کد خبر: ۲۸۸۶۹
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۸

چرا میلیون‌ها زن هر صبح رأس ساعت ۳:۳۰ از خواب بیدار می‌شوند؟

یک مطالعه نشان داده که میلیون‌ها زن هر صبح حوالی ساعت ۳:۲۹ از خواب بیدار می‌شوند. بخش عمده‌ای از این تعداد در تلاش برای به خواب رفتن دوباره به صفحه نمایش‌ها روی می‌آورند که موجب تحریک بیش از حد مغز شده و خوابیدن را دشوارتر می‌کند.
چرا میلیون‌ها زن هر صبح رأس ساعت ۳:۳۰ از خواب بیدار می‌شوند؟

مخاطب 24- تحقیقات نشان داده که بسیاری از زنان تقریبا چهار ساعت زودتر از میانگین ساعت بیدار شدن اکثر مردم یعنی ۷ صبح، برای به خواب رفتن مجدد تقلا می‌کنند. بی‎خوابی یائسگی همراه با یائسگی رخ می‌دهد و اغلب با گرگفتگی مرتبط است.

عادت خطرناک میلیون ها زن مبتلا به بی خوابی یائسگی

 

گذار به یائسگی اغلب بین سنین ۴۵ تا ۵۵ سالگی آغاز می‌شود. معمولا حدود هفت سال طول می‌کشد اما می‌تواند تا ۱۴ سال نیز طول بکشد. یک نظرسنجی نشان داده که از پنج زنی که بی‌خوابی یائسگی را تجربه می‌کنند یک نفر در تلاش برای به خواب رفتن به تماشای تلویزیون می‌نشیند؛ کاری که پزشکان توصیه نمی‌کنند.

یائسگی قبل از ۴۵ سالگی یائسگی زودرس و قبل از ۴۰ سالگی یائسگی پیش از موعد نامیده می‌شود. یائسگی پیش از موعد به این معنی است که تخمدان‌ها به درستی کار نمی‌کنند و سال‌ها پیش از آنکه به‌طور طبیعی تولید تخمک را متوقف کنند دست از کار می‌کشند.

عادت خطرناک میلیون ها زن مبتلا به بی خوابی یائسگی

دکتر کلیر اسپنسر از بنیانگذاران مرکز «یائسگی من» و عضو کمیته مشاوره پزشکی انجمن یائسگی بریتانیا می‌گوید: «زنان یائسه می‌توانند هم در به خواب رفتن و هم در خواب ماندن دچار مشکل شوند. مطالعات نشان می‌دهد که اختلال در خواب حقیقتا می‌تواند بر خلق و خوی شما تأثیر بگذارد و قدرت قضاوت و تمرکز شما را مختل کند. این علائم می‌توانند به طور مستقیم و غیرمستقیم بر خواب اثر بگذارند.»

عادت خطرناک میلیون ها زن مبتلا به بی خوابی یائسگی

به گفته دکتر اسپنسر این نگران‌کننده است که بسیاری از زنان هنگامی که برای به خواب رفتن با مشکل مواجه می‌شوند به تلویزیون یا صفحه نمایش دیگر وسایل الکترونیکی روی می‌آورند که این کار احتمال تحریک بیش از حد مغز را افزایش می‌دهد و به خواب رفتن را سخت‌تر می‌کند.

او توصیه می‌کند که به جای این کار سعی کنید از یک روتین سالم و تکنیک‌های تمدد اعصاب استفاده کنید زیرا احتمالا موثرتر خواهد بود.

 

منبع: روزیاتو

برچسب ها: بی خوابی یائسگی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مهدیه اسفندیاری آزاد شد مهدیه اسفندیاری آزاد شد
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران از آزادی مشروط مهدیه اسفندیاری، شهروند ایرانی–مقیم فرانسه، پس از بازداشت به اتهام «تمجید از تروریسم»، خبر داد. شرایط آزادی او تحت نظارت قضایی همچنان برقرار است.
هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری گسترده دلارفروشان تلگرامی هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری گسترده دلارفروشان تلگرامی
پلیس فتای تهران بزرگ از ثبت بیش از ۱۰۰ شکایت مرتبط با کلاهبرداری در کانال‌های تلگرامی فروش دلار خبر داد و به شهروندان درباره فعالیت سودجویان در فضای مجازی هشدار داد.
جعفر پناهی برنده جایزه یک عمر دستاورد هنری در جشنواره رم شد+ فیلم جعفر پناهی برنده جایزه یک عمر دستاورد هنری در جشنواره رم شد+ فیلم
در بیستمین دوره جشنواره فیلم رم، جوزپه تورناتوره، کارگردان مطرح ایتالیایی و خالق فیلم «سینما پارادیزو»، جایزه یک عمر فعالیت هنری را به جعفر پناهی اهدا کرد.
درگیری خونین در شهرستان نور درگیری خونین در شهرستان نور
در پی درگیری مسلحانه قاچاقچیان چوب با مأموران منابع طبیعی شهرستان نور، سه نفر از نیرو‌های حفاظت جنگل زخمی شدند. این حادثه در ارتفاعات جنگلی منطقه رخ داده و حال یکی از مأموران وخیم گزارش شده است.
رئیس جمهور وارد آذربایجان غربی شد رئیس جمهور وارد آذربایجان غربی شد
رئیس‌جمهور در یازدهمین سفر استانی دولت وفاق ملی به آذربایجان غربی تأکید کرد که توسعه کشور باید مبتنی بر نقشه راه، منابع طبیعی و رعایت محیط زیست باشد و موانع تولیدکنندگان باید رفع شود.
بازیکنی که پول حرفه‌ای می‌گیری، باید حرفه‌ای رفتار کنی! بازیکنی که پول حرفه‌ای می‌گیری، باید حرفه‌ای رفتار کنی!
حمید درخشان: بازیکن حرفه‌ای که پول حرفه‌ای می‌گیرد باید رفتار حرفه‌ای داشته باشد؛ فرقی نم یکند هاشمیان یا اوسمار سرمربی باشد و بازیکن باید طبق قراردادش عمل کند.
نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا در نیویورک نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا در نیویورک
عباس عراقچی اعلام کرد مذاکرات ایران و آمریکا در نیویورک زمینه توافق داشت، اما به دلیل زیاده‌خواهی طرف آمریکایی به نتیجه نرسید و گفت‌و‌گو‌ها ادامه دارد.
برگزیده
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
صفحه خبر بالای تصاویر