کد خبر: ۲۸۹۰۹
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۵

بهره مندی بیش از ۲۳۵ هزار متقاضی از وام قرض الحسنه فرزندآوری بانک ملی ایران

بانک ملی ایران طی ۳۰ ماه گذشته تعداد ۲۳۵ هزار و ۴۱۲ فقره تسهیلات فرزندآوری به متقاضیان و خانواده‌های واجد شرایط پرداخت کرده است.
بهره مندی بیش از ۲۳۵ هزار متقاضی از وام قرض الحسنه فرزندآوری بانک ملی ایران

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:این بانک پرداخت وام قرض الحسنه فرزندآوری در راستای اجرای "قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت" را همواره یکی از اولویت‌ها و سیاست‌های مهم خود در نظر دارد و پرشتاب و پیوسته به آن عمل می‌کند.

از اینرو این بانک از ابتدای فروردین سال ۱۴۰۰ تا پایان شهریور ماه ۱۴۰۲ وام قرض الحسنه فرزندآوری را با کمترین کارمزد به مشتریان و متقاضیان واجد شرایط تخصیص داده که ارزش ریالی آن به ۱۱۷ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال می‌رسد.

بر این اساس، تاکنون بانک ملی ایران از محل منابع قرض الحسنه به این حجم از درخواست‌ها پاسخ مثبت داده، به گونه‌ای که در این مدت روزانه به طور متوسط ۲۶۱ فقره وام فرزنداوری به جوانان و واجدین شرایط پرداخت شده است.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مجید گربه محله اکباتان بازدید جهانی داشت مجید گربه محله اکباتان بازدید جهانی داشت
گربه خشن ایرانی با ۳.۷ میلیون بیننده در آمریکا
پسر ستارخان سردار ملی چگونه فوت کرد؟ پسر ستارخان سردار ملی چگونه فوت کرد؟
پسر ستارخان که افسر بازنشسته ارتش بود، از مدتی پیش گرفتار سرطان شد و در خانه خود بستری گردید. وی چندی پیش برای معالجه به انگلستان رفت و در یکی از بیمارستان‌های لندن بستری شد، اما تلاش پزشکان برای معالجه وی به جایی نرسید.
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
عراقچی: هفته آینده به پکن می‌روم عراقچی: هفته آینده به پکن می‌روم
وزیر امور خارجه در سخنانی در پایان سفر به مسکو، ضمن ارزیابی مثبت مذاکرات خود با رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه روسیه گفت: هفته آینده برای رایزنی با مقامات چین به پکن سفر می‌کنم.
جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد
در قلب خارطوم، جایی که دو رود بزرگ نیل آبی و نیل سفید به یکدیگر می‌پیوندند، جزیره‌ای قد برافراشته که روایت‌گر پیوندی هزارساله میان انسان، طبیعت و فرهنگ است. توتی، جزیره‌ای ناشناخته، اما پررمز، امروز به نماد تاب‌آوری فرهنگی در برابر بلایا و درگیری‌ها بدل شده و بهانه‌ای شده تا در روز جهانی بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی، از تجربه‌ای آفریقایی برای نجات میراث‌فرهنگی در خطر بیاموزیم.
خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه! خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه!
سماق فقط یک ادویه خوش‌طعم نیست؛ این چاشنی سرشار از آنتی‌اکسیدان، ضدالتهاب و کاهنده قند و چربی خون است که می‌تواند سلامت بدن را تقویت کند.
نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش
کریس کلمبوس، کارگردان فیلم محبوب «تنها در خانه ۲»، می‌گوید صحنه هفت‌ثانیه‌ای از حضور رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ در این فیلم برایش به «نفرین» تبدیل شده و بابت این سکانس پشیمان است.
برگزیده
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان! اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان!
حقوق فروردین بازنشستگان کارگری برخلاف رویه‌ی معمول همیشگی، به روز‌های آخر ماه (۳۰ و ۳۱) موکول شده است؛ این در حالیست که بازنشستگان کارگری، آخرین حقوقی که گرفته‌اند مربوط به ۲۰ تا ۲۵ اسفند سال قبل است و مبلغ عیدی پایان سال آنها هم فقط ۳ میلیون تومان بوده است.
بانک سپه هک شده بود؟ بانک سپه هک شده بود؟
رئیس مرکز ملی فضای مجازی درباره نشت اخیر اطلاعات بانک سپه گفت: اتفاق اخیر هک نبوده بلکه سرقت داده بوده است، خوشبختانه به نتایج خوبی درباره این موضوع رسیده‌ایم که به‌زودی اعلام خواهد شد.
صفحه خبر بالای تصاویر