کد خبر: ۲۹۰۸۲
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۸
مدیر مخابرات چهارمحال و بختیاری:

طرح نجما از مصادیق توزیع عادلانه امکانات ارتباطی در کشور است

مهندس محمودی، مدیر مخابرات منطقه چهارمحال و بختیاری در مراسم افتتاح مرحله اول نهضت جهادی توسعه فیبرنوری در این منطقه با بیان اینکه این طرح یکی از مصادیق توزیع عادلانه امکانات ارتباطی در کشور است، اعلام کرد: مخابرات منطقه علی رغم برخی توسعه نیافتگی‌ها با تلاش جهادی همکاران یکی از بهترین رتبه بندی‌ها را در رده بندی کشوری مخابرات مناطق به خود اختصاص داده است.
طرح نجما از مصادیق توزیع عادلانه امکانات ارتباطی در کشور است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:مهندس محمودی گفت: با توجه به تلاش‌های مخابرات منطقه در کسب رتبه برتر در گروه خود و کسب رتبه چهارم کشوری، این استان از مزیت‌های فراوانی برای تحقق کامل طرح نهضت جهادی فیبرنوری و رسیدن به اهداف تعیین شده در زمان مشخص برخوردار است.

مدیر مخابرات منطقه چهارمحال و بختیاری گفت: توانمندی ویژه حرکت به سمت توسعه در این استان وجود دارد و برای تکمیل این توانمندی، نیازمند سیاستگذاری مستقل، تفکر بر پایه دیجیتال، و جاری سازی اقتصاد نوآور و تحول گرا در جای جای استان داریم.

وی با تاکید بر اینکه ارتباطات قوی و هوشمند، رابطه مهمی با مبحث فرهنگی و فناوری دارد، گفت: تکامل فناوری موجب دسترسی بیشتر مردم و تحقق عدالت ارتباطی برای شکوفا شدن توانمندی‌های تمام مردم بدون توجه به محل و منطقه سکونت آن‌ها می‌شود.

وی گفت: استان چهارمحال و بختیاری، در حال حاضر ۱۶۳ مرکز مخابراتی، ۳۳۷ هزار تلفن منصوبه و حدود ۲۶۱هزار تلفن ثابت دایری دارد.

مهندس محمودی با بیان اینکه در حال حاضر نزدیک ۷۰ هزار پورت فیبرنوری دایری، ۴ هزار و ۳۰۰ کیلومتر فیبرنوری شهری و بین شهری و حدود دوهزار پورت اتصال فیبرنوری به طور کامل در نقاط مختلف استان برقرار شده است، گفت: گذر از شبکه مسی به زیرساخت امن و پرسرعت فیبرنوری یکی از اهداف مهم مخابرات استان است که در طرح نجما، آمادگی ویژه استان به کمک اجرای طرح آمده و اکنون مخابرات منطقه، آماده توسعه جهشی از طرح نجما به سمت اقتصاد دیجیتال است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جانشین درویش مشخص شد جانشین درویش مشخص شد
پس از استعفای مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، هیات مدیره این باشگاه جانشین وی را انتخاب کرد
ضرورت پیگیری تصویب و ابلاغ قانون ساترا ضرورت پیگیری تصویب و ابلاغ قانون ساترا
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در دیدار با دبیر شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما، پیگیری تصویب و ابلاغ قانون سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر (ساترا) را ضروری دانست.
مهدیه اسفندیاری چرا در فرانسه زندانی است؟ مهدیه اسفندیاری چرا در فرانسه زندانی است؟
مقامات قضایی فرانسوی گفتند که مهدیه اسفندیاری که حدود یک و نیم ماه قبل بازداشت شده، متهم به تبلیغ و دفاع از تروریسم است. مقامات فرانسوی تاکنون در بارۀ پروندۀ این زن ایرانی سکوت کرده بودند.
کتیبه سه زبانه خشایارشا در وان ترکیه کتیبه سه زبانه خشایارشا در وان ترکیه
شهر وان در شرق کشور ترکیه یکی از شهر‌های باستانی است که طی قرون مختلف و به واسطه محل ژئوپولیتیکش از اهمیت فراوانی برخوردار بوده است. مردم این شهر به زبان کردی تکلم می‌کنند و جمعیتی بالغ بر ششصد هزار نفر را در خود جای داده است. شهر وان در گذشته محل زندگی ارمنیان بوده است. قدمت این شهر به یونان باستان باز می‌گردد و معروفیت آن به دریاچه زیبای آن به عنوان بزرگ‌ترین دریاچه ترکیه است که به خاطر املاح آن اغلب به رنگ سبز سیر دیده می‌شود.
بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم
وزارت امور خارجه عمان در بیانیه‌ای از موافقت ایران و آمریکا برای «ورود به مرحله بعدی گفت‌وگوها» که هدف آن «امضای توافق هسته‌ای منصفانه» خواهد بود، خبر داد.
راهنمای جدید گوگل برای استفاده بهتر از هوش مصنوعی راهنمای جدید گوگل برای استفاده بهتر از هوش مصنوعی
راهنمای جدید گوگل برای مهندسی دستور، منبعی بی‌نظیر برای هر کسی است که می‌خواهد از ابزار‌های هوش مصنوعی مانند Gemini بهترین نتیجه را بگیرد.
عراقچی: مذاکرات رو به جلو است عراقچی: مذاکرات رو به جلو است
وزیر خارجه ایران گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا را «رو به جلو» توصیف کرد و گفت: روز چهارشنبه جلسات فنی در سطح کارشناسان برگزار می‌شود و پس از آن، مذاکره‌کنندگان روز شنبه ملاقات خواهند کرد.
برگزیده
ضرورت پیگیری تصویب و ابلاغ قانون ساترا ضرورت پیگیری تصویب و ابلاغ قانون ساترا
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در دیدار با دبیر شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما، پیگیری تصویب و ابلاغ قانون سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر (ساترا) را ضروری دانست.
راهنمای جدید گوگل برای استفاده بهتر از هوش مصنوعی راهنمای جدید گوگل برای استفاده بهتر از هوش مصنوعی
راهنمای جدید گوگل برای مهندسی دستور، منبعی بی‌نظیر برای هر کسی است که می‌خواهد از ابزار‌های هوش مصنوعی مانند Gemini بهترین نتیجه را بگیرد.
اشرار خیابان بهشتی تهران به محل عربده‌کشی بازگردانده شدند اشرار خیابان بهشتی تهران به محل عربده‌کشی بازگردانده شدند
اشرار خیابان بهشتی تهران به محل عربده‌کشی بازگردانده شدند
صفحه خبر بالای تصاویر