی برای پیروزی در خانه سپاهان و فرصت طلایی برای پیروزی در خانه
تیم فوتبال سپاهان اصفهان در دومین دیدار خود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۵، در ورزشگاه نقش‌جهان به مصاف آخال ترکمنستان می‌رود. دو تیم در بازی نخست خود مقابل الحسین اردن شکست خورده‌اند و بدون امتیاز بعد از تیم اردنی در رده دوم و سوم قرار دارند. این مسابقه می‌تواند سرنوشت صعود از گروه را تعیین کند، چراکه با حذف نماینده هند، برنده دیدار سپاهان و آخال عملاً یکی از دو تیم صعودکننده به مرحله بعد خواهد بود.
دیدار قهرمانان و مدال‌آوران ورزشی و المپیاد‌های علمی جهانی با رهبر انقلاب دیدار قهرمانان و مدال‌آوران ورزشی و المپیاد‌های علمی جهانی با رهبر انقلاب
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار قهرمانان ورزشی و مدال‌آوران علمی جهان، جوانان ایران را مظهر امید و اقتدار ملی خواند و یاوه‌گویی‌های رئیس جمهور آمریکا را محکوم کرد.
هاشمیان ابقا شد، به شرط‌ها و شروط‌ها هاشمیان ابقا شد، به شرط‌ها و شروط‌ها
به گزارش گروه ورزش پایگاه خبری مخاطب ۲۴، باخت پرسپولیس در خرم‌آباد مقابل خیبر، با استعفای رضا درویش مدیرعامل این باشگاه همراه بود و از شنبه‌شب هواداران سرخ‌پوش منتظر خبر مهم‌تری درباره آینده نیمکت تیم بودند. پس از پذیرش استعفای درویش، جلسات فشرده هیئت‌مدیره پرسپولیس برگزار شد. در این نشست‌ها، علاوه بر بررسی گزینه‌های مدیرعاملی، موضوع سرمربیگری تیم نیز مورد بحث قرار گرفت
چین از جنگنده رادارگریز نسل پنجم J-۲۰ رونمایی کرد+ فیلم چین از جنگنده رادارگریز نسل پنجم J-۲۰ رونمایی کرد+ فیلم
پکن رسماً از جنگنده رادارگریز J-۲۰ رونمایی کرد؛ این هواپیمای نسل پنجم، رقیبی قدرتمند برای جنگنده آمریکایی F-۲۲ محسوب می‌شود.
دیدار نماینده ویژه پوتین با علی لاریجانی دیدار نماینده ویژه پوتین با علی لاریجانی
نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه امروز عصر با علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، دیدار و درباره مسائل منطقه‌ای و امنیتی گفت‌و‌گو خواهد کرد.
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت
صفحه خبر بالای تصاویر