کد خبر: ۲۹۰۶۹
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۰

استاندار چهارمحال بختیاری: توسعه فیبرنوری زمینه ساز تحول در اقتصاد دیجیتال است

دکتر حیدری آغاز نهضت جهادی توسعه فیبرنوری شرکت مخابرات ایران (نجما) درچهارمحال بختیاری را گامی مهم در مسیر توسعه اقتصاد دیجیتال در این استان دانست؛ و اظهارداشت: نهضت جهادی توسعه فیبرنوری شرکت مخابرات ایران، بستر لازم برای توسعه اقتصاد دیجیتال را فراهم می‌کند و نقش مهمی در تقویت زیرساخت‌های ارتباطی و پایدار سازی شبکه دارد.
استاندار چهارمحال بختیاری: توسعه فیبرنوری زمینه ساز تحول در اقتصاد دیجیتال است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:دکتر حیدری، استاندار چهارمحال بختیاری ضمن بیان این مطلب و با اشاره به مزیت‌های فیبرنوری و نقش آن در توسعه اقتصاد دیجیتال تصریح کرد: اینترنت فیبر نوری راه حلی سریع، مطمئن و کارآمد برای دسترسی به اینترنت پرسرعت برای کسب و کار‌ها و منازل است.

وی از جمله مزیت‌های دیگر فیبر نوری را کاهش تردد شهروندان اثرات منفی ناشی از تغییرات اقلیمی و آلودگی هوا را بر زندگی مردم اشاره کرد و گفت: همچنین به مبلمان شهری کمک می‌کند و می‌تواند به جذابیت هرچه بیشتر فضا‌های عمومی در شهر‌ها کمک کند، ضمن این‌که در ارائه خدمات عمومی، اطلاعات و قابلیت اتصال به شبکه بسیار اثربخش خواهد بود.

استاندار چهارمحال بختیاری از توسعه شبکه ارتباطی پرسرعت، پایدار و امن با اجرای فیبر نوری خبر داد و گفت: با توجه به اینکه در شرایط بحرانی میزان استفاده از خطوط ارتباطی بالا می‌رود، بدون شک قطعی ارتباط می‌تواند خود سبب بروز بحران‌های جدید باشد. به همین دلیل، استحکام خطوط ارتباطی در هر منطقه‌ای از اهمیت بالایی برخوردار است که اجرای پروژه فیبر نوری باعث افزایش پهنای باند و پایداری ارتباطات در مواقع بحران می‌شود.

وی با اشاره به اینکه با توسعه و تقویت زیرساخت‌های ارتباطی و پایدار سازی شبکه و ارایه خدمات به شهروندان و کسب و کار‌های اینترنتی تسریع و تسهیل می‌شود گفت: همچنین توسعه نسل‌های جدید تلفن همراه نیازمند تامین شبکه فیبر نوری است، بنابراین اجرای این پروژه می‌تواند ارتباطات پایدار کشور را تا چند دهه آینده تامین کند.

دکتر حیدری در ادامه به لزوم رفع موانع، تسهیل مسیر و حمایت از شرکت مخابرات برای ارتقای اقتصاد دیجیتال باتوسعه فیبر نوری در کشورتاکید کرد و گفت: فیبر نوری بستری در بحث سخت افزاری دارد و شتابدهنده فعالیت‌ها و بستر نرم افزاری است.

وی با اشاره به اینکه چهارمحال بختیاری از استان‌هایی که رتبه خوب در توسعه زیرساخت‌های ارتباطی شهری و روستایی دارد گفت: در این عرصه دستگاه‌های دولتی و خدمات رسان برای ایجاد تحول در زیرساخت‌های نوین فناوری اطلاعات و ارتباطات قدم‌های موثری در مسیر تحقق دولت الکترونیک بر داشته اند، ولی ادامه این روند و تسریع و تسهیل آن نیازمند ارتقای زیرساخت‌های ارتباطی شهری و روستایی است.

لازم به ذکر است در ادامه جلسه، تفاهم نامه‌ای فی مابین شرکت مخابرات ایران و استانداری امضا شد.

گفتنی است؛ این مراسم روز شنبه ۲۹مهرماه ۱۴۰۲با حضورمهندس سلطانی مدیر عامل مهندس یافتیان، عضو هیات مدیره شرکت مخابرات ایران، دکتر حیدری، استاندار چهارمحال و بختیاری، جمعی از معاونان و مدیران ستادی شرکت مخابرات ایران، تعدادی از مدیران محلی و مدیران استانی مخابرات منطقه چهارمحال و بختیاری در شهرستان شهرکرد برگزار شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایران و تاجیکستان به‌دنبال تحقق تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری ایران و تاجیکستان به‌دنبال تحقق تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری
در جریان مجمع بین‌المللی سرمایه‌گذاری دوشنبه، وزیر اقتصاد ایران از برنامه‌ریزی مشترک تهران و دوشنبه برای دستیابی به سطح تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری خبر داد.
یحیی السنوار؛ مغز متفکر «طوفان الاقصی» که بود؟ یحیی السنوار؛ مغز متفکر «طوفان الاقصی» که بود؟
امروز نخستین سالگرد شهادت یحیی السنوار، رهبر ارشد حماس و مغز استراتژی «عملیات طوفان الاقصی» است؛ مردی که نقش‌آفرینی او در صحنه مقاومت، برای همیشه در تاریخ فلسطین ماندگار شد.
روسیه برای آمریکا خط و نشان کشید روسیه برای آمریکا خط و نشان کشید
وزیر خارجه روسیه اعلام کرد مسکو در هیچ شرایطی با واشنگتن علیه پکن ائتلاف نخواهد کرد و استقلال راهبردی خود در روابط با چین را حفظ می‌کند.
چین از نسل جدید تانک بدون سرنشین خود رو نمایی کرد چین از نسل جدید تانک بدون سرنشین خود رو نمایی کرد
ارتش چین با رونمایی از تانک «تایپ ۱۰۰» که مجهز به برجک بدون سرنشین و حفاظت فعال ۳۶۰ درجه است، تعریف جدیدی از جنگ‌های زرهی ارائه کرد.
ماجرای قتل جوان ۲۷ ساله در شرق تهران ماجرای قتل جوان ۲۷ ساله در شرق تهران
جوان ۲۷ ساله‌ای در شرق تهران در جریان اختلاف عاشقانه مقابل مغازه‌ای با ضربه چاقو به گردن کشته شد؛ مظنون اصلی یک پسر ۱۸ ساله دستگیر شد.
اعتراف شوکه‌کننده پدر به قتل دختر ۲۹ ساله در مشهد اعتراف شوکه‌کننده پدر به قتل دختر ۲۹ ساله در مشهد
پدر دختری ۲۹ ساله در مشهد در اعترافات خود گفت پس از درگیری لفظی، با ضربه‌ای به دخترش باعث مرگ او شد و جسد را مثله و در بیابان رها کرد.
زلنسکی: دیدار با ترامپ می‌تواند جنگ را پایان دهد زلنسکی: دیدار با ترامپ می‌تواند جنگ را پایان دهد
رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد دیدار آتی او با دونالد ترامپ می‌تواند مسیر پایان جنگ با روسیه را هموار کند و دستور کار این نشست شامل مسائل نظامی و اقتصادی است.
برگزیده
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
صفحه خبر بالای تصاویر